- 23 Kas 2017
- 21,011
Yeni kalktım, günlük sirkeli su ritüelimi yaptım içtim, kahvaltı hazır olunca da röddüşambırım ile kahvaltıya inerim.
Bence hizmetçinize söyleyin, küveti hazırlasın. Ilık bir duş iyi gelecektir.
Yeni kalktım, günlük sirkeli su ritüelimi yaptım içtim, kahvaltı hazır olunca da röddüşambırım ile kahvaltıya inerim.
Etrafı çevriliydi pek bakamadım ya normal sedyelide hasta indirmediler bebekte olabilir kümezde bebek geliyor bazen nakil.
Çok güzel olurdu da, evde ikisi de yok...Bence hizmetçinize söyleyin, küveti hazırlasın. Ilık bir duş iyi gelecektir.
Büyük bir malzeme indi ambulanstan umut gördüm valla onu ambulansta sessiz sedasız geldi bazen küvezler oluyor bebek getiriliyor.Karşınızda hastane mi var? Küvezde bebek eve gitmez herhalde?
Büyük bir malzeme indi ambulanstan umut gördüm valla onu ambulansta sessiz sedasız geldi bazen küvezler oluyor bebek getiriliyor.
Evde boş boş vakit geçirmeye çalışıyorum.
Çok güzel olurdu da, evde ikisi de yok...
Benim evime 3-4 apartman var daha ulaşmak için sevgili umut eczane tam karşısında hastane.Eczane senin evin orda değil mi? Küvezin ne işi var orada, onu anlamadım?
Benim de gönlüm zengin... ☺Robdöşambır bizde zengin kıyafetidir biliyorsun hocam.
Benim evime 3-4 apartman var daha ulaşmak için sevgili umut eczane tam karşısında hastane.