B
bakirci1453
Aktif Üye
- 19 Ağu 2018
- 100
1 Yıllık QN90C 6 adet ölü piksel için Panel değişimi sağlandı. Yeni takılan panelde de 3 adet ölü piksel mevcut. 5 adetin altında işlem yapılmıyor dendi. Ne yapmalı?
Bişey bilmezler bundan emin olabilirsiniz. Şirketin yerli üretim filan dediginede bakmayın bunların. Çin de yapılır yerli diye pazarlarlar. Artı her türlü vergi kaçırırlar.Bakın daha televizyonun kutusu açılmadan diyorum ki, alın size "televizyon tavsiyesi". MA Elektronik çatısı altında satılan hiç bir şeyi almayın (Onvo, Senna, Saba, Nordmende vs.). Sattıkları ürünü bilmiyorlar, bilseler bile bilgi vermiyorlar. Sanki "gizli bilgi" istiyoruz. "Google'a yazın çıkar" aldığım cevap oldu. Şimdi bu cihaz kutudan isterse en kral televizyon olarak çıksın, benim artık umrumda değil. Tek dileğim garantisi bitene kadar arıza yapmaması. Çünkü bi daha firmayla muhatab olmak istemiyorum. Neden Onvo değil de Senna diye satıldığını da işte böylelikle anlamış olduk. Onvo ismi artık nasıl bir acı tat bırakmışsa ağızlarda, millet almıyor demekki.
Servis e değilde genel merkezi ara Samsung un. Buraya yazdığın gibi ölü piksel çıktı. Değişim çıktı. Panel değişim yapıldı. Gene ölü piksel var. Diye merkezi arayın yada mail çekin. Sorunu cozmenizi aksi takdirde tüketici hakem heyetine gidecem. Dersiniz1 Yıllık QN90C 6 adet ölü piksel için Panel değişimi sağlandı. Yeni takılan panelde de 3 adet ölü piksel mevcut. 5 adetin altında işlem yapılmıyor dendi. Ne yapmalı?
Fiyatlarıni da yazın. Kaça geldiğiMerhaba Samsung 65Q70C ve Philips PUS8848 arasında kaldım ?
Değişim hakkım oluyor mu şuan ki durumumdaServis e değilde genel merkezi ara Samsung un. Buraya yazdığın gibi ölü piksel çıktı. Değişim çıktı. Panel değişim yapıldı. Gene ölü piksel var. Diye merkezi arayın yada mail çekin. Sorunu cozmenizi aksi takdirde tüketici hakem heyetine gidecem. Dersiniz
Neden olmasın. Müşteri memnuniyetinin koşulu olmaz. Değişim yapmayan bir şirket piksel sayısını 1 der 10 der. Yok darbe almış der. Sıvı teması der vb. Değişim yapmamak için herşey derler. Zaten her markanın ölü piksel sayısı bu yüzden farklılık gösterir. Önemli olan niyet. Sen bir mail at ne olursa olsun piksel sayısıDeğişim hakkım oluyor mu şuan ki durumumda
Uyguladım sorun yok gibiAkşam ortam ışığını kapatın. TV yi film moduna alın. Öyle bakın. Bu modda kontrast geliştirici vb. ve diğer yazılımları kapatır. Sonra eski moduna getirirsiniz. Hoşlandığıniz resim moduna
Film aç. Karanlık sahne bölümlerine gel. Öyle bak. Baktığın görüntü yapay ışıklandırmalı stüdyo çekimi.Uyguladım sorun yok gibi
Samsung 55.775 TL ve Philips 41.480 TL fiyatlar hepsiburada verilerine göre buraya bırakıyorum.Merhaba Samsung 65Q70C ve Philips PUS8848 arasında kaldım ?
Acıkcası ölü piksel ve diğer görüntü sorunları ile karşılaşmak istemiyorum tabi ki bazı şeyler nasip kısmet ama fazlaca şikayet duyuyorum kafamı çok karıştırdı bu durumMerhaba Samsung 65Q70C ve Philips PUS8848 arasında kaldım ?
Q70C fiyatı çok fazla pus88 benzer donanıma sahip yani onu ozel kılacak ne yazılım nede donanıma sahip.Samsung 55.775 TL ve Philips 41.480 TL fiyatlar hepsiburada verilerine göre buraya bırakıyorum.
Acıkcası ölü piksel ve diğer görüntü sorunları ile karşılaşmak istemiyorum tabi ki bazı şeyler nasip kısmet ama fazlaca şikayet duyuyorum kafamı çok karıştırdı bu durum