teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Çalgıcıyı unutmuşsunBiraz fazla kurcalanacak gibi ustam. Geri dönüşlerde sıkıntı yaratmasın. (Hani bizim gibi kuru temizlemeci, duvar ustası olsa neyse de... )
Çalgıcıyı unutmuşsunBiraz fazla kurcalanacak gibi ustam. Geri dönüşlerde sıkıntı yaratmasın. (Hani bizim gibi kuru temizlemeci, duvar ustası olsa neyse de... )
Tamam, Çalgıcıyla baytarı da ekleyeyim.Çalgıcıyı unutmuşsun
özel hiçbir cihazda olmayan bir özellik ekleniyor çıkmaya yakın açıklayacam herkesin ağzı açık kalacak sürpriz
Web arabirimi neden rusça yazıyor ,hiç beğenmedimZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bence bir dil dosyası düzenlemesi istiyor. MAC Başlığı, Dahili Wi fi v.b.Web arabirimi neden rusça yazıyor ,hiç beğenmedim
Elinde yok ,yoksa yollayacak M memoli1478Bence bir dil dosyası düzenlemesi istiyor. MAC Başlığı, Dahili Wi fi v.b.
Alman birinci kanal da çok ters yerde denk geldi.daha işleniyor dostlar buda cep tel interneti ile en düşük seviyede çekildi kalite ve veri akışlarına bakın
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
O zaman tamam. (Benim aklıma yaramazlıklar gelmeye başladı. Yarın Sayın Emmiye birşeyler anlatayım ben. )onu kullanıcıya bırakacağız usb ile arkaplan ve menü değişim kolaylıkları yapılacaktır yani cihazı kullanıcının istediği gibi hür kullanmasını sağlayacağız
Tuner yazılımı sağlam mı sen onu yaz mehmetonu kullanıcıya bırakacağız usb ile arkaplan ve menü değişim kolaylıkları yapılacaktır yani cihazı kullanıcının istediği gibi hür kullanmasını sağlayacağız
ARD mi anlatacaksınO zaman tamam. (Benim aklıma yaramazlıklar gelmeye başladı. Yarın Sayın Emmiye birşeyler anlatayım ben. )