Regal 58R7540u 1800 hmr

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Halen 65ub9100 kullanıyorum ve zaman zaman forumdan verilen yazılımları deniyorum. Regal içinde forumda bu şekilde yazılım verilir mi? Mb130 anakarta ait Vestel yazılımlarını (özellikle halen kullandığım 2.40.6.0 HDR) Regal 58R7540U da da kullanabilirmiyim?
menü 4725 yapıp görsel eklermisiniz

P Çevrimdışı

palet

Aktif Üye
21 Şub 2020
53
61
VESTEL 58U9500 ile REGAL 58R7540U arasında karar aşamasındayım. Bu sebeble şu an için ekran görüntüsü veremiyorum. Ama REGAL de de VESTEL de olduğu gibi yazılım bulma konusunda sıkıntı yaşamayacağımdan emin olursam kararım REGAL yönünde netleşecek.

Son düzenleme:
P Çevrimdışı

palet

Aktif Üye
21 Şub 2020
53
61
VESTEL 58U9500 ile REGAL 58R7540U arasında karar aşamasındayım. Bu sebeble şu an için ekran görüntüsü veremiyorum. Ama REGAL de de VESTEL de olduğu gibi yazılım bulma konusunda sıkıntı yaşamayacağımdan emin olursam kararım REGAL yönünde netleşecek.
Sorumun cevabını bu link te buldum. Yazılımlar anakarta göreymiş. Sonuç olarak mb130, mb230 vs. yazılımı vestel üretimi tüm markalara yüklenebilirmiş. Tabii Faz'ı, versiyonu tutuyorsa. Çekirdek yazılım değişikliği Açılış logo larını değiştirmezmiş.

Son düzenleme:
P Çevrimdışı

palet

Aktif Üye
21 Şub 2020
53
61
ilk defa duydum bu paneli. Panda değil dimi?
Bende ilk defa duyuyorum ve internette herhangi bir bilgide bulamadım ancak görüntü mükemmel diyebilirim. Çok memnunum. Neredeyse daha önce hiç görmediğim renk tonlarını görüyorum. Umarım ömrü de uzun olur.

eediz Çevrimdışı

eediz 

Aktif Üye
5 Mar 2020
336
ngi bir bilgide bulamadım ancak görüntü mükemmel diyebilirim. Çok memnunum. Neredeyse daha önce hiç görmediğim renk tonlarını görüyorum. Umarım ömrü de uzun olur.
Bende ilk defa duyuyorum ve internette herhangi bir bilgide bulamadım ancak görüntü mükemmel diyebilirim. Çok memnunum. Neredeyse daha önce hiç görmediğim renk tonlarını görüyorum. Umarım ömrü de uzun olur.
İyi günlerde kullanın.

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Hayırlı olsun P palet seni diğer forumdaki 65 ub 9100 konusundan hatırlıyorum, onda sorun yok inşallah, selamlar ?

P Çevrimdışı

palet

Aktif Üye
21 Şub 2020
53
61
Hayırlı olsun P palet seni diğer forumdaki 65 ub 9100 konusundan hatırlıyorum, onda sorun yok inşallah, selamlar ?
Teşekkür ederim Aragorn. 65UB9100 de bir sorun yok allaha şükür. 58R7540UA yı yazlık ev için aldım. IPS ten sonra VA ekrana alışabilirmiyim diyordum ama boşuna endişelenmişim. Bu gerçekten çok daha güzel görüntü veriyor.
Tek sıkıntım; bu tv de de 65UB9100 deki gibi usb ye kayıt özelliği yok. Sanırım yine SW profil dosyası ile oynamam gerekecek. Bilmiyorum Mb230 buna izin verecek mi.

Son düzenleme:
Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Teşekkür ederim Aragorn. 65UB9100 de bir sorun yok allaha şükür. 58R7540UA yı yazlık ev için aldım. IPS ten sonra VA ekrana alışabilirmiyim diyordum ama boşuna endişelenmişim. Bu gerçekten çok daha güzel görüntü veriyor.
Tek sıkıntım; bu tv de de 65UB9100 deki gibi usb ye kayıt özelliği yok. Sanırım yine HW profil dosyası ile oynamam gerekecek. Bilmiyorum Mb230 buna izin verecek mi.
Benim ilk panel lg ips di, hatırlarsan çok kötü ışık sızması olunca değişmişti, yenisi auo marka Va paneldi, memnun kalacaksın sen de özellikle siyah performansında inan ki usb ye kayıt falan ben hiç uğraşmadım ama olur herhalde bu kartla da

Geri
Üst Alt