Sunny Prime Tv Stick ( Lisanslı ) Tam bir f/p ürünü

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
onlıne işlemlerden paket yükselttim 16 dan 35 geçtim test yaptım 32 civarı hız alıyorum 4k film 1-2 tane deneme için açtım takılma donma yapmadı ama uzun süreli bir bakmak lazım.

lemon Çevrimdışı

lemon

Aktif Üye
31 Eki 2020
416
37
onlıne işlemlerden paket yükselttim 16 dan 35 geçtim test yaptım 32 civarı hız alıyorum 4k film 1-2 tane deneme için açtım takılma donma yapmadı ama uzun süreli bir bakmak lazım.
dosya indirme veya aynı anda 3 cihazda birden 4k film açmazsanız donmaz.
bu kadar

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,291
Sağlıklı bir internet alt yapınız varsa 35mbps hızla takılma, donma yaşamazsın.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Altyapın vdsl'miş modem arayüzüne girip hat değerlerine bir bak max kaç hız alabiliyorsun orda yazıyor .

Taahhğt bittiğinde Turknet yada farklı bir ISS ye neti taşırsan 70-80 arası hız alabilirsin .

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975

H96 MAX RK3566 4 / 32G android 11 tv box​

X96-X4 model Amlogic S905X4 Quad 4Core Android 11 4GB RAM 64GB​

benim için lisans önemli olmadığı için şu 2 cihaz dikkatimi çekti sizce alınabilrimi birde hangisini tavsiye edersiniz.bu android boxlardan pek anlamıyorum.eski cihazımda h96 fakat 3 tane adaptörlerle denedim gene sık sık elektirği kesiyor.bu nedenle cihazdan soğudum o nedenle cihaz bakıyorum bütçede 1000-1500 tl arası.

lemon Çevrimdışı

lemon

Aktif Üye
31 Eki 2020
416
37

H96 MAX RK3566 4 / 32G android 11 tv box​

X96-X4 model Amlogic S905X4 Quad 4Core Android 11 4GB RAM 64GB​

benim için lisans önemli olmadığı için şu 2 cihaz dikkatimi çekti sizce alınabilrimi birde hangisini tavsiye edersiniz.bu android boxlardan pek anlamıyorum.eski cihazımda h96 fakat 3 tane adaptörlerle denedim gene sık sık elektirği kesiyor.bu nedenle cihazdan soğudum o nedenle cihaz bakıyorum bütçede 1000-1500 tl arası.
cihaz elektriği kesmekndeğilde bence kendine reset atıyor bilen anlayan bir yere verin incelesin

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
cihaz elektriği kesmekndeğilde bence kendine reset atıyor bilen anlayan bir yere verin incelesin
teşekkürler.reset atsa cihaz tekrar açılır cihazın elektriği komple kesiliyor ve hiç açılmıyor.ancak arkadan 3-4 defa adaptör girişinden sök tak yapıyorum birden geliyor tekrar gidiyor bazen açılıyor 1 -2 saat sorunsuz çalışıyor tekrar yapıyor kısır döngüye giriyor.

H Çevrimdışı

hadeka

Aktif Üye
7 Eki 2019
158
Bende de 96 air var ve bu da belli bir süre sonra çalışmayı durdurup ekran donuyor ve tuhaf rahatsız edici ses çıkarıyor, sök-tak yapmadan düzelmiyordu, tavsiye üzerine kaliteli oldugu soylenen Yıldırım marka 5v 4 a adaptör aldım sorun çözüldü, sadece yaz sıcaklarında nadiren yapmakta.

Necati_Simsek Çevrimdışı

Necati_Simsek 

Süper Üye
29 Ağu 2018
580
55
teşekkürler.reset atsa cihaz tekrar açılır cihazın elektriği komple kesiliyor ve hiç açılmıyor.ancak arkadan 3-4 defa adaptör girişinden sök tak yapıyorum birden geliyor tekrar gidiyor bazen açılıyor 1 -2 saat sorunsuz çalışıyor tekrar yapıyor kısır döngüye giriyor.
Muhtemelen kondansator arızasına benziyor.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975

GOOGLE Chromecest 4k
bu 2 cihazıda sıfır 1000 tl buldum.hangisini tercih edeyim.pek andoid boxllardan anlamıyorum.teşekürler.

Geri
Üst Alt