CsotTechwood 55tec9001 tv geldi ama paneli anlayamadım belli ki va panel inşaallah scot paneldir.. Var mı resime bakarak anlayacak olan
CsotTechwood 55tec9001 tv geldi ama paneli anlayamadım belli ki va panel inşaallah scot paneldir.. Var mı resime bakarak anlayacak olan
Bunun ucu sınırı olmaz. TV ömrü kullanıma, ortama, işçiliğe, taşımaya, kullanılan parça kalitesine , arka aydınlatmaya vb koşullara bağlıdır. Servis önemlidir. hizmeti.Yani csot... bu demek ki 12 adet cof var demek oluyor ve va panel 5000:1 kontrast doğru mu.
Daha uzun ömürlü ips lere. Göre değil mi
Bu modele alternatif vestel 50Q9900 var. Va panel 55Q9900 var o da ips panelSelamlar, bütçem 10-12 bin, oyun oynamak ve film izlemek için tv arıyorum. 55-65 inç arası tercihim, çok çok iyi bir modelse 50 inç de olur. Marka takıntım yok, IPS panel tercih ediyorum. İhtiyacıma yönelik Toshiba 55QL5D63DT uygun gibi duruyor, 11000 lira fiyatı var iyi midir? Yoksa şunlara da bakabilirsiniz dediğiniz var mıdır?
Bilmiyorum. av1 yok diye biliyorumW Winston Hocam Vestel gurubu MB185 Anakartlı Av1 destekli en ucuz TV hangisi şuan? Hangi modellerde bu anakart var?
USB portun gücü yetmiyor dur . 0,5 değilde 1AMerhaba arkadaşlar Toshiba android tv aldım ama elimdeki harici hdd okumuyor takıyorum sorun oluştu diyor. Arkadaşın LG tv sinde açıyor tıkır tıkır anlamadım. Başka kablo ilede denedim olmuyor.
Hiç farketmez. Hangi markayı kendinize yakın görüyorsanız onu alın. Vestel ve Grundig grubu kaliteleri hemen hemen aynıdırVESTEL 65UA9090 ile ARÇELİK
Imperium 9 Serisi A65 C 985 B/ 65 TV arasında kaldım. Forumun kıdemli üyeleri bu iki üründen hangisini önerir.
40 inç lerde paneller Va panel tüm markalarda. Kaliteleri benzerdir. İstediğinizi alın.Merhaba en az 40 inç boyutunda en fazla 7500 TL bandında dayanıklı, mümkünse 3 yıl garantili, düz, stabi, sağlam smart tv arıyorum. Çoklu paneller kafamı karıştırıyor maalesef bu yüzden istediğimi bulamadım.