Sosyal Medyada Etik Kuralları ??

buraq Çevrimdışı

buraq 

Yeni Üye
4 Nis 2019
40
43
Şimdiye kadar etik kurallarının olmaması yada parti kanadından buna müdahale yapılmaması eksikliktir, yapıldığında yahu bunlar şov yapıyor, yok son mermileri kaldı demekte olanı küçümsemekten başka birşey değil. Güzel şeyler yapılsın, altına imza atılsın, nitekim zamanı geldiğinde ve uyulmadığında bu yazılı metin öne konur ve bak kardeş bunlar senin denir. Öte yandan kutuplaşma ile ilgili serzenişleri akp ile bağdaştırmak gibi cehalet örnekleri var forumda. Okuyun arkadaşlar 2005 sonrası dünyada artan kutuplaşma ve sosyal medya ilişkilerini okuyun.Sosyal medya-siyaset-facebook ilişkilerini derleyen Norman G. Finkelstein gibi siyaset bilimcileri okuyun, icinde ne AKP ne CHP bulacaksınız, bulacağınız tek şey kendiniz olacak.

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,777
Şimdiye kadar etik kurallarının olmaması yada parti kanadından buna müdahale yapılmaması eksikliktir, yapıldığında yahu bunlar şov yapıyor, yok son mermileri kaldı demekte olanı küçümsemekten başka birşey değil. Güzel şeyler yapılsın, altına imza atılsın, nitekim zamanı geldiğinde ve uyulmadığında bu yazılı metin öne konur ve bak kardeş bunlar senin denir. Öte yandan kutuplaşma ile ilgili serzenişleri akp ile bağdaştırmak gibi cehalet örnekleri var forumda. Okuyun arkadaşlar 2005 sonrası dünyada artan kutuplaşma ve sosyal medya ilişkilerini okuyun.Sosyal medya-siyaset-facebook ilişkilerini derleyen Norman G. Finkelstein gibi siyaset bilimcileri okuyun, icinde ne AKP ne CHP bulacaksınız, bulacağınız tek şey kendiniz olacak.
şimdiye kadar okuduklarımız ve sahip olduğumuz, tarafsız, vicdanlı vb. akıl ile şunları tespit ettim: bir akp tipi siyaset, din ile toplumları esir almak üzerine kuruludur. kişisel çıkar için yapmayacakları şey yoktur. akp'nin siyaseten etiğe uygun bir işini söyle , sana hak vereyim. getirilen kontrol, sansür yasası da mazlumu korumaktan ziyade kendilerini korumak, kollamak amaçlıdır. nereden mi biliyorum, şimdiye kadarki yaptıklarını gördüm. kutuplaşma ekmek getirir. bu sayede siyasetçiler iktidarlarını perçinlerler. bunun üzerine bina kuran iktidar partisi ülkede kutuplaşmayan bir adet bile şey bırakmadı. benim asıl hayret ettiğim ise, gerçekler bu kadar net ortadayken sizler gibilerin amacının ne olduğudur. sahi amacınız ne? neyse cevap olarak yine akp stili, saçma argümanları yazacaksanız, lütfen yazmayın. ruh sağlığıma önem veriyorum.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
52
şimdiye kadar okuduklarımız ve sahip olduğumuz, tarafsız, vicdanlı vb. akıl ile şunları tespit ettim: bir akp tipi siyaset, din ile toplumları esir almak üzerine kuruludur. kişisel çıkar için yapmayacakları şey yoktur. akp'nin siyaseten etiğe uygun bir işini söyle , sana hak vereyim. getirilen kontrol, sansür yasası da mazlumu korumaktan ziyade kendilerini korumak, kollamak amaçlıdır. nereden mi biliyorum, şimdiye kadarki yaptıklarını gördüm. kutuplaşma ekmek getirir. bu sayede siyasetçiler iktidarlarını perçinlerler. bunun üzerine bina kuran iktidar partisi ülkede kutuplaşmayan bir adet bile şey bırakmadı. benim asıl hayret ettiğim ise, gerçekler bu kadar net ortadayken sizler gibilerin amacının ne olduğudur. sahi amacınız ne? neyse cevap olarak yine akp stili, saçma argümanları yazacaksanız, lütfen yazmayın. ruh sağlığıma önem veriyorum.
On yıl önce, bende aşağı yukarı arkadaşa yakın düşüncelere sahiptim... Fakat, söylemleri ile eylemleri çelişip, ortaya kemik atıldığında dershanecilerle kavga etmeye başlayıp, dershanecilerin de terör estirmesi sonucunda her şey netleşti... Mesele, memleket meselesi değilmiş.

Büyük laf belki ama artık Allah dediklerine inanasım yok.

buraq Çevrimdışı

buraq 

Yeni Üye
4 Nis 2019
40
43

Rambo kardeşim tek örnek dedin tek örnek vereceğim, uygun bulmayabilirsin yada katılmayabilirsin elbette senin kararın. Bence AKP nin 20 yıllık süreçte yaptığı (yapamadığı) akıl, vicdan, etik değerlerinin tamamını kapsayan icraatı açılım süreciydi. Olmadı, süreç istenildiği gibi gitmedi ve hala AKP nin en başarısız icraatı olarak lanse edilsede (parti yöneticileri dahil) çok iyi olabilecek bir süreçti

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,777
Rambo kardeşim tek örnek dedin tek örnek vereceğim, uygun bulmayabilirsin yada katılmayabilirsin elbette senin kararın. Bence AKP nin 20 yıllık süreçte yaptığı (yapamadığı) akıl, vicdan, etik değerlerinin tamamını kapsayan icraatı açılım süreciydi. Olmadı, süreç istenildiği gibi gitmedi ve hala AKP nin en başarısız icraatı olarak lanse edilsede (parti yöneticileri dahil) çok iyi olabilecek bir süreçti
yani verdiğin örnek başarıya ulaşmamış. ee? niye verdin ki? :hmm

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,497

bula bula bunumu örnek diye verdin??
"açılım" da neyin nesi yaw,kendileri çaldılar kendiler söylediler! millet de bir şeyler çıkacağını veya olacağını sandı!

"Açılımı" açın da herkes öğrensin,ne menem bir şeymiş öğrenelim?

ülen 18 senedir,çok "değerli" medya tarafından yedirilmek istenen yemekler den bıktık gari!

adamlar sankim,bir şey yapacaklar da herkes takdir edecek,alkış tutacak v.s
yaw işleri bu,şimdi bunları başarı diye göstermek ayıp oluyor,sankim bomboş bir memleket buldular
tamtakır hazine buldular altyapı sıfır üstyapı sıfır v.s v.s bunlar geldiler ve de herşeyi bunlar yaptılar

yaw yapacaksın kardeşim senin işin budur,bunu anlayın gari,sürekli onu yaptılar bunu yaptılar ile
adamları uçurdunuz be yaw imam-cemaat hikayesine benzedi adeta,kısaca hep birlikte uçurduk adamları!

ben şimdi 105 tane başarılı veya çok çok iyi denebilecek v.s icraatlarını sayarım bunların,öyle birilerinin
dediği gibi ...yaw ne yapmışlar... filan deyip de abuk subuk eleştiriler yapmam,her kim yapmışsa Allah razı
olsun onlardan,ancak diğer yandan bir de yapmadıkları veya beceremedikleri veya bozdukları v.s bir dolu da iş vardır!
bunları da tek tek bulup yazsam sanırım 105 tane de bundan iş çıkarırım!

18/20 sene iktidar sürmez adam gibi demokratik ülkelerde bu arada! bizi asıl bozan bu oldu
ama buna da "istikrar" geldi dendi,bunu slogan yaptılar bir ara seçim bile kazandılar!

Ama en büyük sıkıntı şu oldu,bu halk tarihinde hiç bu kadar kutuplaşıp adeta bölünmedi!!! bence asıl gizli tehlike bu oldu
yaklaşık 20 sene sonra!

Son olarak adamlar geldiklerin de Dolar 1,5/1,6 idi ne haber ??? şimdi ne oldu;bana her zamanki gibi mazeret üretmeyin!
Akaryakıt da tabeleye bakın öyle konuşun! Motorin/Benzin ne olmuş diye!

Hepsini geçsek bile bu tabelalar neyin göstergesidir o zaman???
İşin Mali boyutunda ülke en kötü seviyesine inmiştir! 70 cent e muhtaç günler de bile böyle değildik! yaşı genç olanlar
şimdi sallar ama ben o günleri de dolu dolu yaşadım!

abi siz bana Dolar dan bahsedin iktir edin gitsin herşeyi,1,5 ne oldu da 7 kağıt oluverdi???
sakın feto meto demeyin basarım küfürü sonra:haha1

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
52
" kutuplaşma ile ilgili serzenişleri akp ile bağdaştırmak gibi cehalet örnekleri var forumda. " yazmıştın değil mi ? tamam sohbeti kestim.
Kesmek yetmiyor sohbeti... Yok sayıyorum ki, görmeyeyim ve muhatap kabul etmeyeyim...

Böyle yaptığım halde, ne yazdığımın önemine değerine bakmadan beğenmeyen var... Tuhaf oluyor ama var böyle kişilikler.

Geri
Üst Alt