Televizyon Almayı Düşünenlere Öneriler

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Cvp: Televizyon Almayı Düşünenlere Öneriler

mkd3441' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Pahalı değil ancak çok çok çok ucuz da değil. Normal fiyat.

İlgin için teşekkürler ado hocam. 
Ürünü satın aldım geldiğinde vakit bulabilirsem elimden geldiğince ufak çaplı bir inceleme yapabilirim.

Not: Bugüne özel 100 tl de world puan kampanyası varmış ondan da yararlandım. Bir nebzede olsa daha ucuza gelmiş oldu.

LG IPS PANEL
MB130 ANAKART
HDR10
WİDİ
WİFİ
BLUETOOTH
DLNA
HBB
HMR 1000HZ

Özelliklerine bakılınca aldığınız ek indirimle birlikte elbette tat verir artık bu tv size.

Güle güle kullanmanızı dilerim.

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45

Ado' Alıntı:
tkartal' Alıntı:
Peki bu tv hakkında bilgi alabilir miyim

Awox'un normal üretimlerindeki boardlarda power ile main tümleşik iken, bu üretimlerde bağımsızdır.
4K destekli CMO panelli bir üründür.

Sadece BÜYÜK TV mantığı ile üretilmiştir, standart bir üretimdir çok yüksek beklentileriniz olmasın.
Yani 65'' TV üretip en azından bir smart koyulmamasını ben eleştiririm, Tamam kabul bu büyüklükte olmasına rağmen ekonomik bir tv lakin HİÇ OLMAZSA kumandasını farklı yapabilirlerdi.

24'' TV sinde kullandığı kumanda ne ise bu tv de de o var.

Ben bu boyutta bir tv ye para vereceksem, üreticisinde daha geniş bir vizyon ararım. 

Küçük dokunuşlar, büyük farklılıklar yaratır. Lakin AWOX tv leri karşılaştırın kasa yapısından ayak yapısına kadar HER ŞEY standart. Değişen tek şey ekran boyutu.

Aslında benim finlux tv alma mantığı gibi.Üç sene önce 50 inç ortalama devasa bir boyut idi ve aldığım fiyata göre de çok uygundu.Aslında uygun değildi özellikleri kırpılmış sadece media playeri olan bir tv idi.Yani hdmi arc dahi yok.Sadece usb özelliği olan tv.Açıkcası bende pek önemsemedim.Smartı 3d yi napim dedim.Evde internet varsa laptopu bağlarım demiştim.Uydu alıcımda vardı.Ama sağlıklı bir smart bence şart.Bende bunu smart box ile daha kaliteli ve sağlıklı bir şeklilde çözmeyi düşünüyorum.Fakat göz alıştıkça ki odamda büyük 25 m.kare tv biraz bana göre minimal kalıyor.Ve neticede tabiki tercih meselesi 65 tv düşünüyorum.İlk hedef büyük ekran ve görüntü kalitesi benim için gerisi hemen hemen fasa fiso.Ve alacak olduğum içinde smart sorunum olmicak. Gönlüm vestel 65 9100 den yana fakat fiyatlar...... uçuyor .

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

tkartal' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Awox'un normal üretimlerindeki boardlarda power ile main tümleşik iken, bu üretimlerde bağımsızdır.
4K destekli CMO panelli bir üründür.

Sadece BÜYÜK TV mantığı ile üretilmiştir, standart bir üretimdir çok yüksek beklentileriniz olmasın.
Yani 65'' TV üretip en azından bir smart koyulmamasını ben eleştiririm, Tamam kabul bu büyüklükte olmasına rağmen ekonomik bir tv lakin HİÇ OLMAZSA kumandasını farklı yapabilirlerdi.

24'' TV sinde kullandığı kumanda ne ise bu tv de de o var.

Ben bu boyutta bir tv ye para vereceksem, üreticisinde daha geniş bir vizyon ararım. 

Küçük dokunuşlar, büyük farklılıklar yaratır. Lakin AWOX tv leri karşılaştırın kasa yapısından ayak yapısına kadar HER ŞEY standart. Değişen tek şey ekran boyutu.

Aslında benim finlux tv alma mantığı gibi.Üç sene önce 50 inç ortalama devasa bir boyut idi ve aldığım fiyata göre de çok uygundu.Aslında uygun değildi özellikleri kırpılmış sadece media playeri olan bir tv idi.Yani hdmi arc dahi yok.Sadece usb özelliği olan tv.Açıkcası bende pek önemsemedim.Smartı 3d yi napim dedim.Evde internet varsa laptopu bağlarım demiştim.Uydu alıcımda vardı.Ama sağlıklı bir smart bence şart.Bende bunu smart box ile daha kaliteli ve sağlıklı bir şeklilde çözmeyi düşünüyorum.Fakat göz alıştıkça ki odamda büyük 25 m.kare tv biraz bana göre minimal kalıyor.Ve neticede tabiki tercih meselesi 65 tv düşünüyorum.İlk hedef büyük ekran ve görüntü kalitesi benim için gerisi hemen hemen fasa fiso.Ve alacak olduğum içinde smart sorunum olmicak. Gönlüm vestel 65 9100 den yana fakat fiyatlar...... uçuyor .

Koşullarınıza göre uygun tv dir o zaman. Ben kalitesine bir şey demiyorum ancak 65'' için bu ürün SADECE TV dir.

D Çevrimdışı

driver321

Yeni Üye
14 Şub 2018
7

İyi akşamlar
Bim e gelen JVC tv yi almak için ayırttırdım
Fakat samsung ue43mu7000 tv ile arasında kaldım
Samsung un bu cihazı hakkında yorumlarınız nelerdir
Hepsi burada da fiyatı 2400 tl

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

driver321' Alıntı:
İyi akşamlar

https://tavsiyeforumu.com/konu-samsung-43mu7000-%C3%BCr%C3%BCn-incelemesi-tv-s%C3%B6k%C3%BCld%C3%BC.html?highlight=43mu7000

Birisi IPS, dğeri ise VA yapısında bir ürün, aslında bence kıyaslanmaları doğru olmaz.
Kıyaslama değil de, sizin izleyici profilinize hangisi daha uygun sizin ona karar vermeniz gerekir düşüncesindeyim.

SAMILO Çevrimdışı

SAMILO

Aktif Üye
15 Şub 2018
181

Merhaba,
VESTEL 48FD7300 İLE 43FD7500 İKİSİNİNDE FİYATLARI AYNI (1890TL) HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ. KLASİK BİR TÜRK KULLANICISI OLARAK SORUYORUM))) BİRDE A101 LERDEKİ 43 EKRAN TOSHİBA (1690 TL) BU İKİ VESTEL İLE KIYASLIYABİLİRSENİZ SEVİNİRİM SELAMLAR

D Çevrimdışı

driver321

Yeni Üye
14 Şub 2018
7

Ado' Alıntı:
driver321' Alıntı:
İyi akşamlar

https://tavsiyeforumu.com/konu-samsung-43mu7000-%C3%BCr%C3%BCn-incelemesi-tv-s%C3%B6k%C3%BCld%C3%BC.html?highlight=43mu7000

Birisi IPS, dğeri ise VA yapısında bir ürün, aslında bence kıyaslanmaları doğru olmaz.
Kıyaslama değil de, sizin izleyici profilinize hangisi daha uygun sizin ona karar vermeniz gerekir düşüncesindeyim.
Üstadım teşekkür ederim ben pek tv den anlamıyorum 
Turkcell tv kullanacağım
Çocuk youtube dan video izleyecek
Ben ps4 oynayacağım
Görüntü kalitesikve parlaklık güzel olsun bana yeter

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

driver321' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Turkcell tv kullanacağım
Ben ps4 oynayacağım

İşin içinde ps4 varsa mu 7000 ;)

D Çevrimdışı

driver321

Yeni Üye
14 Şub 2018
7

Ado' Alıntı:
driver321' Alıntı:
Turkcell tv kullanacağım
Ben ps4 oynayacağım

Patron yardımların için sağol
Bilgisizlerin bilgesisin

D Çevrimdışı

driver321

Yeni Üye
14 Şub 2018
7

Ado' Alıntı:
driver321' Alıntı:
Turkcell tv kullanacağım
Ben ps4 oynayacağım

Patron yardımların için sağol
Bilgisizlerin bilgesisin

SAMILO Çevrimdışı

SAMILO

Aktif Üye
15 Şub 2018
181

ADEM BEY Merhaba,

VESTEL 48FD7300 İLE 43FD7500 İKİSİNİNDE FİYATLARI AYNI (1890TL) HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ. KLASİK BİR TÜRK KULLANICISI OLARAK SORUYORUM KANEPELERİ YANLARDA OLANLARDAN :)))) BİRDE A101 LERDEKİ 43 EKRAN TOSHİBA (1690 TL) BU İKİ VESTEL İLE KIYASLIYABİLİRSENİZ SEVİNİRİM SELAMLAR

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

SAMILO' Alıntı:
ADEM BEY Merhaba,

VESTEL 48FD7300 İLE 43FD7500 İKİSİNİNDE FİYATLARI AYNI (1890TL) HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ. KLASİK BİR TÜRK KULLANICISI OLARAK SORUYORUM KANEPELERİ YANLARDA OLANLARDAN :)))) BİRDE A101 LERDEKİ 43 EKRAN TOSHİBA (1690 TL) BU İKİ VESTEL İLE KIYASLIYABİLİRSENİZ SEVİNİRİM SELAMLAR

Kıyaslamadan direkt olarak TOSHİBA desem size? ;)

SAMILO Çevrimdışı

SAMILO

Aktif Üye
15 Şub 2018
181

Ado' Alıntı:
SAMILO' Alıntı:
ADEM BEY Merhaba,

Kıyaslamadan direkt olarak TOSHİBA desem size? ;)

Bende teşekkür etsem ve gidip Toshiba yı alsam )))

Geri
Üst Alt