Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
710 yazım hatamdır kardeşim, 701 o, senin durum accık ortaya karışık. Ben şimdi sana 'X marka Y model al" der geçerim o bizim karakterimize uygun değil. Zaten zam furyası geldi geçti herşey in fiyatı patladı gitti, bu kadar bekledim birazcık daha beklerim dersen daha ince eleyip sık dokuyup bir model bakalım derim.Ado ustam önceki msj ları dikkate almazsak durumda değişiklik yok bir tv bakıyorum fiyat aralığı vardı diğer yazdıklarımda sayfanın başlarında bir arkadaşa önerdiğiniz tv leri inceledim size yük olmasın diye ve bu 6 cı günde siz cvp verene kadar ,kafamda sorular oluştu derken çokta değil sizin gibi yazmak ne mümkün umarım bekleyişimizden size sitem i maruz görürsünüz
*UHD tv ler evimizdeki uydu yayınlarını NASIL gösterir ( mağzalarda video ve 4k yayının haricinde yok internette youtubede yok biz tv yi aldık eve kurduk tv de görüntü çamur ve biz bunu daha kaç yıl böyle kulanırız bilmiyoruz
** UHD yerine FHD mi cihaz alsak hep almışken en iyisini alalım kaygısı vardır ya bir cihaza çok para verip hd yayın izliyeceksek yada sd
***uhd tw lerin ideal ölçüsü nedir alacaksak 42-43 inç olmalı yada 55 üstü olmalı diye birşey var mıdır?
****aynı şekilde full hd lerin ideal görüntü boyutu varmıdır?
****IPS panel mi VA mı neye göre tercih edilmeli?
*****HDR çok önemli mi HDR ekrana her yansıtılan görüntüyü mü dönüştürür yoksa sadece hdr özelikli video vs mi?
yada tüm bunlar dışında USTAM elektronikle aram iyidir aktif kullanırım CANLI GÖRÜNTÜ ,uhd uydu yayınları kötü ise full hd bir tv değil ise uhd sürekli internette FİLLİM bakan youtube izleme dolaşım vs WİFİ,bluethoot,hdr,ses,SMART TV,MOBİL BAĞLANTI kulanıcı aryüzü, marka önemli değil ,servis olsa yeter VESTEL kulanıyorum bir cihazı 6 ay sonra sineklik eleği gibi gösterdiği için değişim yaptılar sağ olsunlar ve cihazlardan da servisten de memnunum ekran boyutları önemli değil derseniz 49-50 bunlar kötü gösterir derseniz 43-50 arası 2000-2500tl arası
ÜSTTE:
49R7020U REGAL inceledim özelikleri çok iyi bana göre gibi ama görüntüyü nasıl gösterir nette en ucuz 2149tl buldum değişmediyse.
LG49UJ630v kipa da görme şansım oldu çok karanlık gösteriyor ve 1080p video oynatılıyor kötü görüntüsü var bu karanlık gösterme ıps ekranın özeligi mi?
49UJ710 bulamadım 49UJ701v var
derseniz ki,bununla ilgili yazdım ,videoda söyledim ,dedikleriniz USTAM doktor reçetesi gibi burdan okuyunca ve çok çeşit ve karmaşık,işi bilen siz olunca biz malum
Bir öneriniz olursa ustam sevinirim ilginiz alakanız için teşekkür
Canıma tak dedi bir tv almam lazım artık dersen yüzeysel bir inceleme ile bir model önerebilirim