Olur mu abi öyle şeyHani bir fıkra var tam hatırlayamacamda kızım geçinmeye gözün yok diye benimde sanki öyle oldu tam incelemeden size yanlış bilgi vermişim af edin mahcubum sizlere karşı
Olur mu abi öyle şeyHani bir fıkra var tam hatırlayamacamda kızım geçinmeye gözün yok diye benimde sanki öyle oldu tam incelemeden size yanlış bilgi vermişim af edin mahcubum sizlere karşı
Vedat abi ,gençler yazmaz sana bir şey ,ama ben karalıyayım "yaşlanıyoruz artık"Hani bir fıkra var tam hatırlayamacamda kızım geçinmeye gözün yok diye benimde sanki öyle oldu tam incelemeden size yanlış bilgi vermişim af edin mahcubum sizlere karşı
Ya Vedat abi istesin dağları deleriz sıkıntı yok ?Vedat abi ,gençler yazmaz sana bir şey ,ama ben karalıyayım "yaşlanıyoruz artık"
Hemen gücenme senin yazmana bile gerek yokVedat abi ,gençler yazmaz sana bir şey ,ama ben karalıyayım "yaşlanıyoruz artık"
Evet evet yaşlanmışım ben demekki ee yaş 62 :(Vedat abi ,gençler yazmaz sana bir şey ,ama ben karalıyayım "yaşlanıyoruz artık"
Ya ,dur aramızda 1 yaş fark var mubarek ,ben çıkayım o zaman forumdan mademEvet evet yaşlanmışım ben demekki ee yaş 62 :(
ALLAH razı olsun cümlenizden Haklarınızı helal edin. ??Ya Vedat abi istesin dağları deleriz sıkıntı yok ?
Canı sag olası sen söyledin yaşlanıyoruz diye ne yapayımYa ,dur aramızda 1 yaş fark var mubarek ,ben çıkayım o zaman forumdan madem
abi geceleri, gerçekleşmemiş hayallerini, boşa giden günlerini düş; bizle aynı yaşlara geri dönersin.Evet evet yaşlanmışım ben demekki ee yaş 62 :(
Dediğim gibi eğer modül temin edebilrsen TV ye takarak izleyebilirsin. Tivigo uygulaması ile de tekrar izle durdur izle gibi smartta kullanabilirsin. İlk yazdigima ger donduk ?ALLAH razı olsun cümlenizden Haklarınızı helal edin. ??
Evet ya hiçmi dikkat etmemişim kendime hayret ediyorum. (teraspy) hak veriyorum şahsen ben yaşlanmışım. Artık modül bakayım iş güç olmayınca demekki lüzumsuz işler ile uğraşır olmuşum ben demekki.Dediğim gibi eğer modül temin edebilrsen TV ye takarak izleyebilirsin. Tivigo uygulaması ile de tekrar izle durdur izle gibi smartta kullanabilirsin. İlk yazdigima ger donduk ?
modül ile en iyisidir ,tek kumanda ,tak modülü bak keyfineEvet ya hiçmi dikkat etmemişim kendime hayret ediyorum. (teraspy) hak veriyorum şahsen ben yaşlanmışım. Artık modül bakayım iş güç olmayınca demekki lüzumsuz işler ile uğraşır olmuşum ben demekki.
hepsi burada da cı modül 520 tl diyor ne bu ya.modül ile en iyisidir ,tek kumanda ,tak modülü bak keyfine
Yıllık pakettir abi o sen boş alacaksınhepsi burada da cı modül 520 tl diyor ne bu ya.