Grundig 43GHU8500 modelini mutfağım için aldım. Görüntüsü beni tatmin etti. Kanal geçişleri normal. Android TV iyi çalışıyor takılma yaşamadım. Benim için tek sorun en uç kısımlarında sanki arkasıda led yokmuş gibi hafif karartılı olması. Çok yakından bakılırsa göze batıyor. Uzaktan rahatsız etmiyor. Birde İPS seviyorsanız Grungid olabilir.Hemen cevap almak istediğim bir soru daha var. Grundig GHU8500A mı Toshiba UA3D63DT mi yoksa TCL 65c645 mi?
Mediamarkt da adamlar ısrarla grundig ghu8500a nın hepsinden iyi olduğunu söylediler. Israrla almamı sağlamaya çalıştılar. Led desem de qled gibi kaliteli dediler. Servis garantisi güzel arçelik dediler falan. Satmak için mi sizce yoksa doğru mu beyler bayanlar?kafamı çeliyorlardı nerdeyse tcl diğer ikisinden iyi mi bilemedim? Yorumlarınız önemli benim için.
Bütçeyi zorlayıp TCL 55C745 modelini 25.950 TL'ye Amazon.com'dan bugün sipariş verdim. Ekran yenileme hızının C645'te 60Hz, C745'te 120hz olması nedeniyle tercihimi C745'ten yana kullandım. Gelince ölü piksel dışında dikkat etmem gereken bir konu var mı? İlk defa QLED bir TV satın aldık.Bütçeyi biraz arttırarak TCL 55C645 bakabilirsiniz;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
20.000 TL'yi kesinlikle geçemem diyorsanız Vestel bakabilirsiniz; 55Q9700TT, 55QA9700 olabilir.
Hayırlı olsun. Test konusuna arkadaşlar cevap verecektir. Ben 65 inc almak durumundayım diye 745 e zorlayamadım arada şu an 12000 tl var çok fazlaBütçeyi zorlayıp TCL 55C745 modelini 25.950 TL'ye Amazon.com'dan bugün sipariş verdim. Ekran yenileme hızının C645'te 60Hz, C745'te 120hz olması nedeniyle tercihimi C745'ten yana kullandım. Gelince ölü piksel dışında dikkat etmem gereken bir konu var mı? İlk defa QLED bir TV satın aldık.
10-15k arası tv arıyorum 50'' oyun film dizi gibi seylerde kullanacağım bu butcede ne tavsiye edersiniz
Daha önceki mesajınızaMerhaba.
Hiç detay vermemişsiniz nasıl öneride bulunabiliriz gerçekten bilmiyorum. Büyük markaların o ebat ve bütçede pek modeli yok. İsterseniz Vestel grubundan bakın.
120 Hz panellerin hareket netliği daha iyi olur. Daha iyi satır işlemesi yapar.Vatanda 65c745 32299 tl ye düşmüş. 3 taksit. Hemen aldım. Eldeki kapalı kutu kurmadığım 26500 e aldığım 65c645 hepsiburadadan iade edeceğim. Zor karar berdim. 21000 den şimdi 32 binlere kadar çıkardım tv limitimi. Kararsızım iyi mi yaptım bilmiyorum ama aldık valla) 26500 c645 iken 5.500 daha verip c745 almak aptallık mı bilemiyorum. Oyun oynayan biri de değilim hani neden aldıysam çok kafam karıştı hahah en azından fırsatı kaçırmayıp alayım düşünürüm 1 hafta dedim. Vatan iyi firma mı ondan da emin değilim amazoncu biri olarak..
Oyunlarda mı ama? Videosunu izliyorum herkes oyun ha oyun. Arkadaş ben sadece fifa oynarım120 Hz panellerin hareket netliği daha iyi olur. Daha iyi satır işlemesi yapar.
Teşekkürler. Tv konusunda çok cahil kalmışım hiç takip etmemişimBir TV nin yazılımsal değilde donanım olarak iyi olması yanı 120 Hz panel bölgesel karartma, parlaklık, daha iyi güçlü işlemci vb. Etkenler herzaman görüntü de daha iyi sonuç verir.