G3BEN
Yeni Üye
- 11 Ara 2023
- 30
- 36
Anladım hocam. İlla ki başka modelleri de incelemişsinizdir. Ben de 4-5 yıldır takip etmiyorum piyasayı.Şahsen TV elektroniğinden senelerce uzakta kaldım o yüzden sizi yanlış yönlendirmek istemem, ancak Qled televizyonlarda kontrast ve renk özellikleri iyi. Q led televizyonlarda VA ve İPS panel kullanılabiliyor, İps panellerin yan açı performansları iyi, VA panellerin ise Siyah renkleri iyi, Ama ben mağazada baktığımda yan açılar gayet iyiydi, he paneli belki İPS paneldi bilemem. QLED olarak zaten 43" boyutunda Vestel üretim yapıyor bildiğim, ama TCL markasının P serilerindense Vestel Q Led modelleri değerlendirilir. TCL Q Led bildiğim kadarıyla 50" ten başlıyor. 43" boyutunda çok fazlada bi alternatif yok o yüzden Qled olarak.
*LG 43UR81006Lj.
*Samsung 43CU8000.
*Vestel 43Q9900.
*Vestel 43Q9700TT. (MVA panel açılıda çok sıkıntı olmaz umarım.)
*TCL 43P735.
Bu modelleri kıyasladınız mı peki?
Son düzenleme:
derdim uyguna yakaladığımı düşünürken kurmak ancak hepsiburada satıcılı olması amazon gibi rahatlatmıyor beni. Problemde almada sorun çıkarırlar mı acaba? İade süresinin son gününe kadar bekleyip amazonda aynı ürünün düşmesini mi beklesem diyorum. Etik görmüyorum o da ayrı bir sorun