bu cihazda kaçak et (ıp tv )sorunsuz çalışırımı acaba1000 tl ye sıfır Google Chromecast Tv 4K alabiliyorsan bence başka birşey bakmana gerek yok.
bu cihazda kaçak et (ıp tv )sorunsuz çalışırımı acaba1000 tl ye sıfır Google Chromecast Tv 4K alabiliyorsan bence başka birşey bakmana gerek yok.
Sağlıklı bir internet alt yapısında ve alınan serverın sağlam bir yerden olması durumunda IpTv en dandik tv box cihazında bile sıkıntısız çalışır. Şöyle birşey söyleyeyim sistem gereksinimi gibi olsun ? en eski işlemci ve ekran kartlı 1gb ram 4gb hafızalı bir cihazda bile IpTv sıkıntısız çalışır. Kablosuz bağlantıda 5ghz bağlantı, 5ghz yoksa kablolu bağlantı daha mantıklıdır.bu cihazda kaçak et (ıp tv )sorunsuz çalışırımı acaba
Fiyat tekrar 779 TL ye düşmüş ?819 TL. olmuş alamadım, tekrar düşerse alacağım.
Alındı.??
Hayırlı olsun ?Alındı.??
Teşekkürler.Hayırlı olsun ?
aldık bakalım ama kaçak etle çalışacak.Gittigidiyorda şuan kayıtlı Mastercard ile yapılan alışverişe 75 TL anında indirim var. Sunny Prime Stick 764 TL den alınabiliyor. Eğer birde World kartınız var ise, World Mobil den Gittgidiyor kampanyasına katılım sağlayın, ordanda bi 50 tl puan alırsınız cihaz gelir 714 TL' ye daha ne olsun
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu arada aynı komboyu başka cihaz içinde yapabilirsiniz, ben en ucuz bu olduğu için buraya yazdım
Bende şuan 3 cihaz var, Mi Box S, Tivo Stream ve Sunny Prime. Mi box S diğer 2 cihaza göre hantal kalıyor. Bariz belli hemde hantal kaldığı, Mi Bos S kullanan biri bu cihazlardan birini kullansa aradaki farkı hemen anlar Mi Box S miladını doldurdu artık. Ben şuan aktif olarak Sunny Prime kullanıyorum 16gb hafızası olduğu için.google chromecast almıştım memnunum kaçak etlede güzel çalışıyor.inşallah sunny dende menun kalırım.(diğer oadayada onu takacağım)