hosbulduk
TFC Team
- 9 Kas 2018
- 3,721
hayir foxxumun tv icin paylastigi tarayici linkiTarayıcı derken ,opera mı
hayir foxxumun tv icin paylastigi tarayici linkiTarayıcı derken ,opera mı
ben paylastim sen de begendin bu konudaki 77. mesajSen o log u yükle bakayım bir yere,olmadı wp den at bana şimdi selim
Ben senden log olarak istiyorum,paylaşmanı değil,biliyorum neyi paylaştığını da onun gerçeğini istiyorum,ayrıca usb içine başka log dosyaları atıyor mu,atıyorsa onları da istiyorumben paylastim sen de begendin bu konudaki 77. mesaj
hımm ,o external ,ben internal için sormuştum,bu karttan neler çekebiliyorsun acabahayir foxxumun tv icin paylastigi tarayici linki
yolladim veya en azindan öyle oldugunu saniyorumBen senden log olarak istiyorum,paylaşmanı değil,biliyorum neyi paylaştığını da onun gerçeğini istiyorum,ayrıca usb içine başka log dosyaları atıyor mu,atıyorsa onları da istiyorum
Yani beni uğraştırmak için elinden geleni yapmışsın mübarek,hepsini zipleyeceğine tek tek dosyayolladim veya en azindan öyle oldugunu saniyorum
is zamani hazirlaniyorum ...Yani beni uğraştırmak için elinden geleni yapmışsın mübarek,hepsini zipleyeceğine tek tek dosya
Aldım bakalım,yarın inceliyeyim ,teşekkür ederim
Geç kaldın geç,saat kaç oldu bak ,sana hayırlı işler dilerimis zamani hazirlaniyorum ...
181 Lite değilHımm ,tarayıcı yoksa zor sanki biraz ,lite denilen tv mi bunlar acaba
Ben göreyim diye mi kocaman ve kalın harfle yazdın mübarekhosbulduk teraspy herhangi bir gelişme var mı acaba benim aklıma bir fikir geldi Regal 58R754U ya da diğer muadil Vestel Tvlerden aynı panel (58 inç ara boyut bir panel olduğu için karma panelden ziyade diğer 58inçliklerle aynı panel olduğunu düşünüyorum yanlış düşünüyor da olabilirim) ve aynı anakart bileşende olanlardan smartı full olan TV'nin yazılımını kurmaya denesek olur mu acaba?
Ben göreyim diye mi kocaman ve kalın harfle yazdın mübarek
Bende bu tv olmadığından benim açımdan gelişme yok maalesef,tv lite yazılım kullandığından da tarayıcıyı ancak hosbulduk un dediği yöntem ile kullanırsın,ayrıca yazılım android ise pek de uyacağını sanmıyorum yazılımların birbirlerine.Ama unutma "olmaz" demiyorum,"sanmıyorum" diyorum