Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Sevgili Unforgotten ve sevgili W Winston size cevap yazdı zaten bu konuda. Aynı metni c/p yapıp bizden de görüş istemeniz diğer görüş sunanlara haksızlık olmuyor mu sizce?Adem abi ve İlteriş Bey sizin görüşleriniz çok önemli. Videolarınızın genelini adeta bir netflix dizisi gibi seyrettim. Qled ve Oled farkını sizin sayenizde öğrendim. Fakat anlamadığım konu UHD ve QLED muhabbeti. Örnek vermek gerekirse Vestel den Q9900 serisi Qled olurken UA9090 modelinde Qled yazmıyor. Bu UHD(ultra HD) okey ama Quantum led değil mi yani. UHD ile QLED ler aynı şeyler mi Bu konuyu netten araştırdım pek birşeyde bulamadım. Sorumun ana kısmı ise şu; Sizden ricam Tv konusunda 65 inç ve android kriterim göz önünde bulundurulduğunda bu 3 Televizyondan Teknik olarak hangisini önerirsiniz. Ürünü hareketli Tv asma aparatı ile kullanacağım muhtemelen. Sürekli karşıdan izlemek gibi bir alışkanlığım yok. Evde nereye uzanırsam oradan izlerim. İlk defa android TV kullanacağım evleneceğim için alıyorum. En çok youtube beinconncet netflix kısmını kullanırım fakat illa ki karasal yayında izlerim haberler vs için. Bi nevi de IPS panel bana daha uygun gibi geldi. Tabi burda doktor siz bense hastayım bana bir reçete yazın lütfen. Lakin Burada benim için önemli olan diğer bir husus ise Garanti mevzusu ve Satış sonrası hizmet. TCL mi yoksa Vestel mi daha başarılı SSH de bilmiyorum. TCL 65P635 i hiç incelediniz mi bilmiyorum bulamadım youtubede bile pek incelemsi yok. TCL de C728 serisi malesef bütçemi aştığı için Grundig vs almak yerine Vestel toshiba ve TCL bu modellerine karar kıldım.. Philips ise SSH başarısızlığı ve tek öne çıkan ambilight özelliği dışında bişey bulamadım bu bütçelerde. Malum karşılaştırma sitelerinde bilgilerde kısıtlı sizin engin tecrübeleriniz profesyonel teknik bilgileriniz çok önemli. Çeyiz için alacağım ve Kasım ayı çıkmadan almak durumundayım. Son olarakTV lerin güncel en ucuz fiyatlarıTCL 65p635 13500 TLToshiba 65ua3d63dt :12000 TLVestel 65ua9090 : 14000 TLBİLİYORUM ÇOK UZUN OLDU. Şimdiden emeğiniz için değerli düşünceleriniz için Allah Razı olsun..
Bu uzun metinde arkadaşlarımızın cevaplamadığı bir yer var ise sadece o kısmı sorun lütfen bunun haricinde zaten cevapları verilmiş bir hususta yeniden detay girmeyi gerekli görmüyorum.