Tivigo şifrelerini alırsan internet üzerinden izleyebilirsin abiYazılım güncelmi acaba tivibu go var fakat ricever olmadan izleme şansım varmı acaba diye düşünmüştüm
Tivigo şifrelerini alırsan internet üzerinden izleyebilirsin abiYazılım güncelmi acaba tivibu go var fakat ricever olmadan izleme şansım varmı acaba diye düşünmüştüm
Şifrelerim var go olarak izleyebiliyorum ama ben riceveri devreden çıkararak uydudan izleyebilrimiyim acaba. Sayın fikoloji.Tivigo şifrelerini alırsan internet üzerinden izleyebilirsin abi
Abi Tivibu kartını TV ye aparat ile takarak, kurulumuda Tivibu seçerek direk izleyebilirsin, lisans mevcut tek kumandaya geçmiş olursunŞifrelerim var go olarak izleyebiliyorum ama ben riceveri devreden çıkararak uydudan izleyebilrimiyim acaba. Sayın fikoloji.
Anladım kart yok ricever var teşekkür ederim.Abi Tivibu kartını TV ye aparat ile takarak, kurulumuda Tivibu seçerek direk izleyebilirsin, lisans mevcut tek kumandaya geçmiş olursun
Abi uydu alıcısına takılı muhakak takılı kart vardır bu kartı çıkartıp dönüştürücü ile c+ girişine takınca izleyebilirsin.Anladım kart yok ricever var teşekkür ederim.
Cihaz kartı gömülü uydudan yayın alıyorum.Abi uydu alıcısına takılı muhakak takılı kart vardır bu kartı çıkartıp dönüştürücü ile c+ girişine takınca izleyebilirsin.
"Tabi cihazın ip yani internet yayını değil ise o kartlı mi bilmiyorum"
İlk defa gömülü duydum bendede Tivibu cihazı var sağ kısımdan kart giriyor çıkıyor abiCihaz kartı gömülü uydudan yayın alıyorum.
Vedat abim ,bir foto çek koy buraya bakalımCihaz kartı gömülü uydudan yayın alıyorum.
RiceverinmiVedat abim ,bir foto çek koy buraya bakalım
Evet ,onu sormuşsun ya ,bakayım iptv mi yoksa normal uydumu kartlı olan yaniRiceverinmi
Televizyona hem elenbi kablosu ile bağlı hem HDM ile bağlı doğrumu yaptım bilmiyorum.Anten girişi LNB mi yoksa farklı mı ,ama bu cihazda sadece hdmi ie bağlanırsın ,eternet de olduğuna göre iptvde var sanırım (sanrım diyorum ,emin değilim),ama modül satışı varsa alıp direk tvye takabilirsin bence ,belki daha farklı yorum da gelebilir tabii ,benim düşüncem bu yöndedir
Özür dilerim elenbi ile bağlı değil.Televizyona hem elenbi kablosu ile bağlı hem HDM ile bağlı doğrumu yaptım bilmiyorum.