Sosyal Medyada Etik Kuralları ??

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,497
Bakın "Medya" ile hiç bir kimse uğraşamaz! ne Amerika da ne Türkiye de ne de başka bir ülkede!
bunlar adamı uçururlar sonra istedikleri zamanda uçanları yere çakarlar aynen,Hükümetler de bunları
gayet iyi bilir!

Hele hele TR gibi Demokrasi nin "D" sinin bile olmadığı(ama sürekli var gibi gösterilen yerlerde)bir yerde
medya adamı çok fena çarpar,ne olduğunu bile anlamazsın!

Bunlar Mason locaları gibi hükümet kurarlar hükümet devirirler yaw! abi işimiz budur derler sonra:haha

Medyanın ana sıkıntısı,senelerdir bir tane adam bulamadılar uçuracak! diğerini de kerhen uçurdular!
böyle bir adam ben henüz görmedim-duymadım,bilen varsa beri gelsin açıklasın???
sağdan-soldan,dinciden v.s medya için bunlar önemli değildir,adam uçurulmaya değerse buna bakarlar
ve verirler gazı! günü geldimi de çakarlar yere!

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
yaw sallayın geçin böyle söylemleri!
AKP de artık atacak tek bir mermi bile kalmadı! kaldı ki kalan son mermileri de bizim yani MHP den gelen
yedek mermilerle atıp bitirdiler! onda da diğerinde de cephane bitti,şimdi oturup düşünsünler gari!

hani birisi diyordu ya;örneğin "metal yorgunluğu" işte bunların ki de aynen budur hatta daha da ileri pas
tuttu bunlar,metalide yediler bitirdiler:kiskis

eskiden böyle değildi AKP,hemen gaza-caza gelmezlerdi,bir süre beklerlerdi,ama son bir kaç yıldır acaip
gaza geliyorlar ve büsbütün gidişatlarını da hızlandırdılar!

örneğin yukarıda bahse konu olan şey ise bana göre hikayeden bile öte,adamlar artık kroke oldular!
ne yapacaklarını bilemiyorlar.....

Medya ayağını ise heriflerin neredeyse hiç bilmedikleri aşikar,bildikleri daha doğrusu doğru diye bildikleri ise
bu medyacıların arabalarına binip de gitmelerini her daim böyle süreceğini sandılar ama medya adamı yer bitirir
bir kenara atar ve gelsin yeni malzememiz derler,çünkü o medyanın artık bunlar lehine yazacak çizecek bir şeyleri
kalmadı,bu arada medyadan kimseler gitmez! şereflisi-şerefsizi v.s bunlar birbirlerini de ısımırmıyorlar laf aramızda
ekmekleri buradan çünkü! bunları yine göreceksiniz ama diğerleri zaten "yolcu" onlar ise hancı

Peki Can abi senin görüşün nedir bu Fatih Tezcan konusunda? Bu şahsa karşı bir yaptırım uygular mı sence hükumet?

(Devlet demiyorum zira normal bir devlet anlayışında bu adamı asarlardı bu güne kadar)

akrep2018 Çevrimdışı

akrep2018 

Süper Üye
16 Eyl 2018
1,340
64
Şimdiye kadar (18 yıldır) yürürlükte olan ahlaki,kanuni,ve dini kuralları uygulamayanların,gider ayak sosyal medyada etik kuralları getirmesi bence anlamsız.Kusura bakmasınlar kendi lehlerine işler iyi giderken bunları uygulama,işler aleyhlerine kötüye gidince yeni kurallar,hadi canım sende derler adama.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,497
yaw inan bana bu sorduğun herifi ilk defa duydum,kimdir necidir bile demem,sallar geçerim:kiskis
demek ki o kadar cahilim! ya da memleket işlerinden o kadar uzağım

ama bildiğim tek şey vardır;o da az önce yazdığım gibi bu "medya" tipleri var ya,bak onlar
aynen yazdığım işlere imza atarlar,isimlerle işim olmaz ama bu adamlar her bir şeye
muktedirler!

F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
847
İptv desteği ne yahu.
Birde oraya yazamıyorum o ayrı konu. ???
Youtube, Telegram heryer apk, m3u kaynıyor.
Gelin Telegrama sınır yok. ???
Diğer konu bizim toplumda tartışılmaz.
50 yıl öncede böyleydi şimdide böyle.
Saygı, hoşgörü, empati, kendinden olmayana sevgi vs bizde yok.
200 yıl sonra düzelebiliriz. ?

Geri
Üst Alt