Şuan ne yapıyorsun.?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
B_86xH9UYAADiFv.jpg
:hihi :hihi :hihi :hihi

Yaf bu teyzeye hastayım iyi mi.
"Çeyrek ekmek tavuk döner yidim" desem ekmek ve endüstriyel tavık meselesi yüzünden zopayla kovalar...
"Sadece Bi Tanecik lahmacun yedim" desem 1 taneye kızmaz;
"O lahmacunun içine şööyle kuzu etlisinden bi de adana kodum, dürüp de yedim"desem "yarasın tosunuma karpuz kabuğu" der kesin. :haha1

Aslında var ya, forumun şu yemek memek bölümlerini de azcık kaşısam boş vakitlerimde...
Diplomalıyız sonuçta bu konuda da?

"Çeyrek ekmek tavuk döner yidim" desem ekmek ve endüstriyel tavık meselesi yüzünden zopayla kovalar...
"O lahmacunun içine şööyle kuzu etlisinden bi de adana kodum, dürüp de yedim"desem "yarasın tosunuma karpuz kabuğu" der kesin. :haha1

Aslında var ya, forumun şu yemek memek bölümlerini de azcık kaşısam boş vakitlerimde...
herturlu destek verilir. :ok

Suan RC aracinin hidrolik fren pompasinin oringleri catlamis onlari değiştirmekle mesgulum.

20191211_130405.jpg

:haha1:haha1:haha1:haha1

Suan RC aracinin hidrolik fren pompasinin oringleri catlamis onlari değiştirmekle mesgulum.

20191211_130405.jpg

böyle durumlar için mesaj beğenme tepsisine şuna benzer bir emoji eklenmelidir. ben de öyle baktım.

agiz-akintisi.gif

Dışarıda yağmur yağıyor,evde ben pc başında forumları turluyorum.

Bu teyzeye az sempatim vardı, ama iki olaydan ötürü bütün karizmasını çizdi...:krokop

1-Bir telefon ile bilmem kaç bin lirayı çöp bidonunun oraya bırakmış olması.:hoba1

2-Katıldığı bir programda; her sabah 50 gram badem veya fındık (şimdi tam hatırlamıyorum ama ikisinden biri) tüketin derken, izleyicilerden hatun kişi, "her gün 50 gram ayda eder 1.5 kilo bunun maddi değeri şu kadar, herkes alıp tüketemez deyince, bu teyze hemen çemkirmeye başlamıştı; "ellerine oje, dudağına ruj süreceğine, saçını başını boyatacağına, boğazına al ye" hatun kişi gayet sakin şekilde; "ben alamıyorum, alamam demedim Canan hanım, çok şükür halim vaktim yerinde ben alabilirim ama herkes bu miktarda fındık/badem tüketemez diyorum, ayrıca benim ojemle, saçımın boyası ile konumuzun nasıl bir ilgisi var"

:sopa

Hurdalar ile 3gözlü mateks boya makinesi panosununa başlarken konuya denk geldim

15760612141583469575188836303823.jpg

Foruma bakıyorum,kim neler yazmış okuyorum,biraz önce kendi kendime " elin ecnebisi nereye konu açacak ,TR bilmese bile kendi diline çevirerek biliyor ama bizimkiler rastgele yere yazıyor "diye söylendim :)
Gerçekten ilginç bir durum,acaba forum dilinimi değiştirsek :haha1

Foruma bakıyorum,kim neler yazmış okuyorum,biraz önce kendi kendime " elin ecnebisi nereye konu açacak ,TR bilmese bile kendi diline çevirerek biliyor ama bizimkiler rastgele yere yazıyor "diye söylendim :)
Gerçekten ilginç bir durum,acaba forum dilinimi değiştirsek :haha1

Forum sonra İstanbul trafiğine döner. Söyleme öyle şeyler. :hihi :deli1 :kop

Dönmez dönmez,hiç değilse dil değişirse belki doğru yere konu açarlar ,google'a çevirtecekler ya :haha1

Türkçe bilmesine rağmen konuyu doğru yere açmaya üşenenler, İngilizce'yi mi çevirecek abi? Güldürme. :hihi

Geri
Üst Alt