Halen 65ub9100 kullanıyorum ve zaman zaman forumdan verilen yazılımları deniyorum. Regal içinde forumda bu şekilde yazılım verilir mi?Ben mb130 ana kart aşığı olduğum için onu seçerdim ?
Son düzenleme:
Halen 65ub9100 kullanıyorum ve zaman zaman forumdan verilen yazılımları deniyorum. Regal içinde forumda bu şekilde yazılım verilir mi?Ben mb130 ana kart aşığı olduğum için onu seçerdim ?
menü 4725 yapıp görsel eklermisinizHalen 65ub9100 kullanıyorum ve zaman zaman forumdan verilen yazılımları deniyorum. Regal içinde forumda bu şekilde yazılım verilir mi? Mb130 anakarta ait Vestel yazılımlarını (özellikle halen kullandığım 2.40.6.0 HDR) Regal 58R7540U da da kullanabilirmiyim?
VESTEL 58U9500 ile REGAL 58R7540U arasında karar aşamasındayım. Bu sebeble şu an için ekran görüntüsü veremiyorum. Ama REGAL de de VESTEL de olduğu gibi yazılım bulma konusunda sıkıntı yaşamayacağımdan emin olursam kararım REGAL yönünde netleşecek.menü 4725 yapıp görsel eklermisiniz
VESTEL 58U9500 ile REGAL 58R7540U arasında karar aşamasındayım. Bu sebeble şu an için ekran görüntüsü veremiyorum. Ama REGAL de de VESTEL de olduğu gibi yazılım bulma konusunda sıkıntı yaşamayacağımdan emin olursam kararım REGAL yönünde netleşecek.
Sorumun cevabını bu link te buldum. Yazılımlar anakarta göreymiş. Sonuç olarak mb130, mb230 vs. yazılımı vestel üretimi tüm markalara yüklenebilirmiş. Tabii Faz'ı, versiyonu tutuyorsa. Çekirdek yazılım değişikliği Açılış logo larını değiştirmezmiş.menü 4725 yapıp görsel eklermisiniz
S/N: 8402360 000244 Panel bilgisi verebilirmisiniz?menü 4725 yapıp görsel eklermisiniz
choot panelS/N: 8402360 000244 Panel bilgisi verebilirmisiniz?
ilk defa duydum bu paneli. Panda değil dimi?choot panel
mb230 ana kart
panda olsa panda derdikilk defa duydum bu paneli. Panda değil dimi?
Bende ilk defa duyuyorum ve internette herhangi bir bilgide bulamadım ancak görüntü mükemmel diyebilirim. Çok memnunum. Neredeyse daha önce hiç görmediğim renk tonlarını görüyorum. Umarım ömrü de uzun olur.ilk defa duydum bu paneli. Panda değil dimi?
ngi bir bilgide bulamadım ancak görüntü mükemmel diyebilirim. Çok memnunum. Neredeyse daha önce hiç görmediğim renk tonlarını görüyorum. Umarım ömrü de uzun olur.
İyi günlerde kullanın.Bende ilk defa duyuyorum ve internette herhangi bir bilgide bulamadım ancak görüntü mükemmel diyebilirim. Çok memnunum. Neredeyse daha önce hiç görmediğim renk tonlarını görüyorum. Umarım ömrü de uzun olur.
Teşekkür ederim.İyi günlerde kullanın.
Teşekkür ederim Aragorn. 65UB9100 de bir sorun yok allaha şükür. 58R7540UA yı yazlık ev için aldım. IPS ten sonra VA ekrana alışabilirmiyim diyordum ama boşuna endişelenmişim. Bu gerçekten çok daha güzel görüntü veriyor.Hayırlı olsun P palet seni diğer forumdaki 65 ub 9100 konusundan hatırlıyorum, onda sorun yok inşallah, selamlar ?
Benim ilk panel lg ips di, hatırlarsan çok kötü ışık sızması olunca değişmişti, yenisi auo marka Va paneldi, memnun kalacaksın sen de özellikle siyah performansında inan ki usb ye kayıt falan ben hiç uğraşmadım ama olur herhalde bu kartla daTeşekkür ederim Aragorn. 65UB9100 de bir sorun yok allaha şükür. 58R7540UA yı yazlık ev için aldım. IPS ten sonra VA ekrana alışabilirmiyim diyordum ama boşuna endişelenmişim. Bu gerçekten çok daha güzel görüntü veriyor.
Tek sıkıntım; bu tv de de 65UB9100 deki gibi usb ye kayıt özelliği yok. Sanırım yine HW profil dosyası ile oynamam gerekecek. Bilmiyorum Mb230 buna izin verecek mi.