teşekkürler.türk telekom alt yapısı çok eskj burda daha hızlı olmayabilir.internet hızınız 16 ise donması normal 16 mbs hızda yotube 4k içerikleri bile donar. 24 ten aşağısı kurtarmaz. donma sebebiniz büyük ihtimal internet
teşekkürler.türk telekom alt yapısı çok eskj burda daha hızlı olmayabilir.internet hızınız 16 ise donması normal 16 mbs hızda yotube 4k içerikleri bile donar. 24 ten aşağısı kurtarmaz. donma sebebiniz büyük ihtimal internet
16 alıyorsanız çok rahat 24üde alırsınız müçteri hizmetlerini arayıp alabiöeceğiniz hızı ve geçmekmisteseniz nasıl en uygun şekilde geçebileceğinizi seçenekleri sorunteşekkürler.türk telekom alt yapısı çok eskj burda daha hızlı olmayabilir.
usb erkek to erkek jak girişi buzuksa usb gişinden güç vererek yada jak girişi + - direk adaptörü lehimleyerek çalıştırabilirsin.benim h96 max rockchip 3399 cihaz çalışırken birden elektriği kesiyor yani cihaz komple kapanıyor cihazın arkasına giren adaptör ucunu 2-3 kere sok çıkar yapınca açılıyor.sonra tekrar yapıyor.adaptör sorunlu diye sıfır adaptör aldım taktım gene aynı yapıyor.sizin dedğiniz kablo hangisi bir link verin birde öyle deneyim.eğer olursa hiç değilse yeni cihaz almaktan kurtılurum.millet 2 ellerde bile dünya para istiyor.ben böyle bir şey görmedim.eskiden sıfır aldığım cihazı nerdese 2-3 ay sonra yarı fiyatına satardım şimdi 2 el fiyatları bile aşırı gerçek dışı şişik.
TT abonesi ise 16 üstünü alamaz vermiyorlar ama türknet ise vdsl modem ile 22 mbps civarı hız alabilir adsl modemler 16-17 üstü vermiyor16 alıyorsanız çok rahat 24üde alırsınız müçteri hizmetlerini arayıp alabiöeceğiniz hızı ve geçmekmisteseniz nasıl en uygun şekilde geçebileceğinizi seçenekleri sorun
Ben ileriyi gördüm 3 tane tv stok yaptım zamanında kapalı kutu olmadı iki tane 70 ekran tüplü tv'de var nostalji yaparız eskiye doğruBiliyorum hocam, ünlem işaretini o yüzden koydum.
Zaten ileride TV bozulursa yenisini muhtemelen amiral gemi alırım diye düşünüyorum.
3 yıl gidecekse de iyisinden gitsin.
Azdan az çoktan çok gider.
müşteri hizmetlerine bir sorulması lazım. bunlar mahalleden mahalleye değişiyor.TT abonesi ise 16 üstünü alamaz vermiyorlar ama türknet ise vdsl modem ile 22 mbps civarı hız alabilir adsl modemler 16-17 üstü vermiyor
Vdsl modem birde TT abonesi olmayacak .
TT bende kullandım alt yapı adsl ise TT 16 üstü vermiyor Türknet veriyor ama modem adsl modemse en fazla 16 destekliyor.müşteri hizmetlerine bir sorulması lazım. bunlar mahalleden mahalleye değişiyor.
ben evde vdsl kullanıyorum maximum 75, 50, 35, 24, 16 veriyorlar ama çok pahalı. bu hızları üç firma süperonline ttnet türknet te veriyor ama fiyatlar farklı
ben superonlıne 35 mbs vds kullanıyırum gatet memnunum
tekrar yazıyorun hocam bölgeden bölgeye değişiyor ben trabzondayım.TT bende kullandım alt yapı adsl ise TT 16 üstü vermiyor Türknet veriyor ama modem adsl modemse en fazla 16 destekliyor.
Modemin vdsl+adsl destekli olması şart adsl altyapıdan verim hız arttırmak için Vdsl destekli modem şart konusunu açmıştım.
ALT YAPINIZ ADSL ise 16 İLA 20 MBPS ARASI HIZ ALMANIZ İÇİN
Altyapınız adsl destekli ise iss'nizin size verdiği hızı en verimli şekilde en yüksek hızı almak için tek yapmanız gereken kullanmakta olduğunuz adsl destekli modeminizi değiştirmek hem vdsl+adsl destekli olan iki ayrı alt yapıyı destekleyen yeni teknoloji bant genişliği yüksek bir modem...tavsiyeforumu.com
Bende bursa Merkezdeyim daha yeni vdsl geldi 80 mbps indirme 8 mbps yükleme alırıyorum dünya varmış diyorum .tekrar yazıyorun hocam bölgeye değişiyor ben trabzondayım
Mahallede TT kutusu kapak yok krone eski sık sık bağlantı sorunu oluyordu Turknet dahil TT her yere arıza kaydı bıraktım.tekrar yazıyorun hocam bölgeden bölgeye değişiyor ben trabzondayım.
en doğru bilgiyi müşteri hizmetleri söyler ben aradığımda türktelekom bana 75 verebildiğini söyledi şuan türk telekom altyapısıyla 35 mbs süperonline kullanıyorum.
benim h96 max rockchip 3399 cihaz çalışırken birden elektriği kesiyor yani cihaz komple kapanıyor cihazın arkasına giren adaptör ucunu 2-3 kere sok çıkar yapınca açılıyor.sonra tekrar yapıyor.adaptör sorunlu diye sıfır adaptör aldım taktım gene aynı yapıyor.sizin dedğiniz kablo hangisi bir link verin birde öyle deneyim.eğer olursa hiç değilse yeni cihaz almaktan kurtılurum.millet 2 ellerde bile dünya para istiyor.ben böyle bir şey görmedim.eskiden sıfır aldığım cihazı nerdese 2-3 ay sonra yarı fiyatına satardım şimdi 2 el fiyatları bile aşırı gerçek dışı şişik.
Telegram üzerinde satış yapan bir sürü kanal var. 2.el 800 sıfırı 1000 1100 tl arası satılıyorGoogle Chromecast 2022 4k bu cihazdanmı bahsediyorsunuz.sıfır 1000 tl göremedim 2 el sitesindemi var.
Evet hiç düşünmeden alınGoogle Tv Chromecast ANDROİD TV BOX 10. NETFLİX 4K LİSANSLI 5Ghz bu cihaz nasıl acaba 1000 tl civarı bulursam alınır mı?