Cvp: Televizyon Almayı Düşünenlere Öneriler
İlginiz için teşekkürler. Tv satın almak ciddi anlamda yorucu bir süreç olduğunu gözlemlemiş oldum. Paylaştığınız bilgiler doğrultusunda araştırmalarımı yapıp ilgili ürünler hakkında yorumlarınızı şimdiden merak ediyorum.
Ado' Alıntı:eminbim' Alıntı:Ado hocam tüm sorularınızı özetlemiş kisacasi bu fiyat aralığında hangi TV alınir diye bir konu başlığı acsaniz sorun kalmayacak gibi örnek Vestel TV olarak değerlendirdirirsek su model orta düzeyde iyi su yüksek vs gibi nasıl olur sizce biz kullací tarafı siz teknik tarafındasiniz teknik konu olunca bilgi yetersizliğinden aklımız karışıyor ortada kalıyoruz mesajla ben formu takip edene kadar bir model vardı aklımda şimdi tuplu TV iyi demeye başladım
Aslında haklısınız, Verdiğimiz derin teknik bilgiler bazen mide bulandırıp insanları çileden çıkartabiliyor. Ancak amacımız cebinizden çıkan o yüksek bedellerin doğru adresi bulması ve sorun yaşamamanız olduğu için bu bilgileri ister istemez vermek zorunda kalıyoruz.
Sabırla okuduğunuz için teşekkürler. :
İlginiz için teşekkürler. Tv satın almak ciddi anlamda yorucu bir süreç olduğunu gözlemlemiş oldum. Paylaştığınız bilgiler doğrultusunda araştırmalarımı yapıp ilgili ürünler hakkında yorumlarınızı şimdiden merak ediyorum.