teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,820
- 65
Çekinme çekinme ,pat diye yaz ,yıldırım düşünsünÖyle ne yapalım sevgili TC Yıldırım . Hani saygıdan diyeceğim ama sen yine korkmaktan bahsedersen. Sende haklısın diyeyim ne diyeyim mübarek.
Çekinme çekinme ,pat diye yaz ,yıldırım düşünsünÖyle ne yapalım sevgili TC Yıldırım . Hani saygıdan diyeceğim ama sen yine korkmaktan bahsedersen. Sende haklısın diyeyim ne diyeyim mübarek.
Emmi'yi arayınca tel kapanmaz sohbet bitmez konu konuyu açarÖyle ne yapalım sevgili TC Yıldırım . Hani saygıdan diyeceğim ama sen yine korkmaktan bahsedersen. Sende haklısın diyeyim ne diyeyim mübarek.
O ne oluyor ki
Oooo ,bunu 2 kişi diyordu ,ikisi de farklı forumda şimdi ,kim söyledi hemen yaz çabukEmmi'yi arayınca tel kapanmaz sohbet bitmez konu konuyu açar
Emmi bi ara kayıptın ya The_SreT den numaranı istedim vermedi dedim bişey olmaz ver inat etti vermediÇekinme çekinme ,pat diye yaz ,yıldırım düşünsün
Beraber canlı yanına katılmıştık senle orda lafı geçmişti EmmiYok ,bu cevap doğru cevap değil, çünkü bunu söyleyen 2 kişi vardı ,hangisi söyledi mutlaka yazmalısın,kurtuluşun yok
Yanlış cevapBeraber canlı yanına katılmıştık senle orda lafı geçmişti Emmi
Geleceğe hazırlık mı desem?
YouTube da sırayla bağlandıkya Emmi geçmiş zamanYanlış cevap
sarışınların uydusu buO ne oluyor ki
Esmerlere göre bişey yok musarışınların uydusu bu
Ben hep böyleyim. Sadece DVB-T2 desteği kısmını düşündüm. PC' de oyunda oynayamıyorum ben, millet nasıl kazandım derken ben dur şu ayarı açsam ne olur, şu patch ne işe yarar derdindeyim. Bak aslında ne işe yarıyormuş.sarışınların uydusu bu