Smart ürünlerin portalında yer alan tivibu uygulaması

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
20201220_015021.jpg

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
Eski zamanlarda d-smart ricever vardı sanki onda cı modül vardı gibime geliyor yanlış hatırlamıyorsam yarın o riceveri vermiş olduğum ve d-smart kapattığı ricevri atmadı ise o riceverde olabilir gibime geliyor cı modül ona bakayım yarın.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Eski zamanlarda d-smart ricever vardı sanki onda cı modül vardı gibime geliyor yanlış hatırlamıyorsam yarın o riceveri vermiş olduğum ve d-smart kapattığı ricevri atmadı ise o riceverde olabilir gibime geliyor cı modül ona bakayım yarın.
D-smart olmaz ,nds şifre o yayınlar ,bu viacces,eşe dosta or bakalım ellerinde eski viacces ,matrix modüllerden var mı(gerçi pandemi var ) ,varsa deneyebilirsin ,yakın olsak sana denemek için verirdim modüllerimi :)

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
D-smart olmaz ,nds şifre o yayınlar ,bu viacces,eşe dosta or bakalım ellerinde eski viacces ,matrix modüllerden var mı(gerçi pandemi var ) ,varsa deneyebilirsin ,yakın olsak sana denemek için verirdim modüllerimi :)
Tivibu destek sayfasını açtım sanırım tivibu da verebiliyormuş sanırım.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bunun kolaylığı ,takıyorsun tv CA girişine ,çanak anteni tvye takıyorsun,kanal aratıp ,kutu olmadan izliyorsun ,tivibuya sor bakalım ,kaça veriyorlarmış modül,hatta modül satışı varmıymış acaba :alala

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
Telefon edyim bilgi almak için şimdilik ayrılıyorum görüştükten sonra bilgi vereyim buradan sizlerede
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Telefon edyim bilgi almak için şimdilik ayrılıyorum görüştükten sonra bilgi vereyim buradan sizlerede
tivibu aradım cam modül sistemi eskiden vardı diyor artık cam modül kullanmıyoruz dedi.

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

tivibu aradım cam modül sistemi eskiden vardı diyor artık cam modül kullanmıyoruz dedi.
Hımmm, sen benim dediğimi yap,eşte-dostta varsa modül :ok , çalışırsa alırsın bence :ok Bu arada saat 02:30 oldu ,yenge geliyor ona göre karışmam :kiskis

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
Hımmm, sen benim dediğimi yap,eşte-dostta varsa modül :ok , çalışırsa alırsın bence :ok Bu arada saat 02:30 oldu ,yenge geliyor ona göre karışmam :kiskis
teraspy ben kazak erkeğim kör testere ile keserim gelecek olanı :)

teraspy ben kazak erkeğim kör testere ile keserim gelecek olanı :)
Yinede hayırlı geceler ne olur ne olmaz :)

M Çevrimdışı

Mevlut 55

Yeni Üye
10 Ağu 2020
13
18
Anten girişi LNB mi yoksa farklı mı ,ama bu cihazda sadece hdmi ie bağlanırsın ,eternet de olduğuna göre iptvde var sanırım (sanrım diyorum ,emin değilim),ama modül satışı varsa alıp direk tvye takabilirsin bence ,belki daha farklı yorum da gelebilir tabii ,benim düşüncem bu yöndedir :ok
Abi ethernet girişi tivibu uygulaması ve vestel'in portal uygulaması için kullanabiliyoruz tivibu uygulamasından hesabımıza girip seç izle film falan izleyebiliyoruz müşteri hizmetlerini arayıp şifre almamız gerekiyor

Geri
Üst Alt