evet o sekilde yazdi ama inmiyor hw ,spi dosyalari iniyor o da diger anakartlara göre eksik iniyor..Mb181 aldim bugün aksam,haftaya deneme yaparimBende mb180 kart yok,indiremem ama sanırım By_Trol indirmiş,sdownloadspi idi sanırım.
evet o sekilde yazdi ama inmiyor hw ,spi dosyalari iniyor o da diger anakartlara göre eksik iniyor..Mb181 aldim bugün aksam,haftaya deneme yaparimBende mb180 kart yok,indiremem ama sanırım By_Trol indirmiş,sdownloadspi idi sanırım.
Sadece adını yaz,çıktığında çıkan ismi seç,ikinci kişi seçmek istersen, "," den sonra yine isim yazıp seç,,2.ci olur,3.cü alur ,kaç kişi eiketliyeceksen![]()
Hadi bakalımevet o sekilde yazdi ama inmiyor hw ,spi dosyalari iniyor o da diger anakartlara göre eksik iniyor..Mb181 aldim bugün aksam,haftaya deneme yaparim
umarım başarırsın ,tarayıcı var mı onda acabahayir tarayici yok ..telnet baglantisi da olmadi..Hadi bakalımumarım başarırsın ,tarayıcı var mı onda acaba
Hımm ,tarayıcı yoksa zor sanki biraz ,lite denilen tv mi bunlar acabahayir tarayici yok ..telnet baglantisi da olmadi..

siz bana smart menünüzün resimini atarmisiniz.
ayrica bu linki deneyin *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
starturl ile portal yükleniyor, yüklenen portal tv bende tv sekmesinde benutzer app olarak türkcesi kisisel app olabilir.Bu portalin icinde ki webapp tester uygulamasinda tekli app lar icin verilen linkleri deneyebilirsiniz.Anladım
Konudaki benim TV ile aynı yani bütün uygulamalar anlık gelmiş ve sonra da gitmiş aslında bizim uygulamaları erişmemiz merkezden tek tuşla mı alakalı? @hosbulduk @teraspySeg marka tvde uygulamalar gözüktü ve gitti
Seg 58sbu725 model tvde uygulamalar bir anda gözüküp kayboldu. Tvplustan TRT izleye kadar birçok uygulama varmış meğer. Neden uygulama gelip geri kayboldutavsiyeforumu.com
bende ki menü icerigi sizden farkli sanirim,o yüzden resim istemistim zaten.Neyse haftaya zamanim olacak o zaman daha fazla inceleyebilirim.Ayrica verdigim linki yükledigimde 17 sayfalik app listesi cikiyor..![]()
![]()
![]()
Paylaştığınız linki denedim sadace bilgisayardaki tarayıcıda çıkan uygulamalar çıkıyor.

Acaba starturl ile uyguama çalışır mı, mesela tarayıcıbende ki menü icerigi sizden farkli sanirim,o yüzden resim istemistim zaten.Neyse haftaya zamanim olacak o zaman daha fazla inceleyebilirim.Ayrica verdigim linki yükledigimde 17 sayfalik app listesi cikiyor..
-Mb181 profil sadece langprofil aliniyor simdilik
-Telnet baglantisi olmuyor
-Starturl yükleniyor ve islevsel simdilik tespitler bunlar.

benim paylastigim log da profil alirken tutulan log sadece langprofil ile ilgili bilgi var log da..@asddfgj ,gz sıkıştırılmış dosyadır ,linuxta kullanılır neredeyse,ona özgüdür diyebilirim,linux genelde yapılan her şeyin kaydını (log) tutar mutlaka, sen usbden çalıştırdığın içinde log'ları usbye kaydetmiş,her usb ile tvyi açtığında yeni log yaratacağından eskisini sıkıştırıp kaydeder,genelde "gz" dir uzantısı
@caylakpenguen ne dersin log konusunda![]()
calistirdi arkadas onu verdigim linkle ,tarayici üzerinden yapiyor islemleriniAcaba starturl ile uyguama çalışır mı, mesela tarayıcı![]()
Sen o log u yükle bakayım bir yere,olmadı wp den at bana şimdi selimbenim paylastigim log da profil alirken tutulan log sadece langprofil ile ilgili bilgi var log da..

Tarayıcı derken ,opera mıcalistirdi arkadas onu verdigim linkle ,tarayici üzerinden yapiyor islemlerini