Smart ürünlerin portalında yer alan tivibu uygulaması

Hani bir fıkra var tam hatırlayamacamda kızım geçinmeye gözün yok diye benimde sanki öyle oldu tam incelemeden size yanlış bilgi vermişim af edin mahcubum sizlere karşı
Olur mu abi öyle şey

estağfurullah abi, sayende bizde araştırdık, bilgi tazeledik, muhabbet ettik. asıl sen bize vakit ayırdığın için sağol varol.

Hani bir fıkra var tam hatırlayamacamda kızım geçinmeye gözün yok diye benimde sanki öyle oldu tam incelemeden size yanlış bilgi vermişim af edin mahcubum sizlere karşı
Vedat abi ,gençler yazmaz sana bir şey ,ama ben karalıyayım "yaşlanıyoruz artık" :kiskis

Evet evet yaşlanmışım ben demekki ee yaş 62 :(
abi geceleri, gerçekleşmemiş hayallerini, boşa giden günlerini düş; bizle aynı yaşlara geri dönersin.

ha bizde 62 den tavşan yapmaya başladığımızda bu hesabı yaparız artık. ?

ALLAH razı olsun cümlenizden Haklarınızı helal edin. ??
Dediğim gibi eğer modül temin edebilrsen TV ye takarak izleyebilirsin. Tivigo uygulaması ile de tekrar izle durdur izle gibi smartta kullanabilirsin. İlk yazdigima ger donduk ?

Dediğim gibi eğer modül temin edebilrsen TV ye takarak izleyebilirsin. Tivigo uygulaması ile de tekrar izle durdur izle gibi smartta kullanabilirsin. İlk yazdigima ger donduk ?
Evet ya hiçmi dikkat etmemişim kendime hayret ediyorum. (teraspy) hak veriyorum şahsen ben yaşlanmışım. Artık modül bakayım iş güç olmayınca demekki lüzumsuz işler ile uğraşır olmuşum ben demekki. :)

Evet ya hiçmi dikkat etmemişim kendime hayret ediyorum. (teraspy) hak veriyorum şahsen ben yaşlanmışım. Artık modül bakayım iş güç olmayınca demekki lüzumsuz işler ile uğraşır olmuşum ben demekki. :)
modül ile en iyisidir ,tek kumanda ,tak modülü bak keyfine :ok

Geri
Üst Alt