Smart ürünlerin portalında yer alan tivibu uygulaması

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Televizyona hem elenbi kablosu ile bağlı hem HDM ile bağlı doğrumu yaptım bilmiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Özür dilerim elenbi ile bağlı değil.
Rica ederim ,ne özrü ,peki o kablo nedir acaba,takıldığı yerde ne yazıyor ,fotodan okuyamadım :)

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
Anten girişi LNB mi yoksa farklı mı ,ama bu cihazda sadece hdmi ie bağlanırsın ,eternet de olduğuna göre iptvde var sanırım (sanrım diyorum ,emin değilim),ama modül satışı varsa alıp direk tvye takabilirsin bence ,belki daha farklı yorum da gelebilir tabii ,benim düşüncem bu yöndedir :ok
Modemden iptv ayarlı değil iptv ayarlamasını bilmiyorum eğer iptv ayarlarsam ricever devreden çıkararak tek kumanda ile tv çalışırmı acaba

Rica ederim ,ne özrü ,peki o kablo nedir acaba,takıldığı yerde ne yazıyor ,fotodan okuyamadım :)
Beyaz olan elenbiden gelen kablo sarı olan ethernet kablosu modemden gelen siyah olan HDM ile tv ye giden diğer siyah elektrik kablosu

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Modemden iptv ayarlı değil iptv ayarlamasını bilmiyorum eğer iptv ayarlarsam ricever devreden çıkararak tek kumanda ile tv çalışırmı acaba

Beyaz olan elenbiden gelen kablo sarı olan ethernet kablosu modemden gelen siyah olan HDM ile tv ye giden diğer siyah elektrik kablosu
Hımm ,yan tarafta kart girişi olmalı sanki ,sende yokmu böyle giriş ,usb gişinin tarafında ,kart girişi

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
Vedat abi, ethernet (sarı) kabloyu çıkarıp tivibu ya ait kanalları açmayı deneyebilir misin?

bakalım o kanallar iptv üzerinden mi uydu üzerinden mi açılıyor.

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
20201220_011517_HDR.jpg

Vedat abi, ethernet (sarı) kabloyu çıkarıp tivibu ya ait kanalları açmayı deneyebilir misin?

bakalım o kanallar iptv üzerinden mi uydu üzerinden mi açılıyor.
sarı kablo ricevere baglanmadanda tivibu kendi sıralı kanallarını izleyebiliyorum

20201220_011517_HDR.jpg

sarı kablo ricevere baglanmadanda tivibu kendi sıralı kanallarını izleyebiliyorum
sarı kabloyu seç izle filimleri kopma olmasın diye bağladım

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
tivibu modlama ile acilmiyor,fakat farkli ful yazilim yüklendiginde ,daha önce smart portalda olmayan uygulama mb230 da aktif olmustu.Mb130 ful yazilim yükleyip deneme yapmak icin riskli bir anakart.

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
tivibu modlama ile acilmiyor,fakat farkli ful yazilim yüklendiginde ,daha önce smart portalda olmayan uygulama mb230 da aktif olmustu.Mb130 ful yazilim yükleyip deneme yapmak icin riskli bir anakart.
Anladım o halde ricever ile izlemeye devam. Hepinizden ALLAH razı olsun vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı. Saygılarımla hayırlı geceler.

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
o zaman dahili bir kod çözücü var.

Abi, önden bakınca cihazın sağ ve sol taraflarının da resmini yükleyebilir misin? çıkıntı vermese de bir kart olması lazım sanki ?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Anladım o halde ricever ile izlemeye devam. Hepinizden ALLAH razı olsun vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı. Saygılarımla hayırlı geceler.
İyi geceler sevgili vedat abi :ok
o zaman dahili bir kod çözücü var.

Abi, önden bakınca cihazın sağ ve sol taraflarının da resmini yükleyebilir misin? çıkıntı vermese de bir kart olması lazım sanki ?
Bende ondan yazmıştım,sanki usb tarafında olması lazımdı ,çünkü arkadaşta var bu cihazdan (iade edecek bitince) ,ama :alala

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Abi bendeki cihazın aynısı uydudan izliyorsun. İnternet ise smart için yada durdur izle tekrar izle gibi karşıdan bakınca sağ kısımda bı kart girişi kadar boşluk vardır. Hatta ters cevirirsen cihazı alttan kartı görürsün. Benim TV nin arkasında saklı yoksa usenmez çekerdim resim

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Abi bendeki cihazın aynısı uydudan izliyorsun. İnternet ise smart için yada durdur izle tekrar izle gibi karşıdan bakınca sağ kısımda bı kart girişi kadar boşluk vardır. Hatta ters cevirirsen cihazı alttan kartı görürsün. Benim TV nin arkasında saklı yoksa usenmez çekerdim resim
Demek benim bir şeyler yazmamı bekleyip ,birşeyler yazınca da cihazın sende olduğunu yazdın ha ,eh görürsün sen fikoooo :kiskis

Geri
Üst Alt