Sungate TITAN 4K

özel hiçbir cihazda olmayan bir özellik ekleniyor çıkmaya yakın açıklayacam herkesin ağzı açık kalacak sürpriz

daha işleniyor dostlar buda cep tel interneti ile en düşük seviyede çekildi kalite ve veri akışlarına bakın
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

daha işleniyor dostlar buda cep tel interneti ile en düşük seviyede çekildi kalite ve veri akışlarına bakın
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Alman birinci kanal da çok ters yerde denk geldi. 🫣 ☺️

Güzel görünüyor. Menü arkaplanı üzerinde bence çalışılmalı. (Hazır görmüşken feedback yapayım diyorum.) Mevcut işlemci v.b. yapısına göre gayet yeterli görünüyor.

onu kullanıcıya bırakacağız usb ile arkaplan ve menü değişim kolaylıkları yapılacaktır yani cihazı kullanıcının istediği gibi hür kullanmasını sağlayacağız

onu kullanıcıya bırakacağız usb ile arkaplan ve menü değişim kolaylıkları yapılacaktır yani cihazı kullanıcının istediği gibi hür kullanmasını sağlayacağız
O zaman tamam. (Benim aklıma yaramazlıklar gelmeye başladı. :) Yarın Sayın Emmiye birşeyler anlatayım ben. ) :D

Tuner yazılımı sağlam mı sen onu yaz mehmet :haha1

multistream tuner ruslar için iyidir :) tuner ve işlemci korumalıdır en ufak bir kısa devre esnasında kendini korumaya alıyor titan normal seride ve proda bu özellik vardı ama kimse bilmiyordu kısaca anlatayım lnb de veya kabloda kısa devre olunca sinyali keser korumaya alır diğer cihazlarda sinyal almaya devam eder sonra tuner veya cihaz uçar :D

Geri
Üst Alt