Tavsiyeforumu sorularınızı cevaplıyor. Canlı yayın Soruları Buraya Lütfen

metelixiz Çevrimdışı

metelixiz

Aktif Üye
23 May 2018
62
37
İnanmıyorum ya. Az önce ölü piksel testi yaptım. 1 tane ölü pixel ve 5-6 cm yanında boylamasına bi çizgi çıktı. Sadece siyah testinde göründü. Bu 3. tv :((

Buna yorum yaptıysanız yayında kaçırdım Adem Helvacı Ado hocam. 5dk dışarı çıkmam gerekti. Nasıl bir yol izleyim. Kusura bakmayın. Tşkler.

exclbr Çevrimdışı

exclbr

Yeni Üye
27 May 2018
3
26
dizi film -aile kullanımı için hocam,
dh forumdan biliyorum sizi :)

Agababangida Çevrimdışı

Agababangida

Yeni Üye
16 May 2018
45
Adem hocam, ismim Uğur

VESTEL 55CA9550 tv mde gerek 4k gerek HD gereksede SD yayında kalburüstü şahane görüntü alıyorum,
heleki 50 JVC ile arasında inanın bariz fark var.

Bu yüzden mevcut mb100 anakartımı MB130 anakart takarak kalan özelliklerini açmak istiyorum.

Dün şampiyonlar ligi finalini ilk yarı JVC de izledim, 2. yarıyı 55CA9550 ile bambaşka bir 4k maç deneyimi yaşadım.

Geçen sene aileme BİM den REGAL 12000 btu almıştım, istanbuldaki montaj faciamı siz çözmüştünüz.

Saygılar
Selamlar...

Son düzenleme:
BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Ergün Can Bayram

sa abi bugün birazdan samsung 50mu7000 tv alacağım sizce nasıl alınırmı bu televizyon

abi bazıları " internette film izlerken yarıda kalıyor demişler öyle bir sorun varmı çözüm olarak usb 1 kısmına 16 gb flash bellek taksam sorun çözülür mü" .

Deimos Çevrimdışı

Deimos

VIP
6 Nis 2018
852
Ergün can bayram

sa abi bugün birazdan samsung 50mu7000 tv alacağım sizce nasıl alınırmı bu televizyon (cevaplandı)

abi bazıları " internette film izlerken yarıda kalıyor demişler öyle bir sorun varmı çözüm olarak usb 1 kısmına 16 gb flash bellek taksam sorun çözülür mü"
Ado Usta bu konuyla ilgili birde benim sorum olacak, bir ara Youtube videoları donuyordu, internet hızım 50Mbps olmasına rağmen. Servis bana USB porta boş flash bellek takın önerisi oldu. Bu etkilimidir. Teşekkürler.

R Çevrimdışı

remzican35

Yeni Üye
25 May 2018
4
29
Merhaba JVC 50 inch aldık bim mağazasından. Kutudan nasıl çıktıysa o şekilde duruyor renkler çok canlı değil sanki bir ayar mı yapmamız gerekiyor acaba? Yani her kanal için olmasada bir kanalı baz alarak genel ortalama bir ayar yapabilir miyiz?

Agababangida Çevrimdışı

Agababangida

Yeni Üye
16 May 2018
45
VESTEL MB100 güncellemesi son bulmuş idi, çıkacak olan yeni arayüzü port etme olanağı varmıdır?

gokhanknl Çevrimdışı

gokhanknl

Yeni Üye
25 May 2018
9
35
Vestel 42PF8175 TV nasıl? Hangi Panel var? Netflix uygulamasını yükleyebilir miyiz ?

mülayim Çevrimdışı

mülayim

Yeni Üye
28 Mar 2018
33
Adem Helvacı Ado hocam Toshiba 55U7763 veya 49U7763'ü Vestel modellerine göre nereye konumlandırırsınız ? Kendi sitesinde (memc) yazmasına rağmen mağazada incelediğimde 55U7763' te film algılayıcı özelliğini aktif görmedim neden olabilir ?

Agababangida Çevrimdışı

Agababangida

Yeni Üye
16 May 2018
45
Adem hocam55CA9550 En son yazılımı modifiyeli olarak yüklü ve DTS falan ne varsa aktif ettim, ayrıca bahsettiğiniz arkadaş da ben değilim.
Bu arada kulaklıkla dinlediğimden dolayı klimanız ayrıntılı sesini veriyor mikrofona :)
JVC ile renk ayarı yardımı isteyen arkadaşlara klavuz olması dileğim ile,Ben kendime göre en güzel görüntüyü resimlerdeki gibi aldım. JVC ilede buna yakın ayarlar ile güzel görüntüler elde ettim, yinede CA9550 ile tabiki kıyas edemiyorum.

img-20180526-wa0009-jpeg.jpg

img-20180526-wa0012-jpeg.jpg

Geri
Üst Alt