Yarın Kızılay a gidecem. Mağazaların birine girip bakarım. Servis menüsünü atarım goruntusunu 65 inç in
Yarın Kızılay a gidecem. Mağazaların birine girip bakarım. Servis menüsünü atarım goruntusunu 65 inç in
Çok teşekkür ederim ?Yarın Kızılay a gidecem. Mağazaların birine girip bakarım. Servis menüsünü atarım goruntusunu 65 inç in
Aynı adamın C825 ile C728'i yanyana koyduğu videosu da var. Burada local dimming'li C825 ile local dimming'siz 728'i karşılaştırıyor.
Displayspicifications'daki bilgiler ne yazık ki her zaman doğru olmayabiliyor. Üstteki videoda displayspicifications'ın 1296 bölgeli local dimming C728 ile C825'in yan yana aynı kaynaktan beslenmesi videosu var.
Videoyu izlediğinizde local dimming farkını anlayacaksınızdır zaten.
C725 60 Hz bir panele sahipken, C728 120Hz bir panele sahip.Adem Helvacı peki hocam bu cihaz FALD panel değil local dimming yok. Ne diyorsun bu fiyata (ort:7500₺) değer mi? Değmezse söyle iptal edelim Adem hocam birde bu cihazın şu durumda C725 ile donanım haricinde farkı kalıyor mu? Paneller değişiklik gösteriyor mu?
c728 de de yazıyor . beden c725 var servis menüsüne girince localdiming yazılım bilgisi sorguladığımda yok görünüyorC725 60 Hz bir panele sahipken, C728 120Hz bir panele sahip.
Bunu dışında işlemci, RAM ve dahili depolamalarında da fark var.
Bu arada dikkatimi şimdi çekti 1296 bölge bilgisini C725'e de yazmışlar.
Konu en başta C825 ve C728 idi ve her ikisinde de 1296 bölge yazıyor. 725'e daha önce bu gözle bakmamıştım. İşlemcisine bakmak için girdiğimde dikkatimi çekti C725'te de yazdığı.c728 de de yazıyor . beden c725 var servis menüsüne girince localdiming yazılım bilgisi sorguladığımda yok görünüyor
hocam size katılıyorum tcl bünyesinde bu işiten anlayan kişi olduğunu ben de düşünmüyorum . eğer siteye olmayan bir özelliği yazmış isler bu cihazları alan kişilerin iade hakkı doğmaz mı. ayrıca yanlış görmediysem local dimming değilde micro dimming olarak yazmışlar.Konu en başta C825 ve C728 idi ve her ikisinde de 1296 bölge yazıyor. 725'e daha önce bu gözle bakmamıştım. İşlemcisine bakmak için girdiğimde dikkatimi çekti C725'te de yazdığı.
Siteye bilgi girişi yapılırken hata olduğuna inanmak istiyor insan ister istemez. Bilkom ve TCL bünyesinde bunlar arasındaki farkları anlayan teknik personel olduğuna inanmak istiyorum bir tüketici olarak.
Sevgili A aeronics in uyardığı ve benim de ısrarla ürün görmek istememin haklı sebeplerinden birisi olan bu bilgi karmaşası neticesi insan ne yorum yapacağını şaşırıyor.Adem Helvacı peki hocam bu cihaz FALD panel değil local dimming yok. Ne diyorsun bu fiyata (ort:7500₺) değer mi? Değmezse söyle iptal edelim Adem hocam birde bu cihazın şu durumda C725 ile donanım haricinde farkı kalıyor mu? Paneller değişiklik gösteriyor mu?
hocam size katılıyorum tcl bünyesinde bu işiten anlayan kişi olduğunu ben de düşünmüyorum . eğer siteye olmayan bir özelliği yazmış isler bu cihazları alan kişilerin iade hakkı doğmaz mı. ayrıca yanlış görmediysem local dimming değilde micro dimming olarak yazmışlar.
birde c725 serisinde bir tane HDMI 2.1 var yazıyor . ama tüm özeliklerini kullanamadığımız bir 2.1 ile geliyormuş . ayrıca bu videoda aynı c725 incelemişler bendeki televizyon ile menülerin alakası yok videoda incelenen tv de daha çok özleikl var
hocam size katılıyorum tcl bünyesinde bu işiten anlayan kişi olduğunu ben de düşünmüyorum . eğer siteye olmayan bir özelliği yazmış isler bu cihazları alan kişilerin iade hakkı doğmaz mı. ayrıca yanlış görmediysem local dimming değilde micro dimming olarak yazmışlar.
birde c725 serisinde bir tane HDMI 2.1 var yazıyor . ama tüm özeliklerini kullanamadığımız bir 2.1 ile geliyormuş . ayrıca bu videoda aynı c725 incelemişler bendeki televizyon ile menülerin alakası yok videoda incelenen tv de daha çok özleikl var
Fiyat konusunda ne yazık ki bir yorum yapamam. Bir cihaz alacağım zaman modelleri detaylı inceleyip karar veririm.Selamlar. TV bugün teslim edildi. Henüz kurdurmadım. Bize detay bilgi verdiğiniz için teşekkürler A aeronics. Şimdi bu TV'de FALD panel yok ve local dimming yok. Ortalama (7750 TL) fiyata değer mi? Adem Helvacı. Bir de A aeronics TCL TR sayfasında mı FALD panel olduğu bilgisi yazıyor? Link varsa paylaşabilir misiniz?