teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Olur zaten ,karakalem bilirsen yaparsın ,yok ben renkli kalem kullanıyorum dersen "belki" der susarsınBelki olacaktı şimdi niye uyandırdın
Olur zaten ,karakalem bilirsen yaparsın ,yok ben renkli kalem kullanıyorum dersen "belki" der susarsınBelki olacaktı şimdi niye uyandırdın
Olmaz olmaz baksana gıdım gıdım bilgi veriyorlarSungate' le olur, Neden olmasın?
Olur ,neden olmasın, vestel tv dosyalarına tam erişim varmıydı ki
Sungate' le olur, Neden olmasın?
Sayın Emmi. Siz de iyice cahal ettiniz. Karakalemin hangisi, MS' in ki mi, IBM' inki mi, Terminal mi, Unix mi, Novell mi?Olur zaten ,karakalem bilirsen yaparsın ,yok ben renkli kalem kullanıyorum dersen "belki" der susarsın
Yıldırıma sorSayın Emmi. Siz de iyice cahal ettiniz. Karakalemin hangisi, MS' in ki mi, IBM' inki mi, Terminal mi, Unix mi, Novell mi?
Burada ince bir atasözü var sayın TC Yıldırım . Anlayana, ki senin anladığını hepimiz biliyoruz.Olmaz olmaz baksana gıdım gıdım bilgi veriyorlar
İnsan bi cihaz görseli paylaşır o bile yok devlet sırrı gibiYıldırıma sor
GV Basic 64 KB ile başladım ben.Yıldırıma sor
Uydu işlerine 2008 de son verdim olsa da olur olmasa daBurada ince bir atasözü var sayın TC Yıldırım . Anlayana, ki senin anladığını hepimiz biliyoruz.
Genelde öyle yapmıyorlar mı mübarek, cihazı testerler alıyorlar kurcalıyorlar,sonra "cihaz geldi önce kurcalıyalım, size bilgi vereceğiz" denmiyor mu,gerçi bende yok bu cihaz ama olsa kesin foto eklerdimİnsan bi cihaz görseli paylaşır o bile yok devlet sırrı gibi
Biz piyasaya çıkmayan cihaz görseli donanım bilgisi paylaşıyoruz vatandaş faydalansın.Genelde öyle yapmıyorlar mı mübarek, cihazı testerler alıyorlar kurcalıyorlar,sonra "cihaz geldi önce kurcalıyalım, size bilgi vereceğiz" denmiyor mu,gerçi bende yok bu cihaz ama olsa kesin foto eklerdim
Titan-4k Netflix Kodi bir iki uygulama görseli ile olmaz cihaz görseli olmalı benceGenelde öyle yapmıyorlar mı mübarek, cihazı testerler alıyorlar kurcalıyorlar,sonra "cihaz geldi önce kurcalıyalım, size bilgi vereceğiz" denmiyor mu,gerçi bende yok bu cihaz ama olsa kesin foto eklerdim
Hımmm, sen android ile linux cihazı karşılaştırıyorsunnnnBiz piyasaya çıkmayan cihaz görseli donanım bilgisi paylaşıyoruz vatandaş faydalansın.
Ne sorsam süper dendi data vs paylaşılmadı süper harikaHımmm, sen android ile linux cihazı karşılaştırıyorsunnnn