Televizyon Almayı Düşünenlere Öneriler

E Çevrimdışı

ertemli

Yeni Üye
16 Şub 2018
43
Cvp: Televizyon Almayı Düşünenlere Öneriler

https://www.teknosa.com/urunler/110016254/toshiba-65u6763-65-165-ekran-4k-ultra-hd-smart-led-tv

Toshiba 65U6763 65" 165 Ekran 4K Ultra HD Smart LED TV

4500 tl
Bu Toshiba nasıl üstad Ado

E Çevrimdışı

ertemli

Yeni Üye
16 Şub 2018
43

https://www.bilisimport.com/urun/philips-65pus6412-65-164cm-4k-ultra-hd-android-led-tv-2017-model?ref=akakce&source=mobil&v=1.34.2

PHILIPS 65PUS6412 65" 164cm 4K Ultra HD Android LED TV-2017 MODEL

4850 tl
Bir de bu var hocam

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Cvp: Cvp: Televizyon Almayı Düşünenlere Öneriler

ertemli' Alıntı:
https://www.teknosa.com/urunler/110016254/toshiba-65u6763-65-165-ekran-4k-ultra-hd-smart-led-tv

Toshiba 65U6763 65" 165 Ekran 4K Ultra HD Smart LED TV

4500 tl
Bu Toshiba nasıl üstad Ado

SAMSUNG panel ve MB120 anakartlı ancak HDR 10BİT WCG PİX desteği olmayan bir üründür. Bu nedenle ultra mega bir renk zenginliği ve canlılık sunacağını düşünmüyorum

Buna Paralel

wifi
widi
bt
dlna
netflix
1 scart
4 hdmı
3 usb
optik out
dahili subwoofer
 özelliklerinis ize sunmaktadır.

Görüp test etmeden almamanızı öneririm.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Cvp: Cvp: Televizyon Almayı Düşünenlere Öneriler

ertemli' Alıntı:
https://www.bilisimport.com/urun/philips-65pus6412-65-164cm-4k-ultra-hd-android-led-tv-2017-model?ref=akakce&source=mobil&v=1.34.2

PHILIPS 65PUS6412 65" 164cm 4K Ultra HD Android LED TV-2017 MODEL

4850 tl
Bir de bu var hocam

Bu modelde kullanılan panel konusunda net bilgim yok ancak genelde SAMSUNG panel tercih ediyor PHILIPS. 

Bunun dışında genel özellikleri bir önceki seçiminize nazaran daha yüksek vaatler sunuyor diyebilirim.

Yine de daha derin bilgiler elde etmeden listenizin çok üst sıralarına almayın diyebilirim.

M Çevrimdışı

Musty1547

Yeni Üye
10 Şub 2018
8
İyi tatiller herkese 
Ado bey finlüx 49 fu 610 almayı düşünüyorum 
İş yerim için 
Daha öncede yazmıştım fakat size sorayım dedim ?
Klip- müzik belgesel için kullanacağım
LG marka 49 inç 4 k ları bakıyorum fiyatlar 2 katı sizce bu fark verilir mi ? 
Her açıdan izlemek için finlüx önerirmisin? 
vestel in 49 baktım silim kasa kaliteli görünümü vardı.içeriğini çok bilmiyorum ?   
3 markadan hangisi sizce ?

alırsam nereden alayım internetten alayım mı? Gg n11 ? Tavsiye edermisin?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Musty1547' Alıntı:
İyi tatiller herkese 
Ado bey finlüx 49 fu 610 almayı düşünüyorum 
İş yerim için 
Daha öncede yazmıştım fakat size sorayım dedim ?
Klip- müzik belgesel için kullanacağım
LG marka 49 inç 4 k ları bakıyorum fiyatlar 2 katı sizce bu fark verilir mi ? 
Her açıdan izlemek için finlüx önerirmisin? 
vestel in 49 baktım silim kasa kaliteli görünümü vardı.içeriğini çok bilmiyorum ?   
3 markadan hangisi sizce ?

alırsam nereden alayım internetten alayım mı? Gg n11 ? Tavsiye edermisin?

FİNLUX gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Her ne kadar (Yanlış hatırlamıyorsam) 1963 yılında kurulmuş bir buzdolabı markası olsa da FİNLUX, aslında bilindiği üzere VESTEL tarafından satın alınmış ve aynı zamanda Klima Beyaz Eşya ve Televizyon üretimi de yapılmaya başlanmıştır.

İçeriği birebir ve %100 VESTEL dir. Elbette ki özelliklerinde ve kozmetik kasasında VESTEL den bir fark yaratılmıştır (Düşük anlamda) ancak bu fark hiç bir şekilde kaliteden verilmiş bir ödün şeklinde değildir.

Bahsi geçen ürünü daha önce incelemiş ve bir üyemize önermiştim ama sizmisiniz bilmiyorum.

Nereden alacağınız konusuna gelince.

Ben daha önce de çok yazdım ki YETKİ konusu servis kısmında önerdiğim, bayi kısmında ise önermediğim bir durumdur.

Yani hizmeti YETKİLİ SERVİSTEN ALIN

ancak

Ürünü YETKİLİ BAYİDEN ALMAYIN

derim genelde ve bunun da bana göre makul bir sebebi vardır.

Hep yazarım, yetkili bayiler şımarıktır. Kendilerini bir halt zanneden para babalarıdır bunlar. Burunlarından kıl aldırmazlar. Her türlü gideri kuruma yıkmaya çalışan, buna rağmen iş indirim yapmaya geldiğinde zırnık koklatmayan işletme modelleridir. O nednele tüketiciye hiç bir avantaj sağlamayan bu işletmelerden alışveriş yapmayınız.

Bunun yerine yine YETKİLİ olan (Bu detaylı bir konu sonra açıklamasını daha geniş yaparım) ancak internette satış yapan yerleri tercih edin.

Sizin alacağınız ürün markasında YETKİ gerekliliği de zaten yoktur.

İnternet alışverişlerinde ise en önemli kıstas mağazanın satış hacmi ve yorumlarıdır.

Gerçekten işini hakkını vererek yapan binlerce satış yapıp binlerce olumlu geri dnüş alan yüzlerce satış kanalı var zaten siz de biliyorsunuz. Bunlardan size uygun olanını tercih edebilirsiniz :ok:

M Çevrimdışı

Musty1547

Yeni Üye
10 Şub 2018
8
Yok ben değilim okadar çok yorumlarınızı okudum ki bir yerde tavsiye etmişsiniz. 
Aklımda kalmıştı
Elime geçince inceleme konusu açabilirim. 
İçim rahatladı teşekkür ederim ?  iyi tatiller?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Musty1547' Alıntı:
Yok ben değilim okadar çok yorumlarınızı okudum ki bir yerde tavsiye etmişsiniz. 
Aklımda kalmıştı
Elime geçince inceleme konusu açabilirim. 
İçim rahatladı teşekkür ederim ?  iyi tatiller?

Çok sevinirim, iyi tatiller :ok:

giyotin44 Çevrimdışı

giyotin44

Aktif Üye
23 Eki 2017
140
Adem bey vestel 55ud9650 modelinin mb130 anakartlı hdr 10 bit+dolby visiyon olanının kodunu verebilirmisiniz.

giyotin44 Çevrimdışı

giyotin44

Aktif Üye
23 Eki 2017
140

Ado' Alıntı:
naftalin34' Alıntı:
çok teşekkür ediyorum..odamıza 55 inç yeterlidir izleme mesafemiz 2.5 3 mt civarı..yanlarda sıkıntı yok..ağırlıklı film ve dizi demiştim..sizin tavsiye edeceğiniz bir tv var mı? (futbol oyun yok)..teşekkürler..

55UD9650 yi incelemenizi öneririm. Bu modelde kullanılan panel, en üst segment panellerdendir. Yalnız MB130 anakrtlı ürün olmalı, Aynı modelin MB120 li olanı var o üründe HDR yok. Satıcılar anakart ayırımını bilemeyebilir. kodu versinler yeter. Bütçe anlamında yüksek gelir ise başka modeller bakalım :ok:

giyotin44' Alıntı:
Adem bey vestel 55ud9650 ve 55ud9400modellerinin mb130 anakartlı hdr 10 bit+dolby visiyon olanının kodunu verebilirmisiniz.

Geri
Üst Alt