Sony 46NX700 alınır mı?

B Çevrimdışı

bizkotuyuzaynen

Yeni Üye
25 Ocak 2026
4
24
Merhaba iyi günler. Öğrenciyim ve harçlığım çıksın diye ara sıra al-sat yapıyorum. Geçen gün Sahibinden'de gezerken şehrimde 900 TL'ye Sony KDL-46NX700 televizyon gördüm. Satmaya niyetim olmasa da lazım olmasa da cihaz hoşuma gitti. Lakin cihazın bir sorunu var. Sahibi LED'i sönmüş diyor fakat cihaz çalışıyor

. Adapazarı'nda 2 yer aradım ikisi de 5 bin dedi. Hatta birisi telefonda al zarar etmezsin dedi fakat dükkana gidip cihazın ilanını gösterince Onda floresanlı olduğunu (?) (LED var diye biliyorum) ve parçasının bulunamayacağını söylediler. İnternette LED takımı bin lira civarlarına bulunuyor fakat cihazı sökmeye dair internette pek bir şey bulamadım. Ayrıca cihazın kumandası ve standı yok dendi. Babamla benim elim biraz yatkındır bu işlere fakat sizce riske değer mi?

imagef60a3f2ec17065eb.png

image92693ea98220f55a.png

B Çevrimdışı

bizkotuyuzaynen

Yeni Üye
25 Ocak 2026
4
24
edge led diye belirtilmiş kendi web sitesinde, alınmasına alınır ama iyi araştırma yapılmalı :ok

Birazda Edge LED olması ve ön camı korkutuyor açıkçası. Önündeki ekran çerçevesiz büyük tek bir parça. Evde yapması zor olur gibi. Dışarıda yaptırsam da 5 bin verince astarı yüzünden pahalı olacak gibi gözüküyor

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,402
66
Birazda Edge LED olması ve ön camı korkutuyor açıkçası. Önündeki ekran çerçevesiz büyük tek bir parça. Evde yapması zor olur gibi. Dışarıda yaptırsam da 5 bin verince astarı yüzünden pahalı olacak gibi gözüküyor
Risk var tabii, risk her zaman vardır,"bizkotuyuzaynen" diye nick almak da zaten bir risk, şimdi fark ettim <--- Bu tamamen şakadır :hihi

Geri
Üst Alt