Sungate TITAN 4K

Olur zaten ,karakalem bilirsen yaparsın ,yok ben renkli kalem kullanıyorum dersen "belki" der susarsın :hihi
Sayın Emmi. Siz de iyice cahal ettiniz. Karakalemin hangisi, MS' in ki mi, IBM' inki mi, Terminal mi, Unix mi, Novell mi? :seytan

İnsan bi cihaz görseli paylaşır o bile yok devlet sırrı gibi :haha1
Genelde öyle yapmıyorlar mı mübarek, cihazı testerler alıyorlar kurcalıyorlar,sonra "cihaz geldi önce kurcalıyalım, size bilgi vereceğiz" denmiyor mu,gerçi bende yok bu cihaz ama olsa kesin foto eklerdim :)

Genelde öyle yapmıyorlar mı mübarek, cihazı testerler alıyorlar kurcalıyorlar,sonra "cihaz geldi önce kurcalıyalım, size bilgi vereceğiz" denmiyor mu,gerçi bende yok bu cihaz ama olsa kesin foto eklerdim :)
Biz piyasaya çıkmayan cihaz görseli donanım bilgisi paylaşıyoruz vatandaş faydalansın.

Titan-4k Netflix Kodi bir iki uygulama görseli ile olmaz cihaz görseli olmalı bence :kiskis

Geri
Üst Alt