Sunny Prime Tv Stick ( Lisanslı ) Tam bir f/p ürünü

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
benim h96 max rockchip 3399 cihaz çalışırken birden elektriği kesiyor yani cihaz komple kapanıyor cihazın arkasına giren adaptör ucunu 2-3 kere sok çıkar yapınca açılıyor.sonra tekrar yapıyor.adaptör sorunlu diye sıfır adaptör aldım taktım gene aynı yapıyor.sizin dedğiniz kablo hangisi bir link verin birde öyle deneyim.eğer olursa hiç değilse yeni cihaz almaktan kurtılurum.millet 2 ellerde bile dünya para istiyor.ben böyle bir şey görmedim.eskiden sıfır aldığım cihazı nerdese 2-3 ay sonra yarı fiyatına satardım şimdi 2 el fiyatları bile aşırı gerçek dışı şişik.
usb erkek to erkek jak girişi buzuksa usb gişinden güç vererek yada jak girişi + - direk adaptörü lehimleyerek çalıştırabilirsin.

Donanımsal kondastatör direnç arızası varsa arızalı parçanın tespit edilip değiştirilmesi lazım jak sorunu varsa çözümü basit.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
16 alıyorsanız çok rahat 24üde alırsınız müçteri hizmetlerini arayıp alabiöeceğiniz hızı ve geçmekmisteseniz nasıl en uygun şekilde geçebileceğinizi seçenekleri sorun
TT abonesi ise 16 üstünü alamaz vermiyorlar ama türknet ise vdsl modem ile 22 mbps civarı hız alabilir adsl modemler 16-17 üstü vermiyor

Vdsl modem birde TT abonesi olmayacak .

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Biliyorum hocam, ünlem işaretini o yüzden koydum.
Zaten ileride TV bozulursa yenisini muhtemelen amiral gemi alırım diye düşünüyorum.
3 yıl gidecekse de iyisinden gitsin.
Azdan az çoktan çok gider. :hihi
Ben ileriyi gördüm 3 tane tv stok yaptım zamanında kapalı kutu olmadı iki tane 70 ekran tüplü tv'de var nostalji yaparız eskiye doğru :haha

lemon Çevrimdışı

lemon

Aktif Üye
31 Eki 2020
416
37
TT abonesi ise 16 üstünü alamaz vermiyorlar ama türknet ise vdsl modem ile 22 mbps civarı hız alabilir adsl modemler 16-17 üstü vermiyor

Vdsl modem birde TT abonesi olmayacak .
müşteri hizmetlerine bir sorulması lazım. bunlar mahalleden mahalleye değişiyor.
ben evde vdsl kullanıyorum maximum 75, 50, 35, 24, 16 veriyorlar ama çok pahalı. bu hızları üç firma süperonline ttnet türknet te veriyor ama fiyatlar farklı
ben superonlıne 35 mbs vds kullanıyırum gatet memnunum

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
müşteri hizmetlerine bir sorulması lazım. bunlar mahalleden mahalleye değişiyor.
ben evde vdsl kullanıyorum maximum 75, 50, 35, 24, 16 veriyorlar ama çok pahalı. bu hızları üç firma süperonline ttnet türknet te veriyor ama fiyatlar farklı
ben superonlıne 35 mbs vds kullanıyırum gatet memnunum
TT bende kullandım alt yapı adsl ise TT 16 üstü vermiyor Türknet veriyor ama modem adsl modemse en fazla 16 destekliyor.

Modemin vdsl+adsl destekli olması şart adsl altyapıdan verim hız arttırmak için Vdsl destekli modem şart konusunu açmıştım.

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,291
Buradan adres girilerek telekom alt yapısı sorgulanabilir. Sonuç fiber çıkarsa ne ala, hipernet gibi uyduruk birşey çıkarsa yapacak birşey yok ?

lemon Çevrimdışı

lemon

Aktif Üye
31 Eki 2020
416
37
TT bende kullandım alt yapı adsl ise TT 16 üstü vermiyor Türknet veriyor ama modem adsl modemse en fazla 16 destekliyor.

Modemin vdsl+adsl destekli olması şart adsl altyapıdan verim hız arttırmak için Vdsl destekli modem şart konusunu açmıştım.

tekrar yazıyorun hocam bölgeden bölgeye değişiyor ben trabzondayım.
en doğru bilgiyi müşteri hizmetleri söyler ben aradığımda türktelekom bana 75 verebildiğini söyledi şuan türk telekom altyapısıyla 35 mbs süperonline kullanıyorum.

Son düzenleme:
T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
tekrar yazıyorun hocam bölgeye değişiyor ben trabzondayım
Bende bursa Merkezdeyim daha yeni vdsl geldi 80 mbps indirme 8 mbps yükleme alırıyorum dünya varmış diyorum .

20 senede bursa merkeze vdsl geldi Bölge bölge saha dolapları değiştikçe internet hızları değişiyor artıyor.

altyapı adsl saha dolabı eski tip dolao ise 16 alıyorsan öp başına koy derim . TT çalışmıyor yatırım yapmıyor.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
tekrar yazıyorun hocam bölgeden bölgeye değişiyor ben trabzondayım.
en doğru bilgiyi müşteri hizmetleri söyler ben aradığımda türktelekom bana 75 verebildiğini söyledi şuan türk telekom altyapısıyla 35 mbs süperonline kullanıyorum.
Mahallede TT kutusu kapak yok krone eski sık sık bağlantı sorunu oluyordu Turknet dahil TT her yere arıza kaydı bıraktım.

1 sene geçti bir Allahıın kulu gelip yapmadı Twitter üzerinden basını vs çağıracam haber yaptıracağım deyince 3 gün sürmedi kutu krone değişti.

Fatura kesip vatandaşın parasını alıyorlar yatırım hizmet üretmiyorlar devlet sattı %55 hissesini arap topladı parayı kaçtı gitti.

Bizde burada internet yavaş diye ağlayıp duruyoruz şanslı olanlar vdsl fiber vs varsa iyi kötü işini görüyor olmayanlar olduğu kadarı ile buna şükür,

Diyor bİz çok para ödüyoruz internet için ödediğimiz paranın hakkını alamıyoruz yok altyapı yetersiz imkansız port yok binbir türlü bahane.

Sanslı bölgede isen alırsın 50 75 100 diye gider 50 altı internet olmaması lazım ama yatırım yok yetersiz kalıyor yetmiyor.

Ekran-AlintisiTT-1.png
Ekran-AlintisiTT3.png

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
türk telekom vdsl kullanıyorum.(önceden dsamart adsl kullanıyordum berbattı).kendi modemlerini verdiler.hem 5g ile bağlanıyorum.h96 cihazda 5g ile bağlanırken 4k filmlerde donma takılma yapınca kablolu bağlantı yaptım fakat ondada devam etti yani internet hızım 16 olduğu için yereli gelmiyor bundan yapıyor galiba.müşteri hizmetlerini arayım bakayım bölge eski yerleşim olduğu için alta yapıda çok eski.

A Çevrimdışı

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
624
benim h96 max rockchip 3399 cihaz çalışırken birden elektriği kesiyor yani cihaz komple kapanıyor cihazın arkasına giren adaptör ucunu 2-3 kere sok çıkar yapınca açılıyor.sonra tekrar yapıyor.adaptör sorunlu diye sıfır adaptör aldım taktım gene aynı yapıyor.sizin dedğiniz kablo hangisi bir link verin birde öyle deneyim.eğer olursa hiç değilse yeni cihaz almaktan kurtılurum.millet 2 ellerde bile dünya para istiyor.ben böyle bir şey görmedim.eskiden sıfır aldığım cihazı nerdese 2-3 ay sonra yarı fiyatına satardım şimdi 2 el fiyatları bile aşırı gerçek dışı şişik.

5volt 2 amper telefon şarj adaptörü ile kullanıyorum bu kablo ile.
images-4baadc10974caec2b.jpg

T Çevrimdışı

Taktun

Yeni Üye
2 Ara 2020
15
49
Geri
Üst Alt