Televizyon Almayı Düşünenlere Öneriler

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Cvp: Televizyon Almayı Düşünenlere Öneriler

naftalin34' Alıntı:
@ado üstadım grundig ile ilgili hiç bir yorum bulamadım....birde şu tv var..LG 55UJ651V
sizce bu lg nasıldır..

Yazılımsal varyasyonlar ile HDR özeliğini bir hayli evirip çevirmiş ve seçenek sunmuşlar. Ben LG leri pek sevmem ama (Yazılım anlamında) WEBOS 3.5 kurcalamadım bu nedenle nötr kalmam daha makul olur. :ok:

N Çevrimdışı

naftalin34 

Aktif Üye
7 Şub 2018
213
53
:))))) anlaşıldı hocam ben tv alamıycam..akşam,55mu900 gg de 4750 ye geliyordu alayım dedim niyetlendim ancak kullanıcı yorumlarında bulutlanma köşelerde bilmem ne gibi sorunlar var diye vaz geçtim..

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

naftalin34' Alıntı:
:))))) anlaşıldı hocam ben tv alamıycam..akşam,55mu900 gg de 4750 ye geliyordu alayım dedim niyetlendim ancak kullanıcı yorumlarında bulutlanma köşelerde bilmem ne gibi sorunlar var diye vaz geçtim..

Söz konusu LCD ise, marka model fark etmeksizin bu olasılıklar her zaman var maalesef. :ok:

M Çevrimdışı

mkd3441

Yeni Üye
9 Şub 2018
7
Hocam tekrar merhaba Regal 49R7020U modeli %5 indirimle 1900 liraya geliyor. Fiyat olarak uygun mudur? Gittigidiyor.com dan almayı düşünüyorum. (Taksit yapmamaları üzücü oldu artık biraz tasarruf yapacağım)

D Çevrimdışı

driver321

Yeni Üye
14 Şub 2018
7

Ado üstad
Merhaba 
A101 e gelen toshiba TV yiyi mi yoksa bim e gelen jvc TV mi almalıyım

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

mkd3441' Alıntı:
Hocam tekrar merhaba Regal 49R7020U modeli %5 indirimle 1900 liraya geliyor. Fiyat olarak uygun mudur? Gittigidiyor.com dan almayı düşünüyorum. (Taksit yapmamaları üzücü oldu artık biraz tasarruf yapacağım)

Pahalı değil ancak çok çok çok ucuz da değil. Normal fiyat.

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45

tkartal' Alıntı:
Chimei VA paneli buradan daha iyi tanimis oldum

Peki bu başlık altında sadece vestel TV leri mi danişabiliyoruz? Mesela awox 165 ekran sorsam? Panel sharp deniyor tam emin olunmamakla beraber !

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

tkartal' Alıntı:
tkartal' Alıntı:
Chimei VA paneli buradan daha iyi tanimis oldum

Peki bu başlık altında sadece vestel TV leri mi danişabiliyoruz? Mesela awox 165 ekran sorsam? Panel sharp deniyor tam emin olunmamakla beraber !

1 Adet Sharp panel ile 2 tane 165 Awox TV alırsınız paha itibari ile.

Sharp paneli LG SAMSUNG ARÇELİk VESTEL vs kullanamıyorken AWOX un kullanabilmesi mümkün değildir.

Arzu ettiğiniz markayı sorabilirsiniz, bilgimiz dahilinde ise mutlaka bilgimizi paylaşırız.

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45

Ado' Alıntı:
tkartal' Alıntı:

Sharp paneli LG SAMSUNG ARÇELİk VESTEL vs kullanamıyorken AWOX un kullanabilmesi mümkün değildir.

Arzu ettiğiniz markayı sorabilirsiniz, bilgimiz dahilinde ise mutlaka bilgimizi paylaşırız.

Peki bu tv hakkında bilgi alabilir miyim

M Çevrimdışı

mkd3441

Yeni Üye
9 Şub 2018
7

Ado' Alıntı:
mkd3441' Alıntı:

Pahalı değil ancak çok çok çok ucuz da değil. Normal fiyat.

İlgin için teşekkürler ado hocam. 
Ürünü satın aldım geldiğinde vakit bulabilirsem elimden geldiğince ufak çaplı bir inceleme yapabilirim.

Not: Bugüne özel 100 tl de world puan kampanyası varmış ondan da yararlandım. Bir nebzede olsa daha ucuza gelmiş oldu.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

tkartal' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Peki bu tv hakkında bilgi alabilir miyim

Awox'un normal üretimlerindeki boardlarda power ile main tümleşik iken, bu üretimlerde bağımsızdır.
4K destekli CMO panelli bir üründür.

Sadece BÜYÜK TV mantığı ile üretilmiştir, standart bir üretimdir çok yüksek beklentileriniz olmasın.
Yani 65'' TV üretip en azından bir smart koyulmamasını ben eleştiririm, Tamam kabul bu büyüklükte olmasına rağmen ekonomik bir tv lakin HİÇ OLMAZSA kumandasını farklı yapabilirlerdi.

24'' TV sinde kullandığı kumanda ne ise bu tv de de o var.

Ben bu boyutta bir tv ye para vereceksem, üreticisinde daha geniş bir vizyon ararım. 

Küçük dokunuşlar, büyük farklılıklar yaratır. Lakin AWOX tv leri karşılaştırın kasa yapısından ayak yapısına kadar HER ŞEY standart. Değişen tek şey ekran boyutu.

Geri
Üst Alt