dosya indirme veya aynı anda 3 cihazda birden 4k film açmazsanız donmaz.onlıne işlemlerden paket yükselttim 16 dan 35 geçtim test yaptım 32 civarı hız alıyorum 4k film 1-2 tane deneme için açtım takılma donma yapmadı ama uzun süreli bir bakmak lazım.
Sağlıklı bir internet alt yapınız varsa 35mbps hızla takılma, donma yaşamazsın.onlıne işlemlerden paket yükselttim 16 dan 35 geçtim test yaptım 32 civarı hız alıyorum 4k film 1-2 tane deneme için açtım takılma donma yapmadı ama uzun süreli bir bakmak lazım.
defalarca test ettim şimdilik 30-32 arası çıkıyor 35 göremedim.ama 1-2 film denedim kısa süre donma takılma yapmadı.Sağlıklı bir internet alt yapınız varsa 35mbps hızla takılma, donma yaşamazsın.
Altyapın vdsl'miş modem arayüzüne girip hat değerlerine bir bak max kaç hız alabiliyorsun orda yazıyor .onlıne işlemlerden paket yükselttim 16 dan 35 geçtim test yaptım 32 civarı hız alıyorum 4k film 1-2 tane deneme için açtım takılma donma yapmadı ama uzun süreli bir bakmak lazım.
cihaz elektriği kesmekndeğilde bence kendine reset atıyor bilen anlayan bir yere verin incelesinH96 MAX RK3566 4 / 32G android 11 tv box
X96-X4 model Amlogic S905X4 Quad 4Core Android 11 4GB RAM 64GB
benim için lisans önemli olmadığı için şu 2 cihaz dikkatimi çekti sizce alınabilrimi birde hangisini tavsiye edersiniz.bu android boxlardan pek anlamıyorum.eski cihazımda h96 fakat 3 tane adaptörlerle denedim gene sık sık elektirği kesiyor.bu nedenle cihazdan soğudum o nedenle cihaz bakıyorum bütçede 1000-1500 tl arası.
teşekkürler.reset atsa cihaz tekrar açılır cihazın elektriği komple kesiliyor ve hiç açılmıyor.ancak arkadan 3-4 defa adaptör girişinden sök tak yapıyorum birden geliyor tekrar gidiyor bazen açılıyor 1 -2 saat sorunsuz çalışıyor tekrar yapıyor kısır döngüye giriyor.cihaz elektriği kesmekndeğilde bence kendine reset atıyor bilen anlayan bir yere verin incelesin
Muhtemelen kondansator arızasına benziyor.teşekkürler.reset atsa cihaz tekrar açılır cihazın elektriği komple kesiliyor ve hiç açılmıyor.ancak arkadan 3-4 defa adaptör girişinden sök tak yapıyorum birden geliyor tekrar gidiyor bazen açılıyor 1 -2 saat sorunsuz çalışıyor tekrar yapıyor kısır döngüye giriyor.
Tabiki Google Chromecast Tv 4K ben kıyaslamayı kabul bile etmiyorum ? tabiki kullanım tercihine göre yinede değişir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
GOOGLE Chromecest 4k
bu 2 cihazıda sıfır 1000 tl buldum.hangisini tercih edeyim.pek andoid boxllardan anlamıyorum.teşekürler.
1000 tl yı gözden çıkardım bu fiyata başka tavsiye varmı 2 elde olabilir .teşekkürler.Tabiki Google Chromecast Tv 4K ben kıyaslamayı kabul bile etmiyorum ? tabiki kullanım tercihine göre yinede değişir.
1000 tl ye sıfır Google Chromecast Tv 4K alabiliyorsan bence başka birşey bakmana gerek yok.1000 tl yı gözden çıkardım bu fiyata başka tavsiye varmı 2 elde olabilir .teşekkürler.