H Çevrimdışı

harock

Yeni Üye
8 Eki 2021
10
33
Arkadaşlar merhaba Regal'in 752 modeli yorumlarınızı gördüm ama hiç bir yerde yok şöyle 4k civarında 50 ve üzeri yeni fp tavsiyesi olan var mı acaba ? Teşekkürler şimdiden

cheleby Çevrimdışı

cheleby

Yeni Üye
23 Nis 2021
37
39
Merhabalar.Sanırım 4-5 ay geçti ve hala bir tv alamadım :) Acaba uygun fiyatlı bir tv alıp mi box mu kullansam mantıklı olur mu ?
4-5 bin civarı bir tv öneriside alabilir miyim ?

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,657
40
J jagatai, TV kapalı konumdayken sırasıyla aşağıdaki tuşlara basın;
INFO > MENU > MUTE > POWER

Televizyon açıldığında sol üst kısımda menüler görülecek. Akıllı kumanda ile olmaz ama, normal kumanda gerekir. Teknik bir kısım olduğu için herhangi bir ayarı değiştirmenizi önermem. Fotoğrafını çekerseniz oradaki kodlardan panel bilgisi öğrenilebilir. İşiniz bittiğinde yine kumandadaki normal kapatma tuşu ile tv'yi kapatın.

Benim tv'de bluetooth fabrika çıkışı devre dışıydı. Buradaki ayarlardan bluetooth'u aktif ettim. Şu an airpods bile bağlayabiliyorum televizyona.

K Çevrimdışı

kaya.cihat92

Aktif Üye
6 Kas 2017
555
Samurai Unforgotten hocam media markt 2 3 gunde 1 sony 55xh9077 internet magazasinda satisa koyuyo 1 2 gune tekrar urun mevcut degil uyarisi verio. 1 hafta 10 gundur bubsekilde devam edio. Sattiklari tv acaba satilip geri iade mi oluyo sence neyin nesi

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,657
40
Samurai Unforgotten hocam media markt 2 3 gunde 1 sony 55xh9077 internet magazasinda satisa koyuyo 1 2 gune tekrar urun mevcut degil uyarisi verio. 1 hafta 10 gundur bubsekilde devam edio. Sattiklari tv acaba satilip geri iade mi oluyo sence neyin nesi
Herşey olabilir, bilemiyorum. Şimdi baktım, yine stok görünüyor.

Benim aldığım zaman 700 TL daha ucuza outlet versiyonu da satılıyordu Media Markt'ta. İade olanları outlet olarak satıyordu. Fakat dediğiniz gibi Türkiye'de herşey mümkün, kesinlikle öyle bir şey yapamazlar diyemiyorum maalesef.

S Çevrimdışı

srcn2434

Yeni Üye
4 Eki 2021
2
36
Merhaba arkadaşlar, 5000 TL bir bütçem var biraz daha üste çıkarak belki 6000 TL olabilir ona artık bakacağız.

Marka takıntım yok aslında ama ambilight özelliğinden dolayı philips markasını tercih edeceğim. Çok mantıklı bir tercih gelirse başka marka düşünebilirim ama zayıf bir ihtimal.

Öncelikle amacımız film dizi ve netflix vs. platformlarını kullanmak bu sebeple film dizi izleme odaklı bir tv tercih etmek istiyoruz. Günlük tv akışı da çok kötü olmayacak şekilde önerilerinizi bekliyorum.

Aklımda 2 model var 7805 modelin 50 yada 55 boyutları. 5000 5500 TL fiyat bandında. Trendyol Hepsiburada gibi satış yerlerinde fiyatları makul ve aralarında çok fiyat farkı yok. Tek takıldığım konu çok bilgi sahibi olmasam bile okuduğum kadarı ile 50 va, 55 ips panele sahip. Tercih ederken hangisi çok kararsızım açıkçası bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum.

Diğer model ise 50 8505 bunun fiyatı 6000 TL.

3 model arasından birini almak istiyorum.

1- 7805 modelin va - ips panel tercihine göre 50 yada 55 boyutunu alacağım.

2- 8505 modelin 50 boyutu hangi panel bilmiyorum ama 500 600 TL daha ver 6000 TL ye bunu al derseniz bütçeyi artırıp bu modeli alırım.

3- Can alıcı sorum 7805 modeli bilindik mağazalar da 7300 TL gibi bir fiyatı var. Ama trendyol ve Hepsiburada sitelerinde çeşitli bilinmeyen satıcılarda 5000 ile 6000 TL arasında. Güvenilir mi acaba. Aklımda soru işareti bozuk ürünleri yada teşir ürünleri ucuzdan toplayıp tamir ettikten sonra piyasaya sürdükleri için mi ucuz :)

iyi forumlar.
Dostlar 1 aydan az zamanım var düğün telaşı maalesef. Forumu yeni keşfettim, illaki tavsiyeler yorumlar yapılmıştır üsteki Tv ler için ama inanın araştırıp okuyacak vaktim gerçekten yok. Salon m2 net 16 17 izleme mesafesi en uzak 4 en yakın 1,5 2 metre koltuklar tv karşısı değil yatay olacağı için izleme açısı 4 metre olur. Bu yönde de inç konusunda yardımcı olursanız ve üsteki mesajıma istinaden yardımlarınızı rica ediyorum. Bugün yarın alırım çünkü.
İyi forumlar.

F Çevrimdışı

Frenzy 

Süper Üye
11 Mar 2019
507
41
Kardeşime Toshiba 50UL3B63DT modelini almayı düşünüyorum. Kullananlar ya da bilenler görüş yazabilir mi acaba? Benzer fiyata da android modeli 50UA3A63DT modeli var. Bu nasıldır? (Vestel grubu) Android tvler kullanışlı oluyor mu? Ya da bunların yerine 4000-5000 lira arası 50 inch ne alınabilir?

K Çevrimdışı

kaya.cihat92

Aktif Üye
6 Kas 2017
555
Herşey olabilir, bilemiyorum. Şimdi baktım, yine stok görünüyor.

Benim aldığım zaman 700 TL daha ucuza outlet versiyonu da satılıyordu Media Markt'ta. İade olanları outlet olarak satıyordu. Fakat dediğiniz gibi Türkiye'de herşey mümkün, kesinlikle öyle bir şey yapamazlar diyemiyorum maalesef.
Abi bugun 3 4 tane magaza gezdim satici arkqdaslarfa ilgilendiler sagolsunlar. Once teknosa ya gittim q70 t baktim fena degildi sonra baska bi magasadaki q70t ye baktim tv de hizli hareket ederken flulanma bulaniklasma vardi. Pus8505 e bakacak olduk satici youtube dan 4k video acamadi siyah ekranda kaldi ama video akis saniyesi ilerliyodu?. Simdi nette gezinirlen sony 50x85j modelini gordum 90j nin kirpilmisi gibi bi incelermisin

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,657
40
Abi bugun 3 4 tane magaza gezdim satici arkqdaslarfa ilgilendiler sagolsunlar. Once teknosa ya gittim q70 t baktim fena degildi sonra baska bi magasadaki q70t ye baktim tv de hizli hareket ederken flulanma bulaniklasma vardi. Pus8505 e bakacak olduk satici youtube dan 4k video acamadi siyah ekranda kaldi ama video akis saniyesi ilerliyodu?. Simdi nette gezinirlen sony 50x85j modelini gordum 90j nin kirpilmisi gibi bi incelermisin
Q70T'de bulanıklaşma olmaması gerekir, o kadar da kötü tv değil :) Mağazadaki deneyimler aldatıcı olabilir. PUS 8505 konusunda çok memnun olanlar da var, 4K ve Dolby Vision içeriklerde sıkıntı yaşayanlar da. Aslında hoşuma gidiyor o tv, neredeyse 58PUS8505 alacaktım hatta.

90J'yi biliyorum fakat 85J hakkında çok bilgim yoktu, şimdi baktım. Doğru kanıya varmışsın, 90J'nin kırpılmış versiyonu. Local dimming koymamışlar bu tv'ye, HDR performansı da daha kötü. Ama enteresan olan 85J'nin kontrast oranı daha iyi ve 90J ancak local dimming açarsa 85'teki kontrastı yakalıyor.

K Çevrimdışı

kaya.cihat92

Aktif Üye
6 Kas 2017
555
Q70T'de bulanıklaşma olmaması gerekir, o kadar da kötü tv değil :) Mağazadaki deneyimler aldatıcı olabilir. PUS 8505 konusunda çok memnun olanlar da var, 4K ve Dolby Vision içeriklerde sıkıntı yaşayanlar da. Aslında hoşuma gidiyor o tv, neredeyse 58PUS8505 alacaktım hatta.

90J'yi biliyorum fakat 85J hakkında çok bilgim yoktu, şimdi baktım. Doğru kanıya varmışsın, 90J'nin kırpılmış versiyonu. Local dimming koymamışlar bu tv'ye, HDR performansı da daha kötü. Ama enteresan olan 85J'nin kontrast oranı daha iyi ve 90J ancak local dimming açarsa 85'teki kontrastı yakalıyor.
Valla abi media markt dun 8.500 e veriyodu q70t yi uzatilmis garantiyle 10 bin kusurlere geliyodu fiyatta ok du ama o bulaniklasma cok canimi sıktı.bi video vardi adam kayak yapiyodu hizli gidince arkasinda duman tarzi ne bilim buhar gibi bi harelenme vardi. Sonra 85j yi gordum hepsiburada da 10.000 lira fixback le beraber 11 e gelio. Tv de fena degil 90j ayaarinda nerdeyse. Pus 8505 5 sanite kanal gecisi ve ssh soru isareti. Adam bide 4k video acti youtube dan tv oynatamadi siyay ekranda kaldi

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,657
40
Valla abi media markt dun 8.500 e veriyodu q70t yi uzatilmis garantiyle 10 bin kusurlere geliyodu fiyatta ok du ama o bulaniklasma cok canimi sıktı.bi video vardi adam kayak yapiyodu hizli gidince arkasinda duman tarzi ne bilim buhar gibi bi harelenme vardi. Sonra 85j yi gordum hepsiburada da 10.000 lira fixback le beraber 11 e gelio. Tv de fena degil 90j ayaarinda nerdeyse. Pus 8505 5 sanite kanal gecisi ve ssh soru isareti. Adam bide 4k video acti youtube dan tv oynatamadi siyay ekranda kaldi
100% mükemmel tv yok, bizim aldığımız XH9077 de buna dahil. Ama biz önceliklerimize göre en yakın tv'yi seçmeye çalışıyoruz. 90J bizim aldığımız tv'nin 2021 versiyonu fakat çok pahalıya satılıyor, 9077 ile yakın fiyatta olması gerekir. Sırf yeni model diye yüksek fiyattan giriş yapıyor. Keza TCL bile gidip 55C825'e 15.000 kağıt istiyor, müthiş pahalı. TV arayanlara Allah kolaylık versin :)

B Çevrimdışı

BuğraT

Yeni Üye
11 Eki 2021
1
30
Bugün Adana'da teknosadan teşhir 65q70t için 9500tl fiyat aldım. O an mağazada kumandasını bulamadılar belki olamyabilir dediler. Sizce değerlendirmeli miyim?

Geri
Üst Alt