-Levent,DM den bahsettiğin linki bulamadım??
ya da diğer bahsettiğin konudan ise,orada zaten bu şey hiç yokki!
kafam karıştı yaw
-807 OLED için o kişiyle konuştum dün ve bana bugün sanırım cevap verecek,hiç acele etme
dediğin fiyatı kabul ederse,hiç düşünmeden alabilirsin,kendisini TF den uzun yıllar
öncesinden tanırım,o da eski Pio cudur,bunlar da kelek olmaz,referansı benim,gerisini sen anla
-907 ci arkadaş,şu anda yurtdışında ve henüz dönmedi,onların merkezi zaten Almanya da ve
devam eden projelerinin bir kısmı orada olduğu için sık sık orada oluyor mecburen,gelince
panelini kurduktan sonra,seni arayacağım yani unutmuş değilim
-Panasonic 8x/9x serisi BD+Receiver;epeyi yıldır zaten 1 numara,bana göre de aynen öyle
hem UHD-BD hem de SAT olduğu için zaten piyasada bu konuda başka hiç bir alternatif de yoktur!
ancak bunun da gerek BD gerekse de STA konusun da tartışmasız en iyisi
not;DH den bahsettiğin arkadaşı iyi tanırım zaten ona kullanığı Pany BDP yi de yıllar evvel ben aldırmıştım
başlığıda bir ara vardı orada
ancak bu yeni seri 8/9 lar çok çok daha iyidir!
9 ciddi pahalı ama 8 bence fazlasıyla yeterlidir ve çok enteresan bunlar neredeyse sadece Almanya
pazarı için üretiliyor olması yaw ve uzun yıllardır da satılıyor,herifler malı satamıyor olsaaydı neden
üretsinler ki!
Receiver konusun da acele etme,sana net durumu daha sonra vereceğim
Humax/Kathrein/TechniSat için de acele etme çünkü Pany BDS i alırsan bunlara hiç gerek yoktur!!!
Not;ancak panel LGE ise(Oled/LCD farketmez) ext. bir Receiver gerekmez!! LGE Tuner v.s konusunda
piyasanın en iyisidir,özellikle SD işlemede çok iyi ama diğerleri bana göre "kötü" veya kimilerine göre
vasat v.s olabilir ama LGE çok iyi!
Tuner+soc+default soft v.s çok iyi
bundan iyisi ise bir tek Panasonic de var!
-1GB LAN sanırım 9 da var diye biliyorum ama 8 de yok(100Mb) ancak 100Mb ile bahsettiğim dosyalar filan
açılmaz(70/80Gb üzeri dosyalar)
ben kaç gündür inceliyorum ve netim şimdi 200mb oldu ama yemiyor! çünkü Box/Panel v.s 100Mb desteklidir!
Bu Kodi uygulamasını sakın panel den deneme çünkü olmaz,olsa bile aşırı zorlar v.s!!!
ancak "beleş" tarifeden olan dosyaları açabilir ki ona da zaten hiç değmez!
kaldı ki senin hızın şimdi 500Mb oluğu için haybeye böyle uyduruk dosyalara uğraşmaya hiç değmez
not;DEBRID için ben her ikisini de yıllardır kullanıyorum,sorunsuz ama diğer Premiumize pahalı ama en iyisi de budur!
++