""eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı""
Pazar,"pazarını" böyle açtım
şu sıralar bazı kişiler ve dahi bir kısım uyanıklar,belli ki bir şeyler duymuşlar (ama benden değil tabiki!)
eski "efsane panellerine" manyak rakamlar çekmeye başladılar!
son 15 gün de bu emal de bana ulaşan bir çok eski bildiğim ve çoğusuna panel aldırdığım kişiler
"acaba" diyerek bana ulaşmaya başladılar...
cevabım çok kesin öncelikle yukarıdaki ilk veciz cümlemi(atasözünü) hatırlasınlar ltf!
bana soracağınız ilk soru şu; bunları alalımmı/alabilirmiyiz? kısa cevabım ise EVET dir!
ama istenen rakamlar tam absürd yaw ve kesinlikle bu saat den sonra zinhar alınmaz!
ben bunun için bazı rakamlar verdim 3/5 kağıt gibi hepsi budur,yani efsane de olsa mefsane de olsa
işi rakama dökerseniz ederi budur artık! ama 15/25 yok 35 yok anasının bilmem nesi
yaw soygunamı çıktınız kardeşim
işin tuhafı bana bunların "satışı" için ulaşan tek bir kişi henüz olmamıştır!
zira alacağı cevabı bildiği için hiç bana bulaşmıyor
++
>Sony X4500 efsane ama rakamı 5 kağıt dır o da bilenine yani meraklısına v.s adama gider o rakama
başka da daha yeni v.s bir başka model v.s Sony de panel de yoktur bu meretin üzerine çıkan(bugün dahi)
ama el-insaf yaw 15 kağıt nereden çıktı şimdi yaw??
ver 5 kağıda zaten yıllardır kullandın sat orakama bari DUA al hem ondan hem de benden!
üzerindeki Samsung S_PVA panel zaten miadını doldurdu sayılır!
>Panasonic VT5/60 serileri;yaw gidin işinize be.... buna yazacağım cevap bu olur
>Panasonic diğer PDP modelleri;unutun bunları ya da bana sorun ltf "kaça satıyor" diye
>Sony 65ZD9;2016 model bu da X4500 den sonra tek gerçek efsane panelidir Master Serisi olan
"FALD" baclit sistemi vardır ama tıpkı bir Sharp XS1/Toshiba SV685/Sony X4500 gibi "TAM" fald
sistemdir şimdiki çakma FALD lar dan değildir kesinlikle
aşırı pahalı olduğu için o zamanlar çok çok satıldı TR de ve alanların hemen hepsine ben aldırmıştım
bu mereti 2016/17 ler de bulursanız alın ve satanı da zaten kesin biliyor olmam lazım,"neden satıyorsun"?
diye sorun sonra benden bahsedin ve ben ona "kesinlikle satma" diyeceğim bunu da söyleyin!
Not;piyasa da adımı kullanıp adeta benden referanslı gibi gösteren bazı çakal ""2. el satıcılar"" vardır
ben bunlardan bahsetmiyorum,gerçek ilk sahiplerinden bahsediyorum ve satanlar çok büyük ihtimalle
bu heriflerdir yani 2.el deki tipsizler
++
Sony de bir de şimdi Master serisi var ve sadece "güzel" bunlar ama Zxx ler eski olanlar ise süper güzeldirler
karıştırmayın Masterleri(9x serisi) siz Zx diye bakın sonra bana ulaşın bir de satana sorunu beni tanıyormu
++
OLED lerin de geçen yazdım hepsi OK dir ama 2020 sonrası tabiki,LGE ilk öcenlikli tercih ve TPV 2.tercih
Samsung/Sony yi direk eleyin!
ciddi alıcı iseniz o bunu dedi şurada böyle yazıyor bu da böyle demiş..... yaw bunları sallayın geçin hepsini
direk bana sorun
hayırlı günler