Winston hocam, aslında her tvde aynı demo dönüyordu işin ilginci de o demo 720p idi ama tvlerin upscale performansını görmek açısından iyi oldu. Valla orda gördüğüm görüntü beni memnun etti özellikle gidip ekran ayarlarına da baktım telefonu kumanda olarak kullanıp tek tek televizyonların hepsi canlı ya da dinamik dediğimiz en parlak moddaydı.Bir mağazada yada alışveriş merkezlerinde TV ye bakmak izlemek iyi bir TV almanın yolu değildir. Tam aksine yanıltır. Kullanılan yayın, TV nin bulunduğu yer, ortamin aydınlığı vb nedenler. Eve gelmeden TV yi ne aldığını ve ne sorunlar olduğunu bilemezsiniz. Her zaman güvenilir ve iade etmesi kolay yerlerden alın.donanim olarak fark yok sadece kasa ve yazılımsal farklar olur. Bu olan yazılım belki hoşunuza gitmiştir. Memc yada micro dimming vb. Bunların çıkaracağı sorunları tıpkı tcl i alanlar gibi yada başka marka evde görür ve anlarsınız satış yerlerinde olmaz. Orada dediğim gibi koşullar demo yayınları gibi ortamlarda bişey anlaşılamaz. Yanıltıcı olur
Donanım aynı ise yazılımsallarin bir önemi yoktur. Sadece cilalama olur görüntüyü.
Ggu7900b'nin Hareketli görüntü performansı da yanındaki vestel q9900 ve tcl p635 den de iyiydi. Yalnız bunların sağında oled bir sony xr a80j vardı ki diğer ledlerden 50 sene ötesi bi teknoloji gibi duruyordu tabi bütçe ve kullanım koşulları çok uzakta olunca ah çekmekle kaldım.
Evde elbette farklı olur ona hiç şüphem yok evdeki 43 " tv bozuldu diye bakıyorum bu 55" ler bile minnacık duruyor mağazada evde olsa yeteceğine adım kadar eminim ancak yine de almışken mümkün olan en büyüğü (benim için 65") almak istiyorum. 2.5 metre kadar bi mesafeden izleyeceğim rtingsdeki şemada 65 inç uygun duruyor. Sizin de görüşünüzü almak isterim.