Sanmam bu kadar pahalı olsun
D-smart olmaz ,nds şifre o yayınlar ,bu viacces,eşe dosta or bakalım ellerinde eski viacces ,matrix modüllerden var mı(gerçi pandemi var ) ,varsa deneyebilirsin ,yakın olsak sana denemek için verirdim modüllerimiEski zamanlarda d-smart ricever vardı sanki onda cı modül vardı gibime geliyor yanlış hatırlamıyorsam yarın o riceveri vermiş olduğum ve d-smart kapattığı ricevri atmadı ise o riceverde olabilir gibime geliyor cı modül ona bakayım yarın.
Tivibu destek sayfasını açtım sanırım tivibu da verebiliyormuş sanırım.D-smart olmaz ,nds şifre o yayınlar ,bu viacces,eşe dosta or bakalım ellerinde eski viacces ,matrix modüllerden var mı(gerçi pandemi var ) ,varsa deneyebilirsin ,yakın olsak sana denemek için verirdim modüllerimi
Bunun kolaylığı ,takıyorsun tv CA girişine ,çanak anteni tvye takıyorsun,kanal aratıp ,kutu olmadan izliyorsun ,tivibuya sor bakalım ,kaça veriyorlarmış modül,hatta modül satışı varmıymış acabaTivibu destek sayfasını açtım sanırım tivibu da verebiliyormuş sanırım.
Telefon edyim bilgi almak için şimdilik ayrılıyorum görüştükten sonra bilgi vereyim buradan sizleredeTivibu destek sayfasını açtım sanırım tivibu da verebiliyormuş sanırım.
tivibu aradım cam modül sistemi eskiden vardı diyor artık cam modül kullanmıyoruz dedi.Telefon edyim bilgi almak için şimdilik ayrılıyorum görüştükten sonra bilgi vereyim buradan sizlerede
Hımmm, sen benim dediğimi yap,eşte-dostta varsa modül , çalışırsa alırsın bence Bu arada saat 02:30 oldu ,yenge geliyor ona göre karışmamTelefon edyim bilgi almak için şimdilik ayrılıyorum görüştükten sonra bilgi vereyim buradan sizlerede
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tivibu aradım cam modül sistemi eskiden vardı diyor artık cam modül kullanmıyoruz dedi.
teraspy ben kazak erkeğim kör testere ile keserim gelecek olanıHımmm, sen benim dediğimi yap,eşte-dostta varsa modül , çalışırsa alırsın bence Bu arada saat 02:30 oldu ,yenge geliyor ona göre karışmam
Yinede hayırlı geceler ne olur ne olmazteraspy ben kazak erkeğim kör testere ile keserim gelecek olanı
İyi geceler vedat abimteraspy ben kazak erkeğim kör testere ile keserim gelecek olanı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yinede hayırlı geceler ne olur ne olmaz
Abi ethernet girişi tivibu uygulaması ve vestel'in portal uygulaması için kullanabiliyoruz tivibu uygulamasından hesabımıza girip seç izle film falan izleyebiliyoruz müşteri hizmetlerini arayıp şifre almamız gerekiyorAnten girişi LNB mi yoksa farklı mı ,ama bu cihazda sadece hdmi ie bağlanırsın ,eternet de olduğuna göre iptvde var sanırım (sanrım diyorum ,emin değilim),ama modül satışı varsa alıp direk tvye takabilirsin bence ,belki daha farklı yorum da gelebilir tabii ,benim düşüncem bu yöndedir