slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,878
20 Nisan' da A101' e gelecekmiş.Tavsiye icin tesekkur ederim. Boyutlarina baktigimda alana sigmiyor. Sanirim 42inch civari almamiz gerekecek. O boylarda oneriniz var mi acaba

20 Nisan' da A101' e gelecekmiş.Tavsiye icin tesekkur ederim. Boyutlarina baktigimda alana sigmiyor. Sanirim 42inch civari almamiz gerekecek. O boylarda oneriniz var mi acaba
değerlendirilebilir. bence güzel ürünler.20 Nisan' da A101' e gelecekmiş.
![]()
Bu modeli alacagiz hocam, tesekkurler20 Nisan' da A101' e gelecekmiş.
![]()
Hayırlı olsun. Kurulum sırasında kontrollerinizi yapın. Güle güle kullanın.Bu modeli alacagiz hocam, tesekkurler
Size de hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Süreç hakkında paylaşımlarınız bizleri mutlu eder.55PML9507
VATAN 23.800 TL
Yok almadım ilginen olursa diye paylaştım.Size de hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Süreç hakkında paylaşımlarınız bizleri mutlu eder.
Anladım. Hayırlısı olsun o zaman. Çok daha sağlıklı olur birebir inceleme yapabilmeniz. Hatta benim tavsiyem eğer izin verirlerse yanınızda görüntülerinden emin olduğunuz bir test medyası götürmeniz. Ben teşhir medyalarıyla cihaz seçemiyorum şahsen.Yok almadım ilginen olursa diye paylaştım.
C835 - PML9507 - Q80B bu 3 modeli canlı görüp karar vereceğim. Bostancı vatan şubesi üç modelin bulunduğu yer.
Hocam aşağıdaki annenizi idare eder.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
M maymunkral,
Paylaştığı model fiyatı iyi. Günlük aile kullanımı için yeterli. Tcl 50p lerinden hatta daha iyi ekran homojenligi
Linki arkadaş için aldım,yarın atarım,ablasına alacaktı,güzel fiyat20 Nisan' da A101' e gelecekmiş.
![]()
Daha önce tavsiye edildiği için düşünülebilir sanıyorum. Günlük kullanım için.Merhabalar, hayırlı akşamlar. 14-16 bin civarı tercihen minimum 50 inc olacak şekilde, görüntü kalitesi iyi, uzun ömürlü, sadece günlük kullanım, ekstra film/youtube vs. için bir televizyon arıyorum. Araştırma yapacağım çok televizyon olduğu için en azından filtremi daraltmak için sizlere danışmak istedim.
Detaylandırırsam;
İzleme açımız tam karşıdan.
Daha çok akşamları kullanılacak.
Kanal/uygulama geçişinden ziyade akıcılık daha önemli ama sanırım bu fiyatlara 60hz oluyor.
Android tv olmasına çok gerek yok, olursa da uygun tabi ki.
Uygun, daha iyi marka modellerde bin lira civarım bütçeyi aşabilirim.
Teşekkür ederim
Hocam aşağıdaki annenizi idare eder.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
M maymunkral,
Paylaştığı model fiyatı iyi. Günlük aile kullanımı için yeterli. Tcl 50p lerinden hatta daha iyi ekran homojenligi
Teşekkür ederim hocam. Peki bu 4'ü arasında tercihiniz ne yönde daha ağır basar?Daha önce tavsiye edildiği için düşünülebilir sanıyorum. Günlük kullanım için.
Ustalarımızdan da ekstra bilgi talep etmemiz sağlıklı olur.Teşekkür ederim hocam. Peki bu 4'ü arasında tercihiniz ne yönde daha ağır basar?
Samsung 50Q60B
Samsung 55AU7000
LG55UQ8
LG50QNED7S6QA
LG UQ8 modelini listeden çıkarmanızı tavsiye ederim çünkü yanılmıyorsam 8 bit panel. QNED 7 hakkında çok bilgim yok, yeni model sanırım.Teşekkür ederim hocam. Peki bu 4'ü arasında tercihiniz ne yönde daha ağır basar?
Samsung 50Q60B
Samsung 55AU7000
LG55UQ8
LG50QNED7S6QA