Regal 4k mb 100 dfix modül sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bayko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir de modülün fotosunu çeksen ,gerçi bir şey yapama ama merak ettiğimden yazdım.

6128D934-6A4E-409E-B886-1564E5D2E27C.jpg

Hımm,ben "evet ,geldi-gitti" deseydin ,o zaman profilden CI+ kısmını kapattıracaktım ,sadece CI kalsın diyerek.Aslında denemekte fayda var :)
Tabii tvden profilleri alman lazım.Bir de sorayım ,bu tvde hiç profil yüklendi mi,mesela bu forumdan veya bir yerden alıp yükleme yapıldı mı :alala
Hayır sadece tv den profil alıp netflix için modlama yaptım,ben sw ya da hw profilde ci modul seçeneği göremedim hangi klasörde artı varsa ci+ yı ci yaparsak bildiğim kadarıyla ci+ modülü okumaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vestel gruplarının içindeki dvb-s uydu alıcı kartı kendi üretimimi yoksa bildiğimiz uydu markalarımı sağlıyor kart tedariğini?uydu alıcı kartı ve modül arasında mı bi uyumsuzluk var

Teraspy usta,ci+ seçeneği profilde hangi klasörde?

Satelitte klasörü var ordada digiturk,dsmart,orf gibi platform kurulumlarını true ya da false yapılabilyor

Son düzenleme:
Hayır sadece tv den profil alıp netflix için modlama yaptım,ben sw ya da hw profilde ci modul seçeneği göremedim hangi klasörde artı varsa ci+ yı ci yaparsak bildiğim kadarıyla ci+ modülü okumaz

Vestel gruplarının içindeki dvb-s uydu alıcı kartı kendi üretimimi yoksa bildiğimiz uydu markalarımı sağlıyor kart tedariğini?uydu alıcı kartı ve modül arasında mı bi uyumsuzluk var

Teraspy usta,ci+ seçeneği profilde hangi klasörde?
Klasörde değil, profil sw profili içinde olması lazım ,bakayım kesin cevap yazayım.Cı+ CI yapılması okuma ile alakalı değil gibime geliyor çünkü ben CI olarak kullanıyorum bizdeki kablonet modülünü :)

Klasörde değil, profil sw profili içinde olması lazım ,bakayım kesin cevap yazayım.Cı+ CI yapılması okuma ile alakalı değil gibime geliyor çünkü ben CI olarak kullanıyorum bizdeki kablonet modülünü :)
Tmm sw ya da hw profil içinde bulamadım ben

Tmm sw ya da hw profil içinde bulamadım ben
Evet ,bende göremedim maalesef :(
bendeki profil bunun gibi:(kırmızı nokta ile gösterdim) : True yi false yaptım benim tvlerde.

tavsiye-121.png

2-3 farklı yazılım denedikten sonra 0.1.34.25 yazılımına döndüm düzeldi ama nereye kadar?donanım modül girişi ile alakalı olsa bu yazılımda da açmaz,teraspy usta var mı bi çözüm?

Evet ,bende göremedim maalesef :(
bendeki profil bunun gibi:(kırmızı nokta ile gösterdim) : True yi false yaptım benim tvlerde.

tavsiye-121.png

Sizin tv nin ana kartı modeli nedir?bende mb100 ve mb130 sw profilinde çıkmıyor Cİ+ özelliği

Son düzenleme:
2-3 farklı yazılım denedikten sonra 0.1.34.25 yazılımına döndüm düzeldi ama nereye kadar?donanım modül girişi ile alakalı olsa bu yazılımda da açmaz,teraspy usta var mı bi çözüm?

Sizin tv nin ana kartı modeli nedir?bende mb100 ve mb130 sw profilinde çıkmıyor Cİ+ özelliği
MB91 ve MB96 ,ikisinde de CI+ false yapılı bizde :)

Geri
Üst Alt