Domestos
Süper Üye
- 3 Tem 2018
- 4,206
- 51
Tambur içi fotolarını ve program tablosunun fotosunu da atabilirseniz sevinirim.
Tambur içi fotolarını ve program tablosunun fotosunu da atabilirseniz sevinirim.
çok beklentiniz yoksa alınabilirZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu ürün bu makinenin bir benzeri sanırım.
Vestel, Seg, Regal, Vestfrost aynı şirketin ürünleri...Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu ürün bu makinenin bir benzeri sanırım.
Vestel, Seg, Regal, Vestfrost aynı şirketin ürünleri...
çok beklentiniz yoksa alınabilir
Bu gün kullanım kılavuzunda dikkatimi çekti, su giriş bölümünde filtre olduğu ve iki ayda bir temizlenmesi gerekir diye yazıyordu... Hortumu söktüm, çeşmeye bağlı olan yerde zaten filtre var ve orada küçük küçük birikintilerin olduğunu gördüm, makineye bağlı olan bölümü de sökerek, kılavuzdaki anlatılan şekilde temizlik yaptım... Çok fazla pislik çıkmadı, yani iki ayda bir temizleyecek kadar değil...
Makineyi alalı 9 ay oldu, buradaki duruma göre yılda bir temizlik yapmak yeterli.
Not; olay spontane geliştiği için fotoğraflama imkanım olmadı. ?
Temizlik programı yok maalesef, pompa kısmı denilen yer, ön taraftaki pisliklerin takılıp kaldığı yer di mi?Su girişini değil ama pompa kısmındaki kapağı dikkatlice çıkararak bir bez ile temizlik yapın derim.
Çünkü kapak bir yerden sonra deterjan artığı nedeniyle yapışabiliyor, bu sefer de kapak elinizde kalabiliyor.
Ki benim zorlamam neticesinde pompa değiştirmek zorunda kalmışlığımız mevcuttur. (Kapağı tornavida ile sökmeyi denemiştik.)
Makinede temizlik işlevi var mıydı hatırlamıyorum, temizleme programı varsa oraya alın kazan içi ve rezistansınızı temiz tutmuş olursunuz.
Temizlik programı yok maalesef, pompa kısmı denilen yer, ön taraftaki pisliklerin takılıp kaldığı yer di mi?
Bilgilendirme;
Makineyi alalı iki yıl doldu ve sorun sıkıntı yok çok şükür, haftada en az iki kez çalıştırılıyor.