Regal 58R7540u 1800 hmr

P Çevrimdışı

palet

Aktif Üye
21 Şub 2020
53
61
Benim ilk panel lg ips di, hatırlarsan çok kötü ışık sızması olunca değişmişti, yenisi auo marka Va paneldi, memnun kalacaksın sen de özellikle siyah performansında inan ki usb ye kayıt falan ben hiç uğraşmadım ama olur herhalde bu kartla da
Şimdi fark ettim Android Vestel "Smart center" programında "kaydet" gibi bir şey gördüm. Belki de kayıt için Hw profil dosyasında değişiklie gerek olmayabilir.

Son düzenleme:
P Çevrimdışı

palet

Aktif Üye
21 Şub 2020
53
61
TV androidmi acaba :alala
TV android değil ama mobil uygulama google play de mevcut. Smart center programı zaman ayarlı kayıt yapsa da benim TV nin kayıt özelliği olmadığı için ayarladığım saatteki kayıt talimatımı yerine getiremedi.
Mb230 da SW profil dosyası üzerinden kayıt özelliğini açmayı deniyen oldu mu acaba? açılabildiyse, normal olarak kayıt yapıyor mu? Daha önce 65ub9100 de açmıştım ve hala kullanıyorum ancak 30 dk. dan daha uzun süreli kayıt yapmıyor.

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
TV android değil ama mobil uygulama google play de mevcut. Smart center programı zaman ayarlı kayıt yapsa da benim TV nin kayıt özelliği olmadığı için ayarladığım saatteki kayıt talimatımı yerine getiremedi.
Mb230 da HW profil dosyası üzerinden kayıt özelliğini açmayı deniyen oldu mu acaba? açılabildiyse, normal olarak kayıt yapıyor mu? Daha önce 65ub9100 de açmıştım ve hala kullanıyorum ancak 30 dk. dan daha uzun süreli kayıt yapmıyor.
Aman haaa, HW sakın elleme ,donanımla alakalı o profil (kabaca yazdım) ,sadece SW modlayacaksın ,bence açılır kayıt :ok

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
kayıt özelliğini açmayı deniyen

20200425_0148021.jpg
20200425_0147241.jpg

P Çevrimdışı

palet

Aktif Üye
21 Şub 2020
53
61
Kayıt süresi takılan diskle alakalı sanırım ,,yoksa 30 dakika ile mi sınırlı :alala
Uyarı için Teşekkür ederim. Sadece SW profil üzerinde düzenleme yapacağım. Max. 30 dk.lık kayıt özelliği disk boyutuna göre değişmiyor. Bu konuyu diğer bir forumda 65ub9100 de de çalışmış ve çözüm bulamamıştık. Ben daha önce farklı boyutta diskler ile denemiştim. Ama burada Hoşbulduk arkadaşımızın verdiği ekran görüntüsü bana şunu çağrıştırdı. Aslında biz diske kayıt özelliğini açma yerine "öteletme " yani Timeshift'i açıyor olabiliriz. Normal canlı yayını izlerken geriye alıp geriden gelerek yayını izleme özelliği. Bu sebeble sadece 30 dk. kayıt yapılabiliyor sanırım. Sadece bir tahmin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu ekran görüntüsü Mb230 dan alınan görüntü mü? Kayıt özelliğini açtığımızda böyle menü geliyormu?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Açılan kısım Pvr ,yani profilde öyle yazıyor :) ,ben 30 dakikayı şunun için yazmıştım birde :
Ben ufak boyutlu usb bellek taktığımda (47pf9090) ,kısa süreli kayır yapıyordu ,ama harici 500gblik harddisk taktığımda program bitene kadar kayıt yapıyordu ,hatta bir ara ben köydeyken bir belgesel vardı ,hanıma telefon açmış,kaydettirmiştim ,eve gelince de izledim :) (yazmayayım adını kanalın ,tabii kaydetmek için CI+ ın + sını kaldırmıştım,yoksa kayıt yapmıyordu :) )

P Çevrimdışı

palet

Aktif Üye
21 Şub 2020
53
61
Açılan kısım Pvr ,yani profilde öyle yazıyor :) ,ben 30 dakikayı şunun için yazmıştım birde :
Ben ufak boyutlu usb bellek taktığımda (47pf9090) ,kısa süreli kayır yapıyordu ,ama harici 500gblik harddisk taktığımda program bitene kadar kayıt yapıyordu ,hatta bir ara ben köydeyken bir belgesel vardı ,hanıma telefon açmış,kaydettirmiştim ,eve gelince de izledim :) (yazmayayım adını kanalın ,tabii kaydetmek için CI+ ın + sını kaldırmıştım,yoksa kayıt yapmıyordu :) )
Verdiğiniz bilgiler için Teşekkür ederim. Mutlaka uygulayacağım.

P Çevrimdışı

palet

Aktif Üye
21 Şub 2020
53
61
Aman haaa, HW sakın elleme ,donanımla alakalı o profil (kabaca yazdım) ,sadece SW modlayacaksın ,bence açılır kayıt :ok
Kayıt özelliğini açmak için TV den aldığım " mb230 ...gz. " uzantılı SW profil dosyasını vestel toolbox ile açmak istediğimde , " bu dosya vestel profil dosyası değil " hatası alıyorum. Acaba nerede hata yapıyorum? Yardımcı olabilirmisiniz?

vestel-toolbox.jpg
invalid.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt