Televizyon Almayı Düşünenlere Öneriler

M Çevrimdışı

mkd3441

Yeni Üye
9 Şub 2018
7
Cvp: Televizyon Almayı Düşünenlere Öneriler

Ado' Alıntı:
eminbim' Alıntı:
Ado hocam tüm sorularınızı özetlemiş kisacasi bu fiyat aralığında hangi TV alınir diye bir konu başlığı acsaniz sorun kalmayacak gibi örnek Vestel TV olarak değerlendirdirirsek su model orta düzeyde iyi su yüksek vs gibi nasıl olur sizce biz kullací tarafı siz teknik tarafındasiniz teknik konu olunca bilgi yetersizliğinden aklımız karışıyor ortada kalıyoruz mesajla ben formu takip edene kadar bir  model vardı aklımda şimdi tuplu TV iyi demeye başladım

Aslında haklısınız, Verdiğimiz derin teknik bilgiler bazen mide bulandırıp insanları çileden çıkartabiliyor. Ancak amacımız cebinizden çıkan o yüksek bedellerin doğru adresi bulması ve sorun yaşamamanız olduğu için bu bilgileri ister istemez vermek zorunda kalıyoruz.

Sabırla okuduğunuz için teşekkürler. :ok:

İlginiz için teşekkürler. Tv satın almak ciddi anlamda yorucu bir süreç olduğunu gözlemlemiş oldum. Paylaştığınız bilgiler doğrultusunda araştırmalarımı yapıp ilgili ürünler hakkında yorumlarınızı şimdiden merak ediyorum.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

eminbim' Alıntı:
Bu şekil IPS panel içinde geçerli mi Ado hocam

IPS panellerde, o X ile olumsuz işaretlediğim yerlerden de izleyebilirsiniz
Siz yine de çizime takılı kalmayınız, teknik veri karşılığı 178° dir :ok:

M Çevrimdışı

Musty1547

Yeni Üye
10 Şub 2018
8

Merhaba herkese 
İş yerim için tv almak istiyorum 
45 m2 pilates stüdyo 
İçeride her açıdan görünen 
Ortalama  en az 5 saat çalışacak 
LG panel ürettiği için tercihim lg  
49-50-55 ama çok büyük derseniz 43-40 ta olabilir 
Duvara aşacağım 
Teknoloji seviyorum- 
@ado abinin çoğu bileğisini okudum ama hiç lg den bahsetmemiş yada inceleme yapmamış.
Maddi imkanımçok zorlasam 4.500 düşük olması tercihim 
Dükkana her girdiğimde sonuçta çok para verdim ama en iyisi diyebileceğim tv istiyorum.
LG 55eg9a7v var hb başka önerebileceğiniz tv var mı..?
Kafam çok karıştı çünkü çok detay var biryerden incelesen bir başka durum çıkıyor maddi-m2 —görüş açısı- panel - işletim sistemi - Webos baya karışık ?? bahsettiğiniz seri olayları 00001-00002 .... gibi

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,011
Musty1547' Alıntı:
Merhaba herkese 
İş yerim için tv almak istiyorum 
45 m2 pilates stüdyo 
İçeride her açıdan görünen 
Ortalama  en az 5 saat çalışacak 
LG panel ürettiği için tercihim lg  
49-50-55 ama çok büyük derseniz 43-40 ta olabilir 
Duvara aşacağım 
Teknoloji seviyorum- 
@ado abinin çoğu bileğisini okudum ama hiç lg den bahsetmemiş yada inceleme yapmamış.
Maddi imkanımçok zorlasam 4.500 düşük olması tercihim 
Dükkana her girdiğimde sonuçta çok para verdim ama en iyisi diyebileceğim tv istiyorum.
LG 55eg9a7v var hb başka önerebileceğiniz tv var mı..?
Kafam çok karıştı çünkü çok detay var biryerden incelesen bir başka durum çıkıyor maddi-m2 —görüş açısı- panel - işletim sistemi - Webos baya karışık ?? bahsettiğiniz seri olayları 00001-00002 .... gibi

Televizyonu ne için kullanacaksınız? Önemli olan bu. Önce beklentinizi iyi belirleyin. LCD panele çok fazla para yatırmayın derim ben.
Müşteri sizin ne televizyon kullandığınızla pek ilgilenmez bence. Çünkü bazı restoranların pahalı üreticilerin televizyonlarını tercih ettiğini görüyorum, bir yaptıkları işe bakıyorum gülüyorum. (Yaptığı iş tek bir kaynaktan hepsine fotoğraf slayt gösterisi yapmaktı.)
Pilates salonu demişsiniz.
Video mu oynatacaksınız? USB'den mi oynatacaksınız yoksa tarayıcıdan / YouTube uygulamasından mı açıp oynatacaksınız?

Önce ne yapacağınızı ve beklentilerinizi belirleyin.
Smart konusunda iyi bir TV olsun diyorsanız size söyleyeyim LG WEBOS doğru adres değil.
Güncelleme konusunda televizyonlarını öksüz bırakan bir firma.
Sürüm atladıkça gelişiyor fakat, mevcut modeldeki olası yazılımsal sıkıntıları da giderme garantisi olan bir firma kesinlikle değil.
Smart konusunda mükemmel bir TV yok maalesef.
Bu konuda hem yazılımlar hem de donanımlar zannedildiği kadar işlevsel değil. Bu biraz firmaların satış politikalarıyla da ilgili bir durum.
(Malum kapitalist bir ekonomi ile dönüyor dünya.)

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,011
@Musty1547 söylediğiniz televizyon OLED panelmiş kusuruma bakmayın. Araştırmadım.

Ama şunu unutmayın, mükemmel panel teknolojisi yok maalesef.
OLED'in aşılamamış sorunları var ve ömür konusu muamma.
OLED'in daha iyisi için Micro LED diyorlar.
OLED'de bekleneni veremedi maalesef.

Baktığınız TV WEBOS 2.0'la çıkmış. En son 3.5 sürümü var diye biliyorum bu sistemin.

Acaba güncelleme aldı mı, bir müşteri hizmetlerine sorun derim.

M Çevrimdışı

Musty1547

Yeni Üye
10 Şub 2018
8

Umut bey zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. iyi günler!

N Çevrimdışı

naftalin34 

Aktif Üye
7 Şub 2018
213
53
hafta sonu uğradığım tekno marketlerde hiç kimse kod numarasını vermedi..daha doğrusu kutuyu açmamız lazım felan gibi laflar ettiler..sonuçta ud9650 yi almadan ne olduğunu bilemeyeceğiz...sizin başka önerileriniz var mı ado kardeşim...

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,011
naftalin34' Alıntı:
hafta sonu uğradığım tekno marketlerde hiç kimse kod numarasını vermedi..daha doğrusu kutuyu açmamız lazım felan gibi laflar ettiler..sonuçta ud9650 yi almadan ne olduğunu bilemeyeceğiz...sizin başka önerileriniz var mı ado kardeşim...

Mağazada ortada kutu yok mu? Kutunun yanındaki seri numarası lazım.
Bence o mağazanı müdürüyle görüşmeye çalışın.
Ya da tanıdık bir bayi bulma imkanınız varsa oradan almaya çalışın.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

naftalin34' Alıntı:

Kutunun üstünde yazıyor, bilmedikleri için başlarından savmışlar sizi sanırım.

Araştırdığınız ve kendinizce belirlediğiniz modeller var ise üzerinde çalışabiliriz.

S Çevrimdışı

sizemore

Yeni Üye
23 Ocak 2018
12

Adi hocam regal 49r8560u için samsung hdr 10 panel demiştiniz bu tv nin 55 inch versiyonunda hangi panel var

N Çevrimdışı

naftalin34 

Aktif Üye
7 Şub 2018
213
53

Ado' Alıntı:
naftalin34' Alıntı:

Kutunun üstünde yazıyor, bilmedikleri için başlarından savmışlar sizi sanırım.

Araştırdığınız ve kendinizce belirlediğiniz modeller var ise üzerinde çalışabiliriz.

üstadım kriterlerim belli aslında..film dizi..uydunet kullanıyoruz ağırlıklı belgesel falan..futbol ve oyun yok..bu nedenle sizin önerebileceğiniz tv var mı..yada gidip bu vesteli mi alayım (9650)..
benim tercihlerime göre önerilen panel va panelmiş...samsung mu 9000 öneriliyor ne dersiniz

K Çevrimdışı

kaya.cihat92

Aktif Üye
6 Kas 2017
555
samsung mu 9000 iyi bi tercih olur 49'' yok bildigim kadariyla 55'' var oda 6 bin lira civarı maddi acıdan sıkınti yoksa alınabilir guzel tv ama bn vestel 49ud9400 kullaniyorum gayrt basarilı son guncelleme ile daha da bi guzel olsu tv

Geri
Üst Alt