Cvp: Televizyon Almayı Düşünenlere Öneriler
Musty1547' Alıntı:
İyi tatiller herkese
Ado bey finlüx 49 fu 610 almayı düşünüyorum
İş yerim için
Daha öncede yazmıştım fakat size sorayım dedim ?
Klip- müzik belgesel için kullanacağım
LG marka 49 inç 4 k ları bakıyorum fiyatlar 2 katı sizce bu fark verilir mi ?
Her açıdan izlemek için finlüx önerirmisin?
vestel in 49 baktım silim kasa kaliteli görünümü vardı.içeriğini çok bilmiyorum ?
3 markadan hangisi sizce ?
alırsam nereden alayım internetten alayım mı? Gg n11 ? Tavsiye edermisin?
FİNLUX gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
Her ne kadar (Yanlış hatırlamıyorsam) 1963 yılında kurulmuş bir buzdolabı markası olsa da FİNLUX, aslında bilindiği üzere VESTEL tarafından satın alınmış ve aynı zamanda Klima Beyaz Eşya ve Televizyon üretimi de yapılmaya başlanmıştır.
İçeriği birebir ve %100 VESTEL dir. Elbette ki özelliklerinde ve kozmetik kasasında VESTEL den bir fark yaratılmıştır (Düşük anlamda) ancak bu fark hiç bir şekilde kaliteden verilmiş bir ödün şeklinde değildir.
Bahsi geçen ürünü daha önce incelemiş ve bir üyemize önermiştim ama sizmisiniz bilmiyorum.
Nereden alacağınız konusuna gelince.
Ben daha önce de çok yazdım ki YETKİ konusu servis kısmında önerdiğim, bayi kısmında ise önermediğim bir durumdur.
Yani hizmeti YETKİLİ SERVİSTEN ALIN
ancak
Ürünü YETKİLİ BAYİDEN ALMAYIN
derim genelde ve bunun da bana göre makul bir sebebi vardır.
Hep yazarım, yetkili bayiler şımarıktır. Kendilerini bir halt zanneden para babalarıdır bunlar. Burunlarından kıl aldırmazlar. Her türlü gideri kuruma yıkmaya çalışan, buna rağmen iş indirim yapmaya geldiğinde zırnık koklatmayan işletme modelleridir. O nednele tüketiciye hiç bir avantaj sağlamayan bu işletmelerden alışveriş yapmayınız.
Bunun yerine yine YETKİLİ olan (Bu detaylı bir konu sonra açıklamasını daha geniş yaparım) ancak internette satış yapan yerleri tercih edin.
Sizin alacağınız ürün markasında YETKİ gerekliliği de zaten yoktur.
İnternet alışverişlerinde ise en önemli kıstas mağazanın satış hacmi ve yorumlarıdır.
Gerçekten işini hakkını vererek yapan binlerce satış yapıp binlerce olumlu geri dnüş alan yüzlerce satış kanalı var zaten siz de biliyorsunuz. Bunlardan size uygun olanını tercih edebilirsiniz
: