Smart ürünlerin portalında yer alan tivibu uygulaması

Ama öyle basit ve kullanışlı değil uydu alıcısına alistigin için yok kumandadan internete gir yok giriş yap yok dondu yok kastı yok ses geriden geldi yok görüntü net değil gibi gibi derdi de var ?

Tivigo şifrelerini alırsan internet üzerinden izleyebilirsin abi
Şifrelerim var go olarak izleyebiliyorum ama ben riceveri devreden çıkararak uydudan izleyebilrimiyim acaba. Sayın fikoloji.

Şifrelerim var go olarak izleyebiliyorum ama ben riceveri devreden çıkararak uydudan izleyebilrimiyim acaba. Sayın fikoloji.
Abi Tivibu kartını TV ye aparat ile takarak, kurulumuda Tivibu seçerek direk izleyebilirsin, lisans mevcut tek kumandaya geçmiş olursun

Abi Tivibu kartını TV ye aparat ile takarak, kurulumuda Tivibu seçerek direk izleyebilirsin, lisans mevcut tek kumandaya geçmiş olursun
Anladım kart yok ricever var teşekkür ederim.

Anladım kart yok ricever var teşekkür ederim.
Abi uydu alıcısına takılı muhakak takılı kart vardır bu kartı çıkartıp dönüştürücü ile c+ girişine takınca izleyebilirsin.
"Tabi cihazın ip yani internet yayını değil ise o kartlı mi bilmiyorum"

Abi uydu alıcısına takılı muhakak takılı kart vardır bu kartı çıkartıp dönüştürücü ile c+ girişine takınca izleyebilirsin.
"Tabi cihazın ip yani internet yayını değil ise o kartlı mi bilmiyorum"
Cihaz kartı gömülü uydudan yayın alıyorum.

20201220_003805_HDR.jpg

20201220_003824_HDR.jpg

20201220_003840_HDR.jpg

Anten girişi LNB mi yoksa farklı mı ,ama bu cihazda sadece hdmi ie bağlanırsın ,eternet de olduğuna göre iptvde var sanırım (sanrım diyorum ,emin değilim),ama modül satışı varsa alıp direk tvye takabilirsin bence ,belki daha farklı yorum da gelebilir tabii ,benim düşüncem bu yöndedir :ok

Anten girişi LNB mi yoksa farklı mı ,ama bu cihazda sadece hdmi ie bağlanırsın ,eternet de olduğuna göre iptvde var sanırım (sanrım diyorum ,emin değilim),ama modül satışı varsa alıp direk tvye takabilirsin bence ,belki daha farklı yorum da gelebilir tabii ,benim düşüncem bu yöndedir :ok
Televizyona hem elenbi kablosu ile bağlı hem HDM ile bağlı doğrumu yaptım bilmiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Televizyona hem elenbi kablosu ile bağlı hem HDM ile bağlı doğrumu yaptım bilmiyorum.
Özür dilerim elenbi ile bağlı değil.

Geri
Üst Alt