Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Güncel
Helenmirren' Alıntı:konu için teşekkürler abi, evlenmeye yakın seni baya rahatsız edeceğim bu bi gerçek :evillol:
Ado' Alıntı:Helenmirren' Alıntı:konu için teşekkürler abi, evlenmeye yakın seni baya rahatsız edeceğim bu bi gerçek :evillol:
Senin düğününde kalburla su taşıyacağım sen hiç merak etme :
:kıskıs:
Helenmirren' Alıntı:Ado' Alıntı:Senin düğününde kalburla su taşıyacağım sen hiç merak etme :
:kıskıs:
:kıskıs: :kıskıs: İnşallah abi, güldürdün vallahi
Ado' Alıntı:Helenmirren' Alıntı::kıskıs: :kıskıs: İnşallah abi, güldürdün vallahi
:kıskıs: :kıskıs:
ünal.y' Alıntı:Merhaba; öncelikle yorumlarınızı okudum bilgileriniz için çok teşekkür ederim ederim ben evime bir televizyon almak istiyorum fiyat 1800 veya 1900 e kadar. Tavsiyeniz varmıdır acaba?
ünal.y' Alıntı:HayatımAdo' Alıntı::kıskıs: :kıskıs:
Ado' Alıntı:ünal.y' Alıntı:Merhaba; öncelikle yorumlarınızı okudum bilgileriniz için çok teşekkür ederim ederim ben evime bir televizyon almak istiyorum fiyat 1800 veya 1900 e kadar. Tavsiyeniz varmıdır acaba?
Aklınızdakilri öğrenebilirsek daha rahat yardmcı olabiliriz.
mesela izleyici profiliniz nedir?
geçmiş tv tecrübeleriniz nedir?
En son kullandığınız marka nedir?
vs :
ünal.y' Alıntı:Ekstra özellik olmasına gerek yok aile olarak kullanıyoruz
Genelde dizi ve film izliyoruz en çok dikkat ettiğim görüntü kalitesi ve sese önem veriyorum
ünal.y' Alıntı:Ekstra özellik olmasına gerek yok aile olarak kullanıyoruz
Genelde dizi ve film izliyoruz en çok dikkat ettiğim görüntü kalitesi ve sese önem veriyorum
:Ado' Alıntı:ünal.y' Alıntı:Ekstra özellik olmasına gerek yok aile olarak kullanıyoruz
@unreleased
Burak kardeşim desteğini rica ederim. :