Regal 58R7540u 1800 hmr

P Çevrimdışı

palet

Aktif Üye
21 Şub 2020
53
61
Bir konuda daha yardıma ihtiyacım olucak.
Kumanda da zaten Netflix, youtube, prime video tuşları olduğu için HOME menüsünden bu 3 kısayolu kaldırmak istiyorum. Bunun bir yolu varmı? Bunu yapma da amacım SS IPTV ye daha kolay ulaşabilmek için APP STORE kısayolunu yakına çekebilmek. Ya da kumanda üzerinde yıldız işareti olan atanabilir tuş'a SS IPTV yi atayabilmenin bir yolu var mı?

remote.jpg

ntv2be5e25a2b0244ed.jpg
8k-hdrb29c98ebfe56a7c6.jpg

Bu siyah beygir'li foto youtube ta 8K HDR 60 FPS diye geçen bir video.

Son düzenleme:
Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Hayir yok.Favori tuslarina kaynak veya kanal atamasi yapilabiliyor..Smart center uygulamasini telefonunuza indiirirseniz bahsettiginiz uygulamaya daha basit sekilde ulasmaniz mümkün.
Ben de 65ub 9100 için çok denedim ikinci favori tuşa uygulama atamayı ama beceremedim benim bir eksiğim var sanıyordum meğerse olmuyormuş, teşekkürler. ?

P Çevrimdışı

palet

Aktif Üye
21 Şub 2020
53
61
Hayir yok.Favori tuslarina kaynak veya kanal atamasi yapilabiliyor..Smart center uygulamasini telefonunuza indiirirseniz bahsettiginiz uygulamaya daha basit sekilde ulasmaniz mümkün.
Teşekkür ederim. Ama şu anda orjinal hali ile gelen kumanda da yıldız tuşuna bastığımda Youtube açılıyor. Bu sebeble acaba dedim. :sirit
SMART CENTER ! SS IPTV için evet bu gerçekten iyi bir çözüm.
Peki, home menü den, kısa yol silme , ya da kısayolların yerlerini değiştirme yapabileceğimiz bir yöntem varmıdır?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de 65ub 9100 için çok denedim ikinci favori tuşa uygulama atamayı ama beceremedim benim bir eksiğim var sanıyordum meğerse olmuyormuş, teşekkürler. ?
Ben 65ub9100 de SS IPTV kullanmadığım için ihtiyaç olmamıştı. ?

P Çevrimdışı

palet

Aktif Üye
21 Şub 2020
53
61
Teşekkür ederim. Gerçekten çok işime yaradı.

Açılan kısım Pvr ,yani profilde öyle yazıyor :) ,ben 30 dakikayı şunun için yazmıştım birde :
Ben ufak boyutlu usb bellek taktığımda (47pf9090) ,kısa süreli kayır yapıyordu ,ama harici 500gblik harddisk taktığımda program bitene kadar kayıt yapıyordu ,hatta bir ara ben köydeyken bir belgesel vardı ,hanıma telefon açmış,kaydettirmiştim ,eve gelince de izledim :) (yazmayayım adını kanalın ,tabii kaydetmek için CI+ ın + sını kaldırmıştım,yoksa kayıt yapmıyordu :) )
Regal 58R7540UA tv de pwr özelliğini açıp 8 gb bellek taktım kayıt süresi 30 dk. yazdı. 300 GB. HDD taktım yine 30 dk. yazdı. SW Profl dosyasında config/Pwr/Retention limit i TRUE da yapsam FALSE da yapsam kayıt süresi 30 dk. yı geçmiyor. ?

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Regal 58R7540UA tv de pwr özelliğini açıp 8 gb bellek taktım kayıt süresi 30 dk. yazdı. 300 GB. HDD taktım yine 30 dk. yazdı. SW Profl dosyasında config/Pwr/Retention limit i TRUE da yapsam FALSE da yapsam kayıt süresi 30 dk. yı geçmiyor. ?
Biz biraz şanslıyız büyük ihtimalle ,daha önce de yazdığım gibi bazı kanalları kaydetmek için CI+ ın + özelliğini kapatmıştım :)

P Çevrimdışı

palet

Aktif Üye
21 Şub 2020
53
61
Kayit yapip denemedim ama bendeki ayarlarda bu ayarlanabiliyor mb97 de de mb230 dada mb230da takilan usb kapasitesine göre kayit süresi uzuyor bende..

20200504_1920392.jpg
Ben kayıt tuşuna bastığımda açılan sayfada ilgili kanal ve karşısında 30 dk. yazıyor. kayıt başlıyor. sonra hiçbir işaret vermeden tam 30 dk. sonra kaydı durduruyor. ancak 300 gb hdd nin tamamını bilgisayarımda FAT32 formatladıktan sonra ilk kayıt işleminde kayıt süresi 2 saat 55 dk. yazdı. sonraki denemelerimde 30 dk. yı geçmedi. Belki biraz daha SW profil ayarlarında denemeler yapmam gerekicek..

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ben kayıt tuşuna bastığımda açılan sayfada ilgili kanal ve karşısında 30 dk. yazıyor. kayıt başlıyor. sonra hiçbir işaret vermeden tam 30 dk. sonra kaydı durduruyor. ancak 300 gb hdd nin tamamını bilgisayarımda FAT32 formatladıktan sonra ilk kayıt işleminde kayıt süresi 2 saat 55 dk. yazdı. sonraki denemelerimde 30 dk. yı geçmedi. Belki biraz daha SW profil ayarlarında denemeler yapmam gerekicek..
Orjinal dosyanı mutlaka sakla-yedekle :ok

P Çevrimdışı

palet

Aktif Üye
21 Şub 2020
53
61
Orjinal dosyanı mutlaka sakla-yedekle :ok
o sağlam yerde duruyor. :ok

Kayit yapip denemedim ama bendeki ayarlarda bu ayarlanabiliyor mb97 de de mb230 dada mb230da takilan usb kapasitesine göre kayit süresi uzuyor bende..

20200504_1920392.jpg
Ben hiç bu sayfaya girmedim. Direk olarak kayıt yapacağım kanal da kayıt a basıyorum. Ve 30 dk. ile sınırlanıyorum. Verdiğiniz bu ekran görüntüsü ile yine umutlandım. Belki buradan bir şeyler çıkar. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
P Çevrimdışı

palet

Aktif Üye
21 Şub 2020
53
61
Evet, "zamanlayıcı" dan girerek belirli saatler arasında kayıt zamanlaması verilirse , 300 gb. Harddisk takılı iken, 2 saat ve üzeri kayıt yapıyor. Ama ilgili kanal üzerinde iken anlık kayıt a basılırsa sadece 30 dk. lık kayıt yapıyor. Bu hali benim için yeterli. Emeği geçenlere teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt