T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Ram rom vs yok mu bunda kasmasın donmasın EmmiNe oldu ki , gx arm 4k diye biliyorum ,serisini de biliyordum da unuttum
Ram rom vs yok mu bunda kasmasın donmasın EmmiNe oldu ki , gx arm 4k diye biliyorum ,serisini de biliyordum da unuttum
Olmaz olur muRam rom vs yok mu bunda kasmasın donmasın Emmi
Onlar kaçlıkOlmaz olur mu
9 lukOnlar kaçlık
9\8 olmasın sakın
İyimiş Emmi en sevdiğimden
Yani artık genel olarak AOSP' ye geçiş diyorsun Sayın Emmi. Açık derken ben öyle anlıyorum ama...Hele piyasaya çıksın, daha satışta yok, M memoli1478 giriş yaptığında yazar mutlaka.Titan olan kasmadığına göre bence bu çıkacak olan da kasmaz diye düşünüyorum ,bende vardı titan ama bozdum onu, bu 4k olan.Açık linux ,arm mimarisinde işlemci.Bende ilk seri gx işlemcili piko vardı biliyorsundur mutlaka,kapalı linux, pclerdeki mmx gibi diyeyim ona
Tabii ki hayır, yeni çıkan cihaz açık linux, dosyalara erişim olabilir bunda,hatta olur.Kapalı linuxta dosya erişimi olmazYani artık genel olarak AOSP' ye geçiş diyorsun Sayın Emmi. Açık derken ben öyle anlıyorum ama...
Dosyalara tüm kaynağa dahil erişim olur demiyoruz sanırım. ;)Tabii ki hayır, yeni çıkan cihaz açık linux, dosyalara erişim olabilir bunda,hatta olur.Kapalı linuxta dosya erişimi olmaz
Belki olacaktı şimdi niye uyandırdınDosyalara tüm kaynağa dahil erişim olur demiyoruz sanırım. ;)
Olur ,neden olmasın, vestel tv dosyalarına tam erişim varmıydı kiDosyalara tüm kaynağa dahil erişim olur demiyoruz sanırım. ;)
Sungate' le olur, Neden olmasın?Olur ,neden olmasın, vestel tv dosyalarına tam erişim varmıydı ki