teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Hımmm, sen android ile linux cihazı karşılaştırıyorsunnnn
Ne sorsam süper dendi data vs paylaşılmadı süper harika
Hımmm, sen android ile linux cihazı karşılaştırıyorsunnnn
Ne sorsam süper dendi data vs paylaşılmadı süper harika
Free anladım Emmi forumda çekiliş yapılacak 10 kişi Titan-4k sahibi olacak free beleş
Yine Modlar çekilişten muaf tutulacak değil mi?Free anladım Emmi forumda çekiliş yapılacak 10 kişi Titan-4k sahibi olacak free beleş
Buldum İstifa ederiz ne olacak herşey Titan-4k içinYine Modlar çekilişten muaf tutulacak değil mi?
Yani beleş cihaz istiyorsun,hem de uydu alıcısı,sakın "ben buna bir de eksik yazılımlı usb tuner takarım "demeyesin mübarekBuldum İstifa ederiz ne olacak herşey Titan-4k için
Espiriden anlamıyorsun Emmi şaka şakaYani beleş cihaz istiyorsun,hem de uydu alıcısı,sakın "ben buna bir de eksik yazılımlı usb tuner takarım "demeyesin mübarek
Espiriden anlamıyorsun Emmi şaka şaka
Şimdikiler anlamıyor. Nereden buldularsa bir Erik Dalı buldular, sabah akşam o.Ritim güzel Emmi göbek attırıyor
Merak etme sevgili memoli ,bildiğim kadarı ile bir şeyler karaladım buradaherkese selamlar dostlar malum bazı arkadaşlarımız biliyor iş ve ev ile uğraştığım için pek mudahil olamıyorum bu aralar
4k model geliştirildiği için fazla eklemeler yapamıyorum 1 yazılım daha yapılsın şekillenecektir ozaman daha detaylı paylaşımlar yapacam
bana numune cihaz anakart olarak gelir kasa yapısı ve daha paylaşmadığım bir sürü özelliği yakında sizlerle paylaşacam bana biraz zaman verin
sevgiler saygılar
ARM Cortex A53 Hisilicon 3798MV300x2 işlemci full açık kaynak kodlu olacak şimdilik 1 yazılım yapısı eklenecek ama çok geliştirilebilir herşey yapılabilirTitan-4k Netflix Kodi bir iki uygulama görseli ile olmaz cihaz görseli olmalı bence
Biraz fazla kurcalanacak gibi ustam. Geri dönüşlerde sıkıntı yaratmasın. (Hani bizim gibi kuru temizlemeci, duvar ustası olsa neyse de... )ARM Cortex A53 Hisilicon 3798MV300x2 işlemci full açık kaynak kodlu olacak şimdilik 1 yazılım yapısı eklenecek ama çok geliştirilebilir herşey yapılabilir
işlemleri sizleri hiç uğraştırmadan yaptıracağız bir sürü çalışmalar olacaktır birazdaha şekillensin görsellere başlayacam
Açık linux yaniARM Cortex A53 Hisilicon 3798MV300x2 işlemci full açık kaynak kodlu olacak şimdilik 1 yazılım yapısı eklenecek ama çok geliştirilebilir herşey yapılabilir
işlemleri sizleri hiç uğraştırmadan yaptıracağız bir sürü çalışmalar olacaktır birazdaha şekillensin görsellere başlayacam