Şuan ne yapıyorsun.?

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
945
51
B_86xH9UYAADiFv.jpg
:hihi :hihi :hihi :hihi

Yaf bu teyzeye hastayım iyi mi.
"Çeyrek ekmek tavuk döner yidim" desem ekmek ve endüstriyel tavık meselesi yüzünden zopayla kovalar...
"Sadece Bi Tanecik lahmacun yedim" desem 1 taneye kızmaz;
"O lahmacunun içine şööyle kuzu etlisinden bi de adana kodum, dürüp de yedim"desem "yarasın tosunuma karpuz kabuğu" der kesin. :haha1

Aslında var ya, forumun şu yemek memek bölümlerini de azcık kaşısam boş vakitlerimde...
Diplomalıyız sonuçta bu konuda da?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,796
"Çeyrek ekmek tavuk döner yidim" desem ekmek ve endüstriyel tavık meselesi yüzünden zopayla kovalar...
"O lahmacunun içine şööyle kuzu etlisinden bi de adana kodum, dürüp de yedim"desem "yarasın tosunuma karpuz kabuğu" der kesin. :haha1

Aslında var ya, forumun şu yemek memek bölümlerini de azcık kaşısam boş vakitlerimde...
herturlu destek verilir. :ok

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,535

:haha1:haha1:haha1:haha1

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
52

Bu teyzeye az sempatim vardı, ama iki olaydan ötürü bütün karizmasını çizdi...:krokop

1-Bir telefon ile bilmem kaç bin lirayı çöp bidonunun oraya bırakmış olması.:hoba1

2-Katıldığı bir programda; her sabah 50 gram badem veya fındık (şimdi tam hatırlamıyorum ama ikisinden biri) tüketin derken, izleyicilerden hatun kişi, "her gün 50 gram ayda eder 1.5 kilo bunun maddi değeri şu kadar, herkes alıp tüketemez deyince, bu teyze hemen çemkirmeye başlamıştı; "ellerine oje, dudağına ruj süreceğine, saçını başını boyatacağına, boğazına al ye" hatun kişi gayet sakin şekilde; "ben alamıyorum, alamam demedim Canan hanım, çok şükür halim vaktim yerinde ben alabilirim ama herkes bu miktarda fındık/badem tüketemez diyorum, ayrıca benim ojemle, saçımın boyası ile konumuzun nasıl bir ilgisi var"

:sopa

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,535
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,290
66
Foruma bakıyorum,kim neler yazmış okuyorum,biraz önce kendi kendime " elin ecnebisi nereye konu açacak ,TR bilmese bile kendi diline çevirerek biliyor ama bizimkiler rastgele yere yazıyor "diye söylendim :)
Gerçekten ilginç bir durum,acaba forum dilinimi değiştirsek :haha1

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,826
Foruma bakıyorum,kim neler yazmış okuyorum,biraz önce kendi kendime " elin ecnebisi nereye konu açacak ,TR bilmese bile kendi diline çevirerek biliyor ama bizimkiler rastgele yere yazıyor "diye söylendim :)
Gerçekten ilginç bir durum,acaba forum dilinimi değiştirsek :haha1

Forum sonra İstanbul trafiğine döner. Söyleme öyle şeyler. :hihi :deli1 :kop

Geri
Üst Alt