Sunny Prime Tv Stick ( Lisanslı ) Tam bir f/p ürünü

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,291

Google Tv Chromecast ANDROİD TV BOX 10. NETFLİX 4K LİSANSLI 5Ghz bu cihaz nasıl acaba 1000 tl civarı bulursam alınırmı.​

Aşağıdaki başlık altında lisanslı cihazların sıralamasını yaptım, buradan bakıp karar verebilirsin. Ayrıca o fiyata bulursan alabilirsin ama sıfır ve garantili olmak şartıyla.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
benim için netflix falan hiç önemli değil para verip paralı platformlara üye olmayı dsmartı yıllarca kullanıp nefret ettirdikleri için bıraktım.ıptv sorunsuz çalışsın ıptvdeki 4k filmler sorunsuz çalışsın yeter.

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
624
Benim h96pro plus adaptör girişinden takınca görüntü gidip geliyor, iki ucu erkek usb kablo aldım, usb girişinden besliyorum sorunsuz çalışıyor. Yazılım atmak içinde aynı kabloyu kullanıyorum.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
benim için netflix falan hiç önemli değil para verip paralı platformlara üye olmayı dsmartı yıllarca kullanıp nefret ettirdikleri için bıraktım.ıptv sorunsuz çalışsın ıptvdeki 4k filmler sorunsuz çalışsın yeter.
Kutuların büyük kısmı o işi başaramaz muhtemelen.
Ya chip, anten dandik ya da yazılım nedeniyle.
IPTV kullanıyorsanız PC işi daha iyi yapacaktır.

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,291
Kutuların büyük kısmı o işi başaramaz muhtemelen.
Ya chip, anten dandik ya da yazılım nedeniyle.
IPTV kullanıyorsanız PC işi daha iyi yapacaktır.
Tam aksine hocam ıptv kullanım amaçlı tv box alınacaksa, yani amaç sadece ıptv ise, lisanssı felan olmasına gerek yok, öyle donanım aramaya bile gerek yok, en dandik cihaz bile yeterlidir ıptv için ?

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
Benim h96pro plus adaptör girişinden takınca görüntü gidip geliyor, iki ucu erkek usb kablo aldım, usb girişinden besliyorum sorunsuz çalışıyor. Yazılım atmak içinde aynı kabloyu kullanıyorum.
benim h96 max rockchip 3399 cihaz çalışırken birden elektriği kesiyor yani cihaz komple kapanıyor cihazın arkasına giren adaptör ucunu 2-3 kere sok çıkar yapınca açılıyor.sonra tekrar yapıyor.adaptör sorunlu diye sıfır adaptör aldım taktım gene aynı yapıyor.sizin dedğiniz kablo hangisi bir link verin birde öyle deneyim.eğer olursa hiç değilse yeni cihaz almaktan kurtılurum.millet 2 ellerde bile dünya para istiyor.ben böyle bir şey görmedim.eskiden sıfır aldığım cihazı nerdese 2-3 ay sonra yarı fiyatına satardım şimdi 2 el fiyatları bile aşırı gerçek dışı şişik.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
Tam aksine hocam ıptv kullanım amaçlı tv box alınacaksa, yani amaç sadece ıptv ise, lisanssı felan olmasına gerek yok, öyle donanım aramaya bile gerek yok, en dandik cihaz bile yeterlidir ıptv için ?
haklısın hocam ama 4k filmlerde donma takılma falan yapıyor internet hızım 16 olmasına rağmen.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Lisans gerekir demedim.
Ya ethernet veya wi-fi çipleri vasat, ya da antenleri vs.
Evde laptop varsa kutu aramam bu iş için.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
x96mini de bile ıptv süper çalışıyor ısınma sorunu vardı aliminyum soğutucu birde fan taktım Iptv uygulamalar ile daha iyi ve kullanışlı oluyor.

Iptv için android tv-box biçilmiş kaptan hem daha stabil hem liste kategori ayırma, android uygulamalarda sıralı düzenli kullanışlı.

Geri
Üst Alt