Sosyal Medyada Etik Kuralları ??

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
52
Üzücü bir durum yapıcı olmak yerine yıkıcı olmayı tercih etmiş

Keşke tartışıp düşüncelerini paylaşmayı tercih etseydi
Yanlışa yanlış diyemeyip, yapılan arsızlıklara farklı argümanlarla çanak tutanların ne sağlıklı düşüncesi olur, ne tartışma kültürü ne de empati duygusu...

Yüzlerce binlerce ispat var ülkemizde maalesef.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,796
Ne desem bilemedim. Etik kuralları okuyunca
Aklıma Anlamsızca
Deniz Baykal,Recai Yıldırım,Metin Çobanoğlu
isimleri geldi. (yaptiklari doğru yada yanlış
ona hakim karar verir)

Bu etik kavramlar neden ozaman işlemedi.?
Özel alanlar biranda Genel Genel olmuştu.

yazık çok yazık.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Ne desem bilemedim. Etik kuralları okuyunca
Aklıma Anlamsızca
Deniz Baykal,Recai Yıldırım,Metin Çobanoğlu
isimleri geldi. (yaptiklari doğru yada yanlış
ona hakim karar verir)

Bu etik kavramlar neden ozaman işlemedi.?
Özel alanlar biranda Genel Genel olmuştu.

yazık çok yazık.
İşte bu adam da böyle yazmaz yazmaz, yazınca da nokta atışı tespiti yazar gider.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
adem hocam bu ülkede eğtim seviyesi gelişmediği sürece bu böyle devam eder 5 vakit namaz kılıyor çok dindar camii'ler açıyor allah insanı yanlış olmaz deyip r.t.e oy verdiler veriyorlar bizim olan ne varsa sattılar savdılar 18 yıldır başta olanlar tek bir fabrika açmadılar var olan devletin fabrikalarını kurumlarını ona buna değerinin altında sattılar 3 kuruşa sattılar savaş çıksa almazlardı ama 3 kuruşa aldılar şimdi 50 yıl geriye gittik bu ülkede bu kafa değişmeli kimse sorgulamıyor sadece faturam yüksek geldi verdiğim oy haram olsun diyebiliyorlar eee sizde bu kafa varken daha çok yüksek fatura ödersiniz şimdi seçim olsa akp gitse bile gelen parti akp'nin açtığı deliği kapatmaya çalışacak yaptığı iş görünmeyecek akp'ye verdiği gibi gelen partiye ikinci şansı vermeyecekler birşey yapmadı deyip yine akp' benzeri başka partiye oy verecekler aynı tas aynı hamam böyle devam eder bu iş... eğitim şart millet olarak nüfusun en az %85'i eğitimli bilgili olacak o zaman bizi kimse durduramaz gelişmiş ülkelerin arasında oluruz...

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,777
"
Karar Gazetesi yazarı Akif Beki, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın açıkladığı 12 maddelik sosyal medya etik kurallarının 4 gün sonunda uygulanmadığına işaret ederek, "İktidar müdafaası adına muhalefete silah, mermi gösteren partilileri duymuşsunuzdur. Gemi iyice azıya alan bu azmışlık ürpertmiyor mu sizi de? Cezasız kalıyor, korunuyor, kayrılıyorlar. Kanunen de suç olan taşkınlıkları cesaretlendirmez mi? Emekleriniz boşa gitsin istemem. Ama eserinizi göstermelik kılıyor hayasız akınlar. 'Dur' emrinden 'Vur' emri anladılar sanki. Bilginize Mahir Bey!" diye yazdı.

Akif Beki, olmayan darbe tehdidinin var gibi gösterilerek, CHP'li Özgür Özel ve Canan Kaftancıoğlu'nun tehdit edildiklerini belirterek, "‘Yerli ve milli değil’ denilenler, her saldırıyı hak etmiş, her kötülüğe müstahak sayıldıktan sonra...’Yerli ve milli değil’ demenizin sonuçları olmaz mı! Fitili ateşlemeye yeter de artar bile." ifadelerini kullandı.

"

F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
847
Spor takımı :haha1
İp tv başka ne amaçla izleniyor ki???
Film desen siteler var ipe gerek yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

B,f,g,t yani
Telegrama sınır yok demişim.
Takım ile alakasını çözemedim.
Artı olarak yazdığınız konu ile hiç alakam yok.
Takım, top vs bilmediğim konular.

S Çevrimdışı

Serinsu

Aktif Üye
10 Ara 2019
424
48
Telegrama sınır yok demişim.
Takım ile alakasını çözemedim.
Artı olarak yazdığınız konu ile hiç alakam yok.
Takım, top vs bilmediğim konular.
Açık yakmak lazımsa hani maçlar oluyor 4 büyük takımın telegramda link veriliyor anladım.
Telegramı bilmiyom yeni indirdim öğrenmeye çalışıyorum.
Tam olarak ne işe yarıyor telegram whatsaaptan farkı ne?
Telegram yerine whatsaapa sınır yok denebilirdi :alala

F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
847
Açık yakmak lazımsa hani maçlar oluyor 4 büyük takımın telegramda link veriliyor anladım.
Telegramı bilmiyom yeni indirdim öğrenmeye çalışıyorum.
Tam olarak ne işe yarıyor telegram whatsaaptan farkı ne?
Telegram yerine whatsaapa sınır yok denebilirdi :alala
Telegram 'da sınır yok ama. ?
Whatsap ios.
Telegram android. ?
Bütün sporlardan nefret ederim.
İlk seçimlerde kaldıracağım. ?

Geri
Üst Alt