Seg Marka Tvnin tarayıcı yok

A Çevrimdışı

asddfgj

Aktif Üye
20 Ara 2020
66
24
siz bana smart menünüzün resimini atarmisiniz.
ayrica bu linki deneyin *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

IMG_20230225_003322.jpg

IMG_20230225_003015.jpg

IMG_20230225_010246.jpg

IMG_20230225_003229.jpg

Paylaştığınız linki denedim sadace bilgisayardaki tarayıcıda çıkan uygulamalar çıkıyor.

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Anladım

Konudaki benim TV ile aynı yani bütün uygulamalar anlık gelmiş ve sonra da gitmiş aslında bizim uygulamaları erişmemiz merkezden tek tuşla mı alakalı? hosbulduk hosbulduk teraspy teraspy
starturl ile portal yükleniyor, yüklenen portal tv bende tv sekmesinde benutzer app olarak türkcesi kisisel app olabilir.Bu portalin icinde ki webapp tester uygulamasinda tekli app lar icin verilen linkleri deneyebilirsiniz.

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
IMG_20230225_003322.jpg

IMG_20230225_003015.jpg

IMG_20230225_010246.jpg

Paylaştığınız linki denedim sadace bilgisayardaki tarayıcıda çıkan uygulamalar çıkıyor.
bende ki menü icerigi sizden farkli sanirim,o yüzden resim istemistim zaten.Neyse haftaya zamanim olacak o zaman daha fazla inceleyebilirim.Ayrica verdigim linki yükledigimde 17 sayfalik app listesi cikiyor..

-Mb181 profil sadece langprofil aliniyor simdilik
-Telnet baglantisi olmuyor
-Starturl yükleniyor ve islevsel simdilik tespitler bunlar.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
A asddfgj ,gz sıkıştırılmış dosyadır ,linuxta kullanılır neredeyse,ona özgüdür diyebilirim,linux genelde yapılan her şeyin kaydını (log) tutar mutlaka, sen usbden çalıştırdığın içinde log'ları usbye kaydetmiş,her usb ile tvyi açtığında yeni log yaratacağından eskisini sıkıştırıp kaydeder,genelde "gz" dir uzantısı :ok

caylakpenguen caylakpenguen ne dersin log konusunda :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
bende ki menü icerigi sizden farkli sanirim,o yüzden resim istemistim zaten.Neyse haftaya zamanim olacak o zaman daha fazla inceleyebilirim.Ayrica verdigim linki yükledigimde 17 sayfalik app listesi cikiyor..

-Mb181 profil sadece langprofil aliniyor simdilik
-Telnet baglantisi olmuyor
-Starturl yükleniyor ve islevsel simdilik tespitler bunlar.
Acaba starturl ile uyguama çalışır mı, mesela tarayıcı :)

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
A asddfgj ,gz sıkıştırılmış dosyadır ,linuxta kullanılır neredeyse,ona özgüdür diyebilirim,linux genelde yapılan her şeyin kaydını (log) tutar mutlaka, sen usbden çalıştırdığın içinde log'ları usbye kaydetmiş,her usb ile tvyi açtığında yeni log yaratacağından eskisini sıkıştırıp kaydeder,genelde "gz" dir uzantısı :ok

caylakpenguen caylakpenguen ne dersin log konusunda :)
benim paylastigim log da profil alirken tutulan log sadece langprofil ile ilgili bilgi var log da..

Geri
Üst Alt