teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Chot ne olduğunu da öğrenmiş oldum sayende
Chot ne olduğunu da öğrenmiş oldum sayende
Regal den memnun musunuz acaba bende 58R7540UA alma aşamasına geldim tavsiye eder misiniz ?Teşekkür ederim Aragorn. 65UB9100 de bir sorun yok allaha şükür. 58R7540UA yı yazlık ev için aldım. IPS ten sonra VA ekrana alışabilirmiyim diyordum ama boşuna endişelenmişim. Bu gerçekten çok daha güzel görüntü veriyor.
Tek sıkıntım; bu tv de de 65UB9100 deki gibi usb ye kayıt özelliği yok. Sanırım yine HW profil dosyası ile oynamam gerekecek. Bilmiyorum Mb230 buna izin verecek mi.
Tavsiye ederim. ben de sizin gibi "U" ve "UA" arasında kalmıştım ancak,Regal den memnun musunuz acaba bende 58R7540UA alma aşamasına geldim tavsiye eder misiniz ?
Teşekkürler size birşey sormak istiyorum aynı modellerin 65 inchdeki paneller ve anakartlarda aynı mı ? 65 almak istiyorum almışken sonradan tekrar büyütmek zorunda kalmıyim diye. 65UD9000 65U9500 65R7540UB den en iyisi hangisi acaba bilginiz var mı ?
Regal den memnun musunuz acaba bende 58R7540UA alma aşamasına geldim tavsiye eder misiniz ?
Çok teşekkürler eğer 58" alicaksam direk alicam mesafe 3.70 metre o yüzden tek kafamdaki soru2 haftadır kullanıyorum ben de, genel olarak memnunum. İnsanların 4500-5000 TL civarı verdikleri Samsung ve LG Tv'ler hakkında yazdıklarını okuyunca iyi ki Regal aldım diyorum. Premium cihaz alamadığınız sürece cihazların +/- durumları genel olarak benzer bence.
Regal'de, smart uygulama çeşitliliğini, özellikle Netflix-Youtube performansını çok beğendim. Muadili Vestel'lerden (panel farkı neticesinde) daha güzel görüntü verdiğini bizzat deneyimledim (U9500), usb'den multimedya oynatma performansı da gayet iyi, 50gb boyutunda 4K HDR filmleri sorunsuz izliyorum örneğin.
Başkaca sorularınız olursa yardımcı olabilirim, sağolsun P palet hocamın yorumları ile aldım ben de ve gayet memnunum.
Fiyatlar daha da yükselecek muhtemelen ben 2.5 3 metreden 65" izliyorum almışken ne kadar büyüğünü alırsan sonra o kadar az pişman olursunÇok teşekkürler eğer 58" alicaksam direk alicam mesafe 3.70 metre o yüzden tek kafamdaki soru
65" mi alsam diye düşünüyorum. Siz ne kadar mesafeden izliyorsunuz acaba ?
Peki siz 65" için uygun fiyatlı tavsiye verebilir misiniz bu Regal ayarında ne önerirsiniz. Reagalin 65R7540UB var yoksa 65U9500 65UD9000 var uygun olanlar başka yok benim bütçeme göre hangisini önerirsiniz.Fiyatlar daha da yükselecek muhtemelen ben 2.5 3 metreden 65" izliyorum almışken ne kadar büyüğünü alırsan sonra o kadar az pişman olursun
Bütçenize en uygun olanı alın derim üç aşağı beş yukarı hepsi aynı sınıfta aslında forumda gerekli bilgileri ararsanız bulabilirsinizPeki siz 65" için uygun fiyatlı tavsiye verebilir misiniz bu Regal ayarında ne önerirsiniz. Reagalin 65R7540UB var yoksa 65U9500 65UD9000 var uygun olanlar başka yok benim bütçeme göre hangisini önerirsiniz.
Bende 58R7540ua sipariş verdim hızlı sahnelerde gölgelenmeye rastladınızmı2 haftadır kullanıyorum ben de, genel olarak memnunum. İnsanların 4500-5000 TL civarı verdikleri Samsung ve LG Tv'ler hakkında yazdıklarını okuyunca iyi ki Regal aldım diyorum. Premium cihaz alamadığınız sürece cihazların +/- durumları genel olarak benzer bence.
Regal'de, smart uygulama çeşitliliğini, özellikle Netflix-Youtube performansını çok beğendim. Muadili Vestel'lerden (panel farkı neticesinde) daha güzel görüntü verdiğini bizzat deneyimledim (U9500), usb'den multimedya oynatma performansı da gayet iyi, 50gb boyutunda 4K HDR filmleri sorunsuz izliyorum örneğin.
Başkaca sorularınız olursa yardımcı olabilirim, sağolsun P palet hocamın yorumları ile aldım ben de ve gayet memnunum.
Bende 58R7540ua sipariş verdim hızlı sahnelerde gölgelenmeye rastladınızmı
Çok teşekkürler eğer 58" alicaksam direk alicam mesafe 3.70 metre o yüzden tek kafamdaki soru
65" mi alsam diye düşünüyorum. Siz ne kadar mesafeden izliyorsunuz acaba ?