Muhammet Sarıçam
Süper Üye
- 20 May 2018
- 742
- 34
Galiba 24 saat olduğu için açık kalıyorduişlem yapılmayınca. film izlerken kapatmaz
Galiba 24 saat olduğu için açık kalıyorduişlem yapılmayınca. film izlerken kapatmaz
Cihazı devamlı fişi takılı mı tutuyosun, kullanmadığın zaman sadece kumandadan kapatma, fiştende çek.Galiba 24 saat olduğu için açık kalıyordu
Stick cihaz istiyorsan şuan alınabilir en uygun cihazlar Sunny Prime Stick ve Realme 4K Smart Google Tv Stick, ikisinden birini tercih edebilirsin.elimdeki h96 cihaz kendi kendine elektriği kesmeye başladı (adaptörü değiştirdim gene aynı)bende yeni bir cihaz alayım diyorum almışken bu stick tarzı bir şey olsun diyorum amacım ıptv extreme gibi programlarından birini kurup seyretmek ne tavsiye edersiniz ustalar.cevaplar için şimdiden teşekkürler.
ikiside aynımı acaba özellik bakımından siz alıyor olsanız hangisini tercih ederdiniz.teşekkürler.Stick cihaz istiyorsan şuan alınabilir en uygun cihazlar Sunny Prime Stick ve Realme 4K Smart Google Tv Stick, ikisinden birini tercih edebilirsin.
Tüm özellikleri aynıdır, işlemciden tutunda ekran kartına kadar. Tek bir yerde fark var Sunny Prime 16gb Realme 8gb hafızaya sahip. Hafıza önemli değilse hangisinin fiyatı uygunsa onu alırdım.ikiside aynımı acaba özellik bakımından siz alıyor olsanız hangisini tercih ederdiniz.teşekkürler.
Bence faturasız bir cihaz almak için iyi düşünmek lazım ?Piyasa da faturasız 1000 tl google tv varken bu cihaza bu paraları vermek... İyi düşünmek lazım
Piyasa da faturasız 1000 tl google tv varken bu cihaza bu paraları vermek... İyi düşünmek lazım
ben yıllardır uydu alıcılarını faturasız 2 el ve sıfır alıyorum bir sorun çıkmadı şimdiye kadar .h96 tv boxuda izmirden elden sıfır almıştım 3 yıldır falan kullanıyordum son günlerde cihaz durduk yere birden elektriği kesiyor ön panelde ışık sönüyor.adaptörü söküp takınca arkasından açılıyor.sıfır adaptör aldım taktım gene aynı yapıyor sorun nerden kaynaklanıyor anlamadım eğer yaptırabilirsem 1000 tl paradan kurtulmuş olurum.Bence faturasız bir cihaz almak için iyi düşünmek lazım ?
Cihaz H96 pro plus mı?ben yıllardır uydu alıcılarını faturasız 2 el ve sıfır alıyorum bir sorun çıkmadı şimdiye kadar .h96 tv boxuda izmirden elden sıfır almıştım 3 yıldır falan kullanıyordum son günlerde cihaz durduk yere birden elektriği kesiyor ön panelde ışık sönüyor.adaptörü söküp takınca arkasından açılıyor.sıfır adaptör aldım taktım gene aynı yapıyor sorun nerden kaynaklanıyor anlamadım eğer yaptırabilirsem 1000 tl paradan kurtulmuş olurum.
h96 max rockchip 3399Cihaz H96 pro plus mı?